Hogyan maradj önmagad a párkapcsolatban?

Párkapcsolati játszmák helyett tiszta kommunikáció

Szuper intenzív, szuper informatív kurzus nem csak pároknak!

Tudod hányszor hallottam már?

“Minden annyira tökéletes, csak a szex nem működik.”

 • Nem tudsz beszélni a partnereddel a vágyaidról? Vagy épp fordítva? Beszélnél róla, de a partnered nem nyitott rá?
 • Szexuális problémákkal küzdesz?
 • Vannak beteljesületlen vágyaid, amelyekről nem mersz beszélni, mert szégyelled őket?
 • Színesítenél? Mélyülnél? Nyitnál? De nem tudod, hogyan fogj hozza?

Ha legalább egy kérdésre igennel feleltél, akkor ne menj sehova, mert megérkeztél.

EZ A KURZUS NEKED SZÓL!

Tudtad?

A tiszta, őszinte kommunikáció és az elfogadás szexualitás, intimitás témakörben kötelező, ha hosszútávon jól működő, stabil párkapcsolatot szeretnél!

Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted?

Amikor nem mersz a vágyaidról, igényeidről, vagy épp a határaidról őszintén kommunikálni a partnerednek, akkor ott három dolog történik:

 • nem fogadod el saját magad
 • nem adod meg a partnerednek a lehetőséget, hogy megismerje azt az embert, aki valójában te vagy és szabadon döntsön róla, erre van- e hosszútávon szüksége
 • nem adod meg a partnerednek a lehetőséget, hogy segítsen, változzon, veled fejlődjön

Amikor nem mersz a vágyaidról, igényeidről, vagy épp a határaidról őszintén kommunikálni a partnerednek, akkor ott egy dolog bizonyosan NEM történik:

 • Tiszta kommunikációra és elfogadásra építkező szeretetkapcsolat

Mindannyian szeretnénk egy sokkal felszabadultabb, önazonosabb életet élni. Játszmák nélkül. De az árát sokszor nem akarjuk kifizetni.

GYERE VELEM ES MEGMUTATOM:

 • HOGYAN NE VESZÍTSD EL MAGAD A PÁRKAPCSOLATBAN
  illetve
 • HOGYAN VÁLJ AZZÁ AZ EMBERRE, AKI KÉPES MEGVALÓSÍTANI ÉS MEGÉLNI A VÁGYAIT

REGISZTRÁLJ MOST a júliusban induló 30 napos kurzusomra és bevezetlek azon alapvető készségek birtokába, melyekkel képes leszel elfogadni és tisztán kommunikálni a vágyaidat és viszont fogadni azokat a partneredtől is!

Döntsd le a tabukat és hozd ki magadból a szexuális maximumot!

HELLÓ, CSÖRGITS KINGA VAGYOK. TARTS VELEM ÉS MEGMUTATOM HOGYAN SZABADÍTSD FEL MAGAD ÉS VÁLJ AZZÁ AZ EMBERRÉ, AKI IGAZÁN TE VAGY AZ ÁLARCOK ÉS A MEGFELELÉSEK MÖGÖTT ELTEMETVE!

PROGRAM:

 • 30 napos kurzus
 • 4 db 60 perces online szakmai előadás, kérdezz-felelekkel
 • Visszanézhető videók
 • Zárt Facebook csoport
 • Támogató partnerség

INDULÁS:
Július 09. szombat 16:00

További dátumok:
Július 16. szombat 16:00
Július 23. szombat 16:00
Július 30. szombat 16:00

Csörgits Kinga

Szexcoach, sokrétű tanulmányainak köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik az alternatív gyógyászati technikák, a mentális egészségmegőrzés, és a fizikai gyógyító folyamatok területén.

Magyarországon egyedülálló módon nyújt speciális segítő foglalkozásokat, amelyek során az egyén igényeinek megfelelően képes összehangolni a szellemi edukációt a gyakorlati érintésekkel, ezáltal szolgálva klienseinek fejlődését, gyógyulását.

„Engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.”

Mit mondanak rólam azok, akik már dolgoztak velem?

Nem ajánlom Kingát annak, aki azt várja, hogy majd kihúzzák a gödörből. De ajánlom mindenkinek, aki ki akar jutni, és ezért meg is tesz mindent!

Ildikó

Nem szerettem volna olyan segítőt, aki a tudását csak könyvekből, konferenciákból gyűjtötte össze. Kinga fantasztikusan kérdez, okos, nyílt, nem ítélkezik, bármit elmondhattam neki. Éreztem, hogy nem csak elméleti tudása van, hanem személyes tapasztalásai is irányítják a kérdéseit, a terápiát.

Tamás

Úgy tudott motiváni a komfortzónám tudatos átlépéseire, hogy kétség nem fért hozzá, hogy meg fogom őket lépni. És az életem megváltozott. Nemcsak a szexualitás terén. Végérvényesen. Örökre. Köszönöm, Kinga!

Gréti

Szexuális problémákkal kerestem meg Kingát kb. egy évvel ezelőtt. Még nem értünk a közös munkánk végére, de már rengeteget fejlődtem a támogatásával. Test, lélek és vágy szakértőjét ismerhettem a meg a személyében. Rendkívűl kedves, megértő és mindig tudja, hogy épp mire van szükségem. Bátran ajánlom!

Balázs

JELENTKEZÉS:

19 900 Ft

Itt találkozhattál velem:

2022 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató