Kapcsolat

Ha rám találtál, biztos, hogy érdekel a tudatos szexualitás, ahhoz pedig mindenkinek belépő kell. Mi a te belépőd? Egy fel nem dolgozott trauma? Szexuális zavarok? A legjobb helyen jársz.

Csörgits Kinga

Tulajdonos, ügyvezető igazgató

Adószám: 79787105-2-41

E.V. nyilvántartási szám: 52715846

Ha szolgáltatással kapcsolatos kérdésed van, a személyes történeted szeretnéd megírni nekem, videókészítés miatt kerestél meg, vagy konzultációra szeretnél időpontot foglalni, akkor írj nekem egy emailt az info.csorgits@gmail.com elérhetőségre.

Foglalási, fizetési és lemondási feltételek

Időpontfoglalás

Időpontjaim az aktuális foglaltság függvényében, előzetes egyeztetés alapján foglalhatóak. Időpontfoglalási igényed jelezheted előre e-mailben.

Az időpontfoglalási rendszer nem teszi lehetővé, hogy a foglalható időpontoknál érvényességi időt állítsak be, ezért az ajánlat akár rövid idő alatt (akár 1 óra alatt) is érvényét veszítheti. A foglalás elküldését követően ellenőrzöm, hogy a korábban ajánlott időpontot tudom-e biztosítani a kért feltételek szerint. Amennyiben rendelkezem szabad időponttal, rögzítem a foglalást és elküldöm a visszaigazoló emailt, amely tartalmazza a fizetéssel kapcsolatos információkat is. Amennyiben a küldött időpont már betelt, abban az esetben további lehetőségeket kínálok. Az időpontok érvényességének lejártáról nem kötelességem tájékoztatást küldeni.
Az időpontfoglalás véglegesítésével klienseim által elismertnek tekintem, hogy a foglalási, fizetési és lemondási feltételeimről tájékozódtak és azokat elfogadják.

Fizetési feltételek

Az időpontfoglalást követően, a megrendelést a választott szolgáltatás ellenértékének befizetése esetén áll módomban garantáltnak tekinteni, melyet a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül, de a befoglalt időpont előtt legalább 3 munkanappal kérek átutalni.

Lemondási feltételek

Foglalt időpont előző nap 12:00-ig mondható le, illetve módosítható. A lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie emailben. Előző nap 12:00 után történt lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módomban visszatéríteni. Előző nap 12:00 után történt lemondás esetén a konzultáció teljes vételára kiszámlázásra kerül.