Egyedi ajánlat hírlevél feliratkozóknak!

Férfi Mentoring
Csörgits Kingával

Építsd föl a saját támogató rendszered és hozd ki magadból a legjobb önmagad!

MAXOLD KI A GYÖNYÖRÖD!

HELLÓ, CSÖRGITS KINGA VAGYOK. TARTS VELEM ÉS MEGMUTATOM HOGYAN SZABADÍTSD FEL MAGAD ÉS VÁLJ AZZÁ A GYŐZTES FÉRFIVÉ, AKI IGAZÁN TE VAGY AZ ÁLARCOK ÉS A MEGFELELÉSEK MÖGÖTT ELTEMETVE!

Szeretnélek meghívni téged egy inspiráló és transzformatív 3 hetes online kihívásra, amelynek célja A FÉRFI szexuális egészségének és teljesítményének javítása.

AZ ELSŐ ONLINE FÉRFI MENTORING PROGRAM KINGÁVAL!

Ha érdekel a

👉 Korai magömlés

👉 Merevedési zavar

👉 Orgazmus zavar

👉 Pornó függőség és más addikciók

👉 Leggyakoribb párkapcsolati elakadások

👉 Önbizalomhiány, sikertelenség kezelése

👉 Ha fejlesztenéd a szexuális önismereted

👉 Növelnéd a mentális és fizikai állóképességed

👉 Csökkentenéd a bizonytalanságod és jobban megismernéd a saját működésed

AKKOR EZ A PROGRAM NEKED SZÓL

Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad?
Belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz?
Bizonytalan vagy, merre indulj tovább a szexuális önismeret útján?
A hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad?
Készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból?

AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

A hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a vágyott minőségünket sokkal tisztábban látjuk, mint az aktuális állapotunk elakadásait, amelyek meggátolnak bennünket a céljaink elérésében.

A problémát gyakran egy permanens kudarcélményben, sikertelenségben, majd előbb vagy utóbb egy ebből adódó krízishelyzetben realizáljuk. Ez az a pont amikor már eléggé fáj ahhoz, hogy meg tudjon születni bennünk a változásra való igény.

Ha itt és most egy ilyen breakpointhoz érkeztél az életedben, akkor

1. NE MENJ SEHOVA, MERT EZ A PROGRAM TÉNYLEG NEKED SZÓL!!!

2. Gratulálok, mert életed nagy fejlődési lehetősége előtt állsz és hatalmadban áll eldönteni mihez kezdesz vele.

A mottómat jól ismeritek.

“HASZNÁLD A FÁJDALMAD! MERT HA NEM TESZED, AZ FOG HASZNÁLNI TÉGED!”

Változtatni akarsz?
Többre vágysz?
Meguntad a sikertelenséget és a szuper, színes-szagos kreatív továbbképzéseket, ahol mindent (is) ígérnek, de végül semmi hasznosítható, gyakorlati tudást nem adnak?

Csak ismételni tudom magam: KÖZTÜNK A HELYED!

Miért válaszd ezt a programot?

Professzionális és tapasztalt mentoring
Szakértői jelenlét: segítek megérteni és kezelni a szexuális kihívásokat, biztosítva, hogy megfelelő támogatást kapj minden lépésben.
Diszkréció és kényelem: az online formátum lehetővé teszi, hogy otthonról vagy bármilyen kényelmes helyről részt vehess a programban, anélkül, hogy személyesen meg kellene osztanod a problémáidat.
Együttműködés és támogató közösség: csatlakozz más férfiakhoz, akik ugyanazokkal a kihívásokkal küzdenek, és építsd fel a támogató közösséget, amely segít a céljaid elérésében.

Miért fontos a szexuális egészség és milyen pozitív hatása lehet más életterületekre, avagy miért TURBÓZD FEL A SZEXUALITÁSOD?

Az egészséges szexuális élet és a szexuális elégedettség fontos szerepet játszik A FÉRFI általános jóllétében, életminőségében és hatással van minden más életterületre.

👉👉👉

  • Fizikai egészség: Az aktív szexuális életnek számos pozitív hatása van a testre, például csökkenti a stresszt, erősíti az immunrendszert, javítja az alvásminőséget és még az életkor előrehaladtával is csökkentheti a szívbetegség kockázatát.
  • Mentális egészség: hozzájárulhat a mentális egészséghez is, segítve az önbizalmat, csökkentve a depresszió és a szorongás tüneteit, és általában véve javítva az életminőséget.
  • Párkapcsolat: erősíti a párkapcsolatot, növeli az intimitást és a kötődést, valamint segít a kommunikációban és az összetartásban.
  • Munkahelyi teljesítőképesség: javíthatja a munkahelyi teljesítményt és hatékonyságot, segít csökkenteni a stresszt és fokozza az önbizalmat és koncentrációt.
  • Szülői szerep: pozitív hatással lehet a szülői szerepre is, segítve a kötődést és az egészséges családi dinamikát.

Végül, de nem utolsósorban a szexuális elégedettség egyik legfontosabb pozitív hatása, hogy ki tudsz alakítani egy önazonos, vágyazonos életminőséget, amitől újra erősnek, robbanékonynak, energikusnak és motiváltnak egyszóval GYŐZTESNEK érzed majd magad!

PROGRAM

21 nap
Oktató videók Kingával mindennap: hogyan építsd föl a saját támogató rendszered?
1 support call (zoom 120 perc)
Zárt Facebook csoport
Támogató partnerség
A kurzus végén kapsz egy linket, így bármikor visszanézheted a videókat a csoport megszűnését követően is!

MIKOR INDULUNK?

2024. április 29. Hétfő

MENNYIBE KERÜL?

Bevezető áron 34.990 Ft helyett, hírlevélfeliratkozóknak 29.990 Ft

😱😱😱🔥🔥🔥

Ne hagyd, hogy a szexuális problémák hátráltassanak az életedben! Csatlakozz hozzánk, és lépj egy új, boldogabb és magabiztosabb jövő felé!

A döntés a te kezedben van!

Szeretettel,
Kinga

Előadó

 

Csörgits Kinga

Csörgits Kinga

Szexuális tanácsadó

Sokrétű tanulmányainak köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik az alternatív gyógyászati technikák, a mentális egészségmegőrzés, és a fizikai gyógyító folyamatok területén.

Tapasztalt jógaoktatóként jártas a keleti filozófiák, a spiritualitás világában is, amellett, hogy a humán fiziológiai jelenségek okozta energiaáramlások szerves részét képezik a segítői profiljának.

Magyarországon egyedülálló módon nyújt speciális segítő foglalkozásokat, amelyek során az egyén igényeinek megfelelően képes összehangolni a szellemi edukációt a gyakorlati érintésekkel, ezáltal szolgálva klienseinek fejlődését, gyógyulását.

Ha most találkozol Kingával először, ajánlom figyelmedbe ezt az interjút Krasznai Balázzsal.

Nézd meg, mit mondanak azok a férfiak, akikkel már együtt dolgoztam

Kinga munkásságával körülbelül 1,5 évvel ezelőtt találkoztam, mikor is történt pár esemény az életemben ami meghívott ebbe a világba. Most már biztosan állíthatom, hogy a célom, miszerint nagybetűs „FÉRFI”-vé szeretnék válni minden téren a legjobb úton halad a legjobb támogatással.

Kinga! Nem emlékszem hogy találtam Rád, de arra igen, hogy már az elején magával ragadott a munkásságod és elhivatottságod, az adni, segíteni akarásod.

Nem telt bele sok idő és már az első konzultáción ültem. Így több mint egy év után úgy látom sok munka van még előttem, de rengeteg mindent sikerült meglátnom-tudatosítanom, letisztáznom vagy lebontanom magamról és jó irányba meg is változtatni amit meg kellett.

Egy olyan támogatást adtál és adsz, amiben bizalommal lehet elmerülni, ami nem feltétlenül csak a szexualitásom érinti. Egy olyan támogatást ami teljes egész emberi lényemet figyeli és húzza fel amit fel kell, hogy rendben és egyensúlyban legyek.

Jó szívvel ajánlom Kingát mindenkinek aki szeretne fejlődni, nincs másik ilyen hiteles szakember Magyarországon ezekben a témákban!!!

Kinga! Köszönöm a támogatásod, biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember életére nagyon nagy hatással vagy. Hálásak vagyunk Érted!

⭐⭐⭐⭐⭐

Csaba

Kedves Kinga!

Rajongásom egyidős a videóival. Iszom és osztom a bölcsességeit, szexről és legfőképp az életről. Nagyon meghatott az anyasággal foglalkozó filmes bejegyzés.

Mint önző és irigy férfi, csak csodálni tudom őszinteségét és rögtön megfogott az egész. Hatalmas élményt adott néhány dolog társadalom pszichológiai megértéséhez.

Azért becsülöm a munkásságát, mert olyan űrt tölt be ezen filozófiák nyilvános publikálásával, melyek ma megoldhatatlanok más média térben.

Becsületesek, egyenesek, és látszik, hogy végtelenül őszinték, minden tudomány és hozzáadott műveltség dacára.

Ezekkel a társadalmi tabukkal és látenciákkal már régen le kellett volna számolni. Ennek a forradalmi megújulása abszolút az ön kezében van.

Ezúton kívánok sok sikert és nagyon szurkolok, hogy egy cseppnyit ezzel a végtelen őszinteségével sikerüljön jó irányba megváltoztatni a világot. Hálás köszönettel!

⭐⭐⭐⭐⭐

Zoltán

Szexuális problémákkal kerestem meg Kingát kb. egy évvel ezelőtt.

Még nem értünk a közös munkánk végére, de már rengeteget fejlődtem a támogatásával.

Test, lélek és vágy szakértőjét ismerhettem a meg a személyében. Rendkívűl kedves, megértő és mindig tudja, hogy épp mire van szükségem.

Bátran ajánlom!

⭐⭐⭐⭐⭐

Balázs

Rövid visszajelzéssel szeretnék elismerést küldeni láttatott tevékenységeidre online módon. Pár évvel ezelőtt Polili két videójából láttalak meg és azokból felfigyeltem eredeti stílusban mutatott gondolat kapcsolódásaidra.

Azóta egyre sűrűbben talállak meg youtube-on, mivel vázolt gondolataidból lehet töltődni. Gondolataid előre mutatók, érdekesek, inspirálók és emiatt értékesek.

Régebb ótaterveztem e küldést, de halogatásom végére a 4.20-i önvallomásod tette a pontot.

Önvallomás tételhez erő kell. Mekkorát a 20-i videóban elmondtál a nyílt térbe kiöntve pedig hatalmas erő kell… Szerényen, szerintem…

Mivel megmutattad, hogy Nálad ekkora erő már meg van -hisz vágatlanul átadtad- meg van jogsid szememben a fáklya vivéshez. 🙂

Tudsz „intim teret kiépíteni és abban embereket mozgatni”. Köszönöm eddigi működésed és kérlek feltétlen folytasd e vonalad. Jól csinálod! Publikálj. Jöjjenek videóid!

Örülök Neked! Köszönöm működésed!

⭐⭐⭐⭐⭐

Zoltán

Majd másfél éve ismertem meg Kingát. Ekkor történt az, hogy érzelmileg életem egyik legmélyebb pontján, lelkileg összetörve, energetikailag lenullázódva, céltalanul böngészve az internetet egyszer csak véletlenül (amennyiben hiszünk abban, hogy léteznek véletlenek) találkoztam Kinga munkásságágával.

Ez mindenképpen érdekes volt, az én érdeklődésemet azonban annak az ígérete fogta meg, hogy egészen más módon, mint jelenleg bárki más csinálja, megoldást tud nyújtani egy olyan szexuális problémára, amely végigkísérte és befolyásolta teljes felnőtt életemet.

Tőlem szokatlanul hamar, néhány estés ráhangolódás után írtam neki FB-on, amire – legnagyobb meglepetésemre – még aznap este, kb. 20 percen belül válaszolt, és miután gyorsan tisztáztuk, hogy terápiának nem része a BDSM (ez akkor a honlap alapján nem volt számomra egyértelmű 🙂 ), az alap probléma felvázolását, és – másnap – egy hosszabb telefonos interjút követően nagyon rövid időn belül Kinga rendelőjében találtam magam, ahol segítségével kezdetét vette az a munka, és az a változási folyamat, amely azóta is tart.

Mondják: az okos ember terveket készít, az ostoba pedig ragaszkodik hozzájuk; ezt az elvet maximálisan megvalósulni látom a terápiában.

Az elmúlt, bő egy év alatt többször is váltottunk fókuszt, célokat, akkor is, ha az az eredeti terv szempontjából esetleg visszalépésnek tűnhet, azonban a végső célomat jobban szolgálja.

Így váltottunk az eredetileg megcélzott, érintésen alapuló szexuálterápiából minden gond nélkül energetikai kezelésre, vagy lelki-tudati blokkok oldására, alkalmanként párterápiára – mikor mire volt szükség, és eközben Kinga egyszer sem esett ki a szerepéből, nem ragaszkodott hiúságból valamihez, aminek adott pillanatban nem volt helye, és a terápia minden aspektusát ugyanolyan profizmussal, maximális figyelemmel és szakmai alázattal kezelte-kezeli.

Szuperlatívuszokkal ecsetelhetném Kinga erényeit, de úgy gondolom, ezt megtették-megteszik helyettem mások.

Amit azonban ezen a helyen – ügyesen titkolt rajongásomat háttérbe szorítva 😉 – igazán fontosnak tartok kiemelni, az a tehetsége amellyel ezen a nehezített pályán is könnyedén alakítja ki és tartja fönn végig azt a bizalmi teret, amely számomra a legfontosabb tényező, minden eredménynek ez az alapja.

Ennek köszönhető, hogy – bár alaptermészetem része a bizalmatlanság, mégis – már az első személyes találkozásunk előtt, a telefonos interjú során, szinte észrevétlenül nyíltam meg neki olyan módon, és mértékben, ahogy azt korábban talán sosem történt meg velem, olyanok jelenlétében sem, akikkel egyébként az életemet osztottam meg, akár sok-sok éven keresztül.

Együttműködésünk során megéltem hullámhegyeket, de ugyanúgy hullámvölgyeket is – sajnos a fejlődésnek ára van -, azonban minden alkalomról úgy jöttem el, hogy valamennyivel több lettem, és ezek az időnként kisebb, néha egészen jelentős sikerek segítenek azon az úton tartani, amelynek a vége ugyan még messze van (ha van egyáltalán vége), viszont már mostanra sokkal messzebb jutottam rajta, mint eddig bármikor.

Meggyőződésem, hogy ha két évtizeddel ezelőtt „lett volna egy Kingám”, akkor az életem most sokkal egyszerűbb lenne.

Végezetül álljon itt egy egészen személyes vallomás (ez már csak egy ilyen műfaj): Ha fel kellene sorolnom az összes dolgot amiért szerencsésnek érzem magam az életben, a jelentős többségük egy-egy emberhez kötődne, akikkel valaha találkoztam és valamilyen, általam pozitívnak ítélt módon hatással voltak rám: bár nincsenek sokan, Kinga kiérdemelte a helyét közöttük.

⭐⭐⭐⭐⭐

Zoli

Félelemmel vegyes izgalommal indultam Kingához az első konzultációra. A videóit nézve tudtam, hogy egy jó nőhöz megyek, aki nálam 20 évvel fiatalabb.

Hogyan tudok majd vele a problémáimról beszélni? Milyen mélységeket tudok neki feltárni? A félelmeim percek alatt elmúltak.

Egy olyan intim teret hozott létre és tartott folyamatosan, amiben feloldódtam, megnyíltam.

Őszinte, ítélkezés mentes konzultációink során számos új felismerésem született. Soha, senkivel nem beszéltem a szexualitásomról ilyen nyíltan és őszintén.

Egy olyan úton indított el, amelyre régóta vágytam. Köszönöm Kinga!

⭐⭐⭐⭐⭐

Pali

Amikor eldöntöttem, hogy belevágok a terápiába, elég sok minden kavargott bennem mielőtt a megbeszélt időben felkerestem.

Ami az első pillanattól érzékelhető volt, az a mérhetetlen elfogadás, a biztonságos tér, a tisztelet amit éreztem.

A tisztelet amit Kinga irányomban is de a saját személye, munkája iránt is tanusított.

És azt hiszem, nyilván a személyes terápiás folyamaton túl, ez a tisztelet és elfogadás amit nagyon megtanultam önmagam felé is, mások felé is.

Erre lehet épiteni bármit, ezért ezt emelem ki.

Szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne fejlődni, tanulni, elsősorban önmagáról.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tamás

A célom az volt, hogy a bezárult állapotom kinyissam, és jól legyek a saját testemben, képes legyek kapcsolódni. Jelentem megtörtént. Az utolsó még nem fizikailag, de nem miattam, hanem mert nem érkezett még olyan Férfi minőség akivel lehetne, de nyitottá váltam.
A négy hét alatt több határátlépésem is volt, például megengedtem magamnak egy tantrikus jóni masszázst, rendeltem üveg gyönyörrudat, amit mutatott Kinga. Jelentem húúúúúmeg haaaaaaa, combig tocsogós! Nekem a legnagyobb ajándék, hogy megismertem támogató partneremet, mert annyira szabadon tudunk nőként együtt megnyilvánulni, beszélni, hogy ez a kapcsolat remélem hosszan kísér majd. Szóval köszönöm a kihívást Kinga, rengeteget kaptam!

⭐⭐⭐⭐⭐

Szinte első perctől kezdve amióta látóterembe kerültél hiteles embernek éreztelek és ez csak egyre erősödött bennem ahogy tovább haladtam a munkásságodban.
(Videóid, írásaid, önvallomásaid.)

Valami elképesztő az a tiszta gyógyító energia ami áramlik belőled a világ felé.

Azt tudom, hogy a megélt és a nyíltan és őszintén felvállalt traumáid által nyered a hitelességed, valahogy mégsem értettem az egész lényedet.

Azonban a könyved olvasása közben egy új fejezet nyílt bennem irányodban…

Úgy kezdtem el olvasni a könyvedet hogy valahol felcsaptam „véletlenszerűen.”🙂
Három négy oldal elolvasása után már potyogtak a könnyeim majd zokogó sírásba kezdtem.

Nem olyan szentimentális, faszom nyafogós, önsajnálós buziság sírásba hanem olyanba amikor hálát adunk.

Amikor hálát adunk nem is tudjuk miért.☺️
Istenem ki ez az ember gondoltam magamban?

Ki ez az ember akinek a történetében a saját történetem ilyen tisztán tükröződik vissza?
Persze nyilván más tónusokkal, más hangsúlyokkal, és más konkrét sztorikkal.

Ki vagy Te aki pont most lépett be az életembe?

Mélyen meghatott az a rengeteg őszinte fájdalom, gyötrődés, szenvedés, kínlódás, öröm, boldogság és amilyen mélységgel és intellektussal ezeket sorokban szedted.

Nem emlékszem, hogy életemben lettek volna ennyire erőteljes mély érzéseim bármilyen könyv olvasása közben.
Most is ráz a hideg ahogy ezeket a sorokat írom.

Nyilván terapeutaként sok hasonló visszajelzést kapsz emberektől, de én valahogy mégis úgy éreztem ezt most el kellett mondanom Neked.

Nagy tanítóm vagy ezt tudnod kell! 🥰

⭐⭐⭐⭐⭐

Attila

Az életemben történt egy törés és elakadás szexuális téren, amiből nem tudtam kilábalni.

Úgy éreztem, szükségem van valakire, akivel tudok erről beszélni, akinek van annyi tapasztalata, hogy megért és rendelkezik olyan szintű intelligenciával, hogy ítélkezés nélkül el is tudja fogadni gondolataimat hitelesen.

Fontos volt nekem, hogy ez a valaki nő legyen és nőként is viselkedjen, éljen.

Kingában éreztem azt a képességet és azt a fokú intelligenciát, amivel az esetemet kezelni tudja valamint valahogy „átjött” a weblapján, hogy rendelkezik azzal a tapasztalattal, mellyel érteni fogja a problémámat és segíteni is tud benne.

Nem szerettem volna olyan segítőt, aki a tudását csak könyvekből, konferenciákból gyűjtötte össze. Úgy gondolom, jól döntöttem.

Fantasztikusan kérdez, okos, nyílt, nem ítélkezik, bármit elmondhattam neki, meghallgatott és megbeszéltük. Éreztem, hogy nem csak elméleti tudása („valahol már olvastam róla”) tapasztalata van, hanem személyes tapasztalásai is irányítják a kérdéseit, a terápiát.

Miben más ez a terápia? Elhittem, hogy valóban csak én létezem a terápia idején, Kinga fel tudta építeni azt a környezetet, hogy az elfojtott vágyaimról is tudjak neki beszélni, együtt tudtunk gondolkodni.

És persze a „gyakorlati rész”, az érintések, masszázsok. Illetve a házi feladatok (ezeket imádtam).

Eleinte nem hittem benne, aztán ezek a kezelések olyan érzéseket, fájdalmakat generáltak bennem és egyben szüntettek is meg, amik által rákényszerültem, hogy foglalkozzam magammal, ezáltal erősebb lettem és egyre jobban láttam a célt, el tudtam fogadni magam, a helyzetemet.

Összességében a terápia által képes lettem olyan döntések meghozatalára, amik az életemet abba az irányba terelték ismét, amit szerettem volna. Köszönöm.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tamás

Megpróbálom röviden összefoglalni miért Téged választottalak segítségül. Megnéztem néhány videódat és annyira bizarrnak, komfortzónámon kívülinek gondoltalak, hogy az már tetszett.

Ami még fontos volt, hogy nem a szokásos hozzáállás sugárzott belőled,” a hol volt eddig, mit csinált eddig ….. vegye be ezt a kapszulát attól jó lesz”, mindezt 0 érzelemmel, hanem nekem elsőre lejött az hogy neked ez fontos és talán hivatás is.

Összeszedtem az összes nem létező bátorságomat, egyeztettem időpontot és elmentem az első találkozónkra.

Mindezt úgy tettem, hogy megfogadtam nem fogok gondolkodni csak cselekedni. És ezt nagyon jól tettem.

Ezt a mai napig be is tartom mert megbízom benned és az eredmények is ezt igazolják. Én a korai magosok családját erősítettem.

A Te segítségeddel és módszereddel eljutottam oda, hogy ezért nem bántom, nem szégyenlem magam!

És az eredmények is nagyon biztatóak. Még nem értem el a célomat a magmegtartásos orgazmust, de tisztán látom, hogy közel van és ezt Neked köszönhetem.

Ha valaki ezt kételkedve olvassa azt sajnálom, ha valakiben felgyúl a fény annak azt üzenem: megtaláltad ne keresgélj tovább cselekedj! Ja, és a mai „gyakorlatozás” 90 percig tartott teljes harci díszben és én döntöttem úgy hogy itt megállok abbahagyom.

Korábban 9 percért is a fél karomat adtam volna! Az elején azt írtam Kingának ez „talán hivatás”, úgy zárnám a történetemet, hogy ÁLLÍTOM KINGÁNAK EZ HIVATÁS.

⭐⭐⭐⭐⭐

László

REGISZTRÁCIÓ

Csak férfiaknak szóló ONLINE program!

Indulás: 2024. április 29.

Itt találkozhattál velem:

2024 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató