Férfi és nő gyönyöre

Érintés alapú szomatikus műhelymunka és szakmai csoport Kingával

Örömmel jelentem, hogy megérkezett a várva várt program, amelyért öt kerek éve rágjátok le mind a két fülemet.

Tavaly elkezdtük a ráhangolódást a Férfi gyönyöre workshoppal és idén végre elérkezettnek láttam az időt ahhoz, hogy megrendezzem az első férfi és női érintés műhelymunkát is.

Az évekig tartó ráhangolódás valódi oka, hogy kerestem és érleltem a legtökéletesebb Kingás útvonalat ahhoz, hogy át tudjam adni azt az energiát és tudást ami bennem van és ami megkülönbözteti az én szemléletmódomat a többi piacon elérhető masszázs és tantra workshopon megszerezhető tapasztalástól.

Egy olyan teret álmodtam meg, ami lehetőséget biztosít arra hogy beszéljek az elmúlt 15 év tapasztalatairól, tudatos szexualitásról, érintésről, energiáról, vágyról, az intim szövetséges/társ fogalmáról.

Ahol fel tudom mérni az egyéni és a csoportos igényeket és ezeknek az igényeknek megfelelően spontán tudjuk kiválasztani a megfelelő férfi női párokat.

Ez a folyamat legérzékenyebb része egyben egy szolgáltatásba viszonylag nehezen illeszthető elem, hiszen megköveteli, hogy a férfiak és a nők azonos létszámmal vegyenek részt a csoportban továbbá elfogadják és beleegyezzenek abba, hogy a párok kiválasztása a helyszínen történik.

Ebből adódik, hogy a csoport teljes létszámát az fogja meghatározni hogy hány párt tudunk alkotni.

A csoport létszám limitált, azonban igény esetén nyitott vagyok rá hogy feltöltsünk két teljes hétvégét is.

Figyelem! A tavalyi évhez hasonlóan ez az egyetlen lehetőség arra, hogy szomatikus, tehát érintés alapú programra érkezzetek hozzám.

Ha szeretnél offline és érintés alapú programon összekapcsolódni velem akkor vagy most vagy soha! 😜 Illetve legközelebb jövőre ugyanitt találkozunk.

Mi az amire mindenképpen számíthatsz?

Z
Egy szuper Kingás offline workshop
Z
Teljes hétvégi program szombat reggeltől vasárnap estig (a helyszínen szállást biztosítani nem tudunk)
Z
Egyedülálló, különleges érintés alapú program pároknak, férfiaknak, nőknek 15 év szakmai tudással és tapasztalattal
Z
Egyedülálló technikák és support személyesen tőlem
Z
Egy igazi szuperintenzív nyári tapasztalás
Jellemzően az ilyen típusú workshopok igazi önismereti katarzisokat, AHA élményeket szoktak hozni és természetesen szuper Kingásan szeretem ha a komfortzóna katapult feeling minden résztvevő számára biztosítva van.😜❤️

Visszatérve a limitációra, az ilyen programokat elsősorban azokkal az emberekkel töltjük fel akik egyéniben vagy csoportban már jártak vagy most is járnak hozzám. Csak ezután kerül kiajánlásra a nyilvános oldalon is, ezért a férőhelyek száma idegenek számára valóban limitált ezért érdemes minél előbb regisztrálni.

👉 Mi fog történni?

Z
ÉRINTÉS minden mennyiségben és minőségben egy kiválasztott/hozott partnerrel.

👉 Mi nem fog történni?

Orális érintkezés
Másik csoporttaggal történő érintkezés
Szexuális aktus

Kinek ajánlom ezt a workshopot?

Z
Köztünk a helyed, ha fejlődni szeretnél a szexualitásodban vagy egy elakadással, kihívással küzdesz.
Z
Köztünk a helyed akkor is ha egyénileg fejlődnél és akkor is ha hoznád magaddal a párodat (ebben az esetben természetesen ti alkothattok egy párt a program teljes ideje alatt)
Z
Ha régóta követsz és szeretnél velem élőben kapcsolódni akkor semmiképpen ne habozz mert legközelebb jövőre lesz lehetőséged újra ilyen témájú programra regisztrálni
Z
Köztünk a helyed ha érdekelnek a test alapú élmények, és egy egészen egyedi különleges professzionális és szakmailag magas színvonalú programra vágysz
Z
Köztünk a helyed ha hasonló gondolkozású emberekkel ismerkednél, beszélgetnél és tapasztalnál intimitás, tudatos szexualitás témakörben és mindezt biztonságos, stabil, megtartó elfogadó közegben tennéd

Tehát, ha szeretnél:

Z
Magabiztosabb jelenlétet az ágyban
Z
Biztosra menni és tudni mit szeret a másik (és mit nem)
Z
Választ kapni arra, hogy a te érintésed, hogyan hat a másikra
Z
Vagy, hogy NEKED miben kell még fejlődnőd/lazulnod/nyílnod ahhoz, hogy rátalálj a saját szexuális erődre
Z
Egy igazi szuperintenzív nyári tapasztalás

AKKOR ITT A HELYED! SZABADÍTSD FEL A BENNED REJLŐ ERŐT ÉS HAGYD, HOGY A SZEXUALITÁSOD VEZESSEN!

Tudod mitől dobja el a partnered az agyát? Ha élvezed, amit csinálsz!

A tökéletes érintés receptje: találd meg azt az útvonalat, amit még sokkal jobban élvezel, mint a partnered miközben érinted őt!

Ez egy hosszú önismereti út, tudom.

De mit szólsz hozzá, ha azt mondom, a bátorságodért cserébe segítek és adok neked egy olyan nézőpontot, amit sehol, senki mástól nem kapsz meg? Jól hangzik, igaz?

Ahhoz, hogy ezt megkapd, két dologra lesz szükséged:

  • Visszajelzés Kingától
  • Visszajelzés a partneredtől

MIKOR?

Július 06-07. (maximum 30 fő)

HOL?

BUDAPEST

Előadó

 

Csörgits Kinga

Csörgits Kinga

Szexuális tanácsadó

Sokrétű tanulmányainak köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik az alternatív gyógyászati technikák, a mentális egészségmegőrzés, és a fizikai gyógyító folyamatok területén.

Tapasztalt jógaoktatóként jártas a keleti filozófiák, a spiritualitás világában is, amellett, hogy a humán fiziológiai jelenségek okozta energiaáramlások szerves részét képezik a segítői profiljának.

Magyarországon egyedülálló módon nyújt speciális segítő foglalkozásokat, amelyek során az egyén igényeinek megfelelően képes összehangolni a szellemi edukációt a gyakorlati érintésekkel, ezáltal szolgálva klienseinek fejlődését, gyógyulását.

HELLÓ, CSÖRGITS KINGA VAGYOK. TARTS VELEM ÉS MEGMUTATOM HOGYAN SZABADÍTSD FEL MAGAD ÉS VÁLJ AZZÁ AZ EMBERRÉ, AKI IGAZÁN TE VAGY AZ ÁLARCOK ÉS A MEGFELELÉSEK MÖGÖTT ELTEMETVE!

Várlak szeretettel,

Kinga

Nézd meg, mit mondanak azok, akik már részt vettek korábbi szomatikus műhelymunkákon:

Korábbi résztvevők tapasztalatai

Drága Kinga!

Ên ilyen későn érő típus vagyok, idő kell amíg real átmegy rajtam egy egy folyamat. Bár azonnal hat, de hogylecsillapodjanak a hullámok, mind gondolati mind érzelmi szinten már megtanultam, hogy napok kellenek. Van hogy hetek.

Most jutottam odáig, hogy tudok írni neked a Férfi Gyönyöre ws-ról. Bár valószínűleg nem fogok tudni függetleníteni se a Nagy Orgazmus Kihívástól, se a személyedtől. 🥰

Én úgy mentem erre az eseményre, hogy fogalmam se volt mi fog történni konkrétan meg azt se, hogy igazából miért megyek. De azt tudtam, hogy ott a helyem. A NOK-al is valahogy így voltam, bár oda kihívás miatt mentem. Már az elsőre akartam, csak amikor elolvastam, hogy 30napig nem élvezhetek el, azonnali ellenállás volt.

Hogy Te most szórakozol velem? Mikor végre megtaláltam azt a férit, abban a minőségben? Biztos, hogy nem. Aztán idén újra visszakúszott a terembe és valahogy abban voltam, miért ne? És életem legjobb döntése volt. Hozott magával rengeteg felismerést, hogy van mégfeljebb, van mégtovább. Hogy jó az út, hogy mi a következő lépés. Hogy honnan hová tartok és miért.

Ez a program – amit receptre írnék fel MINDEN nőnek – hozta az életembe a legnagyobb nyitást. A szexualitásom felvállalásával, a tv-s szerepléssel, minden szavaddal. Új módszereket, technikákat, eszközöket adtál a kezembe ( szó szerint és átvitt értelemben is). Már egy ideje tudom, hogy Nőkkel akarok foglalkozni, sőt a jóga óráimon és a masszázsokon keresztül már csinálom is.

És nem feltétlenül a habos babos rózsaszín babaillatú oldalt képviselem. Még akkor se ha kismama és babás órákat is tartok. Hanem sokszor azt, ami nehéz. Azt amit nem mondunk ki, nem élünk meg. Amit elnyomunk, amitől félünk. Igyekszem a nőknek olyan teret tartani, ahol ez lehetséges és biztonságos. Ez pedig nem működhet úgy, hogy kizárjuk a férfiakat. És ez az amire nagyon ráerősített a FGY workshop.

Jógaóráimon és masszázson is járnak hozzám férfiak. Valahogy mindig megtaláltak, szerettek velem kapcsolódni beszélgetésben, érintésben, mozgásban. És már tudok határttartani. Neked és a programjaidnak köszönhetően mégjobban tudom, hol vannak ezek. Sőt, nagyon sok olyan határt ami nem szolgál, sikerült át is lépnem. Ilyen volt egy kicsit a workshop is.

Egy hatalmas hazaérkezés, egy olyan tér amiben jól érzem magam.

Otthon voltam.

Hazértem.

Köszönöm! ❤️

⭐⭐⭐⭐⭐

“Kedves Kinga,

Köszönöm szépen, hogy lehetőséget teremtettél egy ilyen alkalomra, ez nagyon sokat jelentett nekem.

Valós életben intimitásból nagyon nehezen kapcsolódok emberekhez, főleg férfiakhoz amire valójában leginkább vágyok.

Az, hogy most 6 férfivel volt lehetőségem biztonságos közegben ilyen nyíltan, tabuktól mentesen megtapasztalni a kapcsolódási hatásomat, az nekem rengeteget adott és még ha nem is „kinnt” történt ez, az élményekkel beépülve megyek tovább az utamon és nagyon hálás vagyok neked és a férfiaknak is.

Jó érzés azt érezni hogy alapjában véve nincs velem nagyobb „baj”, legalábbis az ö szemszögükből. (Az elmúlt 10 évben összesen nem kapcsolódtam így ennyi férfihoz, de még a feléhez sem….)

Ha bármikor úgy alakulna, hogy fordított szerepkörrel szerveznél hasonlót, én szívesen lennék „modell” 😊.”

⭐⭐⭐⭐⭐

“Halihoo ❤️‍🔥❤️‍🔥

Jo erzes volt tapasztalni, hogy milyen termeszetesseggel, gatlasok nelkul voltam aznap jelen. Ott ez termeszetesnek hatott, a baratnoimnek meselve viszont erzem, hogy ez mennyire huha^^

A vegen a fiuk nagyon fontos utravalot adtak nekem az energetikamat illetoen, amiert kulon halas vagyok nekik. Sok minden meg szavak nelkul zajlik bennem, de talan ugy tudnam a legjobban osszefoglalni, hogy tancolok a semam korul. 🙂

Hala, hala, hala 🙏

Oda-vissza workshop rulez!

Olellek, koszonom!”

⭐⭐⭐⭐⭐

“Kedves Kinga!

Szeretném megköszönni Neked a szombati kurzust!

Még mindig a hatása alatt vagyok…

Amikor meghirdetted tudtam, hogy ott a helyem, gyorsan befizettem, de ahogy haladt az idő egyre nőtt a szorongásom. Még pénteken is azt gondoltam, hogy nem megyek el…

Nekem ez egy nagy határátlépés volt minden tekintetben.

Azt gondoltam irtózom attól, hogy idegenek hozzámérnek, vagy attól, hogy én érintsek meg mást…

Azonban évek (évtizedek?) óta rendszeresen bekúszik a gondolat – maszíroznom kellene.

Mi? Nekem? Idegen embereket? Kizárt.

Nem ment könnyen már az első érintés sem amikor még ruhában szimplán meg kellett érinteni a férfiakat.

De megtettem, és durván erős pozitív visszajelzéseket kaptam.

„Kriszta, neked maszíroznod kellene, annyira jól csinálod”. :)))

Azzal a kérdéssel mentem, hogy tudok-e még adni, mert azt érzem, hogy mostanában csak elveszek….

A nap tanulságai/tanításai számomra:

-Nagyon nyitott és elfogadó, empatikus vagyok (ezt már tudtam, csak nem hittem )

-Hatalmas mennyiségű női energiám van, amiből tudok adni más nőknek és férfiaknak is.

Keresem az utam.

Szóval nagyon jó volt, remélem lesz folytatás, vagy nem is tudom -visszajelzések még… jó lenne, de ha ennyi az is ok!

Köszönöm hogy elolvastad!”

⭐⭐⭐⭐⭐

“Az én egy szavam a „kihívás” most apró részekre széttöredezik bennem és mint valami gyorsan kúszó futó növény szépen lassan beszövi az egész lényemet.

És ez így most fáj.

Sírok és a töredezett szavakat gépelem:

Elutasítás

Empátia

Extra érzékenység (mit kezdjek vele?)

Bezárás

Kinyílás (tényleg mindenki felé kell?)

Krisztus

Közelség-távolság

Én nem a faszom vagyok!

Én nem a faszom vagyok!

Én nem a faszom vagyok!

Én egy isteni lény vagyok!

Tudatosodás

Tisztán látom és érzékelem magam, kibaszott ijesztő…

Fájok

Gyógyulok

Baszki Kinga kurvára Köszönöm!!!

Sírok”

⭐⭐⭐⭐⭐

“Kedves Kinga!

Ezúton is köszönöm még1x , hogy megalkottad ezt a csodálatos, igazán hiánypótló “ képzést “

Nagyon nagyon váú hatás volt , hogy ennyi remek ember összejött Ennyire célirányosan 🙂 és ilyen hódolattal!

Én mind2 nemtől szuper visszajelzéseket – érintéseket tanultam! Óriási tükröt kaptam, amit ha lehet hogy a férjem tart, nagy sírás rívás megsértődés lett volna ….. de így? Csak kapkodtam a fejem és az este ahogy hazaértem jegyzeteltem mint a kisangyal, mert ezekre az útravalókra jó lesz ha egy életen át emlékszem 🙂

Bennem nem maradt hiány, csak kellett pár nap, mire minden leüllepedett bennem ….

Sokkal többet adtál / adtatok, mint amit a legvadabb álmaimban reméltem 🙂

És itt had térjek vissza a csapatra , és azok férfi tagjaira, nem kisebbítve a Te fantasztikusan felépített és megvalósított ötletedet- programodat!!! De ezek a pasik!!!

Azta mindenit de fantasztikusak voltak! úriemberek , fáradhatatlanok, türelmesek , kedvesek, előzékenyek, ééés Őszinték! De azt is annyira finom eleganciával tették ….. lehet erre is kaptak edukációt Tőled? 🙂 mindegy , bárhogy is volt, Te egy Varázsló Asszony vagy Kinga ❤️ én ezt már jól tudom! 🙂

Köszönöm a hang üzenetet is, annyira itt tudsz velünk lenni lélekben!

Elsőrangú ahogy gondoskodsz rólunk❤️ ez iszonyat jól esik!

Minden jót, csak így tovább!!!”

⭐⭐⭐⭐⭐

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő június 25.

FONTOS: A részvételi szándékodtól a jelentkezési határidő napjáig van lehetőséged elállni. Június 25. után nem áll módunkban a befizetett összeget visszautalni. Megértésed köszönjük.

Itt találkozhattál velem:

2023 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató