2024 – Amikor megváltozik az életed!

Mentoring Csörgits Kingával 🔥🔥🔥

Építsd föl a saját támogató rendszered és hozd ki magadból a legjobb önmagad!

HELLÓ, CSÖRGITS KINGA VAGYOK. TARTS VELEM ÉS MEGMUTATOM HOGYAN SZABADÍTSD FEL MAGAD ÉS VÁLJ AZZÁ AZ EMBERRÉ, AKI IGAZÁN TE VAGY AZ ÁLARCOK ÉS A MEGFELELÉSEK MÖGÖTT ELTEMETVE!

Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad?
Belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz?

Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján?
A hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad?

Készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Az intimitás, tudatos szexualitás és rendszerszemlélet (párkapcsolati, családi dinamikák) részeként a kríziskezelés, válságmenedzsment az egyik legfontosabb téma, amivel kivétel nélkül mindenki szembekerül, aki a változtatás igényével lép az önismeret útjára.

A hosszú évek tapasztalatai is azt mutatják, hogy a vágyott minőségünket sokkal tisztábban látjuk, mint az aktuális állapotunk elakadásait. A beragadt életterületeken gyermekkorból hozott automatizmusok, sémák mentén és gyakran teljesen tudattalanul működünk.

A számunkra érzékeny, traumatikus témák, helyzetek, kapcsolódások pedig ebből adódóan úgy tolnak bennünket ellenállásba, taszításba, dühbe, hasításba, félelembe, (stb.) hogy sokszor észre sem vesszük.

A problémát sokkal inkább egy permanens kudarcélményben, sikertelenségben, majd előbb vagy utóbb egy ebből adódó krízishelyzetben realizáljuk. Ez az a pont amikor már eléggé fáj ahhoz, hogy meg tudjon születni bennünk a változásra való igény.

Ha itt és most egy ilyen ponthoz érkeztél az életedben, akkor

1. NE MENJ SEHOVA, MERT EZ A PROGRAM NEKED SZÓL!!!
2. Gratulálok, mert életed nagy fejlődési lehetősége előtt állsz és hatalmadban áll eldönteni mihez kezdesz vele.

A mottómat jól ismeritek.

“HASZNÁLD A FÁJDALMAD! MERT HA NEM TESZED, AZ FOG HASZNÁLNI TÉGED!”

👉 Változtatni akarsz?
👉 Többre vágysz?
👉 Meguntad a sikertelenséget?

Ha a fenti kérdések közül akár egyre is igennel feleltél, akkor biztos vagyok benne, hogy te egy olyan ember vagy, aki már kellő tudatossággal kezeli a valós igényeit és vágyait.

Pontosan tudod, hogy mire van szükséged, de arról fogalmad sincs hogy hogyan kerülj kapcsolatba vele, igaz?

Amikor ezt érzed, valójában nem a vágyad tárgyától, hanem attól az énrészedtől vagy elvágva, ami a vágyaddal kapcsolódni szeretne. Ez a hasítás vagy gap, ami meggátol abban, hogy elérd a céljaid és valóra váltsd az álmaid!

Megfordítva, azzá az emberré kell válnod, aki képes elérni a kitűzött céljait és megvalósítani az álmait! Pont. De hogyan?

A mentoring és egy saját támogató rendszer felépítése a legjobb társ ezen az úton, ami meghozza az áttörést, ezt garantálom neked!

A saját önismereti utamon, az egyéni és csoportos folyamatok részeként több száz sikeres támogató rendszer felépítését menedzseltem végig és hidd el nekem, hogy te is képes vagy rá, hogy megváltoztasd az életed!

Meguntad a szuper, színes-szagos kreatív továbbképzéseket, amik mindent (is) ígérnek, de végül semmi hasznosítható, gyakorlati tudást nem adnak?

Csak ismételni tudom magam:
KÖZTÜNK A HELYED!

PROGRAM

⚜️ 21 nap
⚜️ Oktató videók Kingával mindennap: hogyan építsd föl a saját támogató rendszered?
⚜️ 1 support call (zoom 120 perc)
⚜️ VISSZANÉZHETŐ VIDEÓK
⚜️ Zárt Facebook csoport
⚜️ Támogató partnerség
⚜️ A kurzus végén kapsz egy linket, így bármikor visszanézheted a videókat a csoport megszűnését követően is!

MIKOR?

2024 január 08.

Ne feledd! Isten a legjobb dolgokat a félelem túloldalára helyezte. 👉👉👉

Csatlakozz hozzánk és teremts egy új, ön-és vágyazonos mindsetet, ami megtámogat téged abban, hogy kihozd magadból a maximumot! Találkozunk január 08.-án!

Előadó

 

Csörgits Kinga

Csörgits Kinga

Szexuális tanácsadó

Sokrétű tanulmányainak köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik az alternatív gyógyászati technikák, a mentális egészségmegőrzés, és a fizikai gyógyító folyamatok területén.

Tapasztalt jógaoktatóként jártas a keleti filozófiák, a spiritualitás világában is, amellett, hogy a humán fiziológiai jelenségek okozta energiaáramlások szerves részét képezik a segítői profiljának.

Magyarországon egyedülálló módon nyújt speciális segítő foglalkozásokat, amelyek során az egyén igényeinek megfelelően képes összehangolni a szellemi edukációt a gyakorlati érintésekkel, ezáltal szolgálva klienseinek fejlődését, gyógyulását.

Korábbi csoportok résztvevőinek tapasztalatai

A támogató közösség, a különböző sorsok és tapasztalatok megosztása segít szembenézni az elakadásokkal. A szakmai előadások egymásra épülve és más-más szemszögből világítottak rá problémáimra és azok megoldási technikáira. Összességében életem egyik legmeghatározóbb és leghatékonyabb „terápiás” kapcsolódása volt. Jó volt, hogy saját tempóban haladhattam.

Kinga nyitottsága megmutatja azt a hatalmas szeretetet, ami a szívében van és nem „fél” szétosztani a csoportban. Az én megélésem az, hogy nem a porban keresgélünk, hanem a gyémántok között mosolygunk. Felemeltem a fejem és persze nem tudok 0-24 óráig Istennő lenni, de észreveszem, azaz tudok róla, ha más minőségben vagyok. A nagy változás nem könnyű – pedig az! A beragadt kliséimet megmozdítani a megszokott dolgokhoz való ragaszkodás miatt volt nehéz, mert nem ismertem ebben a végtelent. Eddig. Most padavan vagyok és nagyon boldog, hogy van tér. Jó szeretni. Köszönöm!

Csoda a csoport! Olyan dolgokat mernek kérdezni, megélni és megosztani, ami bennem még fel sem merült. Sokat tanultam az előadásokból, közelebb vittek úgy önmagamhoz, hogy elfogadóbb vagyok a vágyaimmal, megéléseimmel és megértettem, hogy szexben-punci-testtudatban fejlődni meló! Viszont élvezetes, megtanulni és egyre elmélyedni a saját gyönyörödben, iszonyat büszke lenni a testedre, hogy erre képes. Talán Barbi mondta ki, hogy mennyire csoda kis testrészünk van nekünk Nőknek, életet ad és rengeteg megélést. Azért, mert heti szinten foglalkoztunk a szexszel, így sok dolog kioldódott, sokkal több kedvem van a partneremmel lenni vagy önmagamat kényeztetni. Így tovább!

Nagyon élvezem ezt a kihívást! Sokat tanulok magamról. Minden héten jegyzeteket készítettem az előadások és beszélgetések alapján. amit biztos később is újra fogok olvasni. Azt érzem, mi nők el vagyunk veszve, elszakadva a régi ősi tudástól, ez a közösség pedig mintha vissza repített volna minket a vörös sátorba ahol nők segítették egymást. Megosztva tudásukat, fájdalmakat egymással. Nagy szükség van ezekre a női körökre, tudásmegosztásra. Tetszett, hogy jól felépített volt a kihívás, jó szakemberek segítettek. Mégis rugalmas volt az egész mert a mi kérdéseink, igényeinek szerint mentünk tovább. Megismerhettem ősi szexualitáshoz kapcsolódó dolgokat, jóni-tojás használatot és hogy hogyan kapcsolódjak elvárások nélkül magamhoz. Alig várom a következő részt. Hálás vagyok mindenért!

Nagyon jó volt a program, nagyon jó kis löket az önismeretben, a nőiségemmel való kapcsolatom elmélyítésében való úton. Nagyon köszönöm, hogy minden videó visszanézhető, mert sokszor nem tudtam real-time kapcsolódni, és ez így szuper volt, hogy be tudtam pótolni. Nagyon tápláló maga a forma is, nagyon kellene ez a virtuális vörös sátor, a támogató női közeg mindenkinek.

Sokat jelentenek számomra a csoportban vagy videókban leírt/elmondott megélések/válaszok. Megadja azt az érzést, hogy nem vagyok ezzel-azzal egyedül, rendben vagyok. Támogatást és iránymutatást ad, ha elakadnék az orgazmus fajták közti „kutatómunkában”. Utat mutat, hogy igen is van lehetőség arra hogy olyan, s annyi orgazmusom legyen amennyit szeretnék. S ez így van rendben. Köszönöm!

Rengeteget tanultam magamról. Elkezdtem kicsit más hozzáállást tanúsítani saját testemhez, nőiségemhez, lesz ami lesz alapon. Hüvelyem felébresztése volt a cél, hogy a csiklóorgazmusról át tudjak térni másfajta megélésekre is. Mély munka, dolgozni kell vele, de egyre jobban megy, azt kell hogy mondjam. Én hálás vagyok ezért a 30 napért nektek!

Egy 30 napos kaland, bár úgy tűnt, kihívásnak indul. Igen, pont azokat a részeimet hívta ki, csalogatta elő, amiket vagy elrejtettem, vagy meg sem mertem keresni magamban. Most találkoztunk, kapcsolódtunk – nemcsak én magammal, hanem több tucat útkereső nagybetűs Nővel, akikkel sokkal könnyebb a barangolás, a változás, a szabadabba válás – minden szempontból. És még csak most kezdtek bugyogni a Teremtő Energiák… Nekem már forr a dalom! Csináljunk tovább forradalmat!

Csodálatos és nehéz kihívás. Minden nőnek kötelezővé tenném!

A célom az volt, hogy a bezárult állapotom kinyissam, és jól legyek a saját testemben, képes legyek kapcsolódni. Jelentem megtörtént. Az utolsó még nem fizikailag, de nem miattam, hanem mert nem érkezett még olyan Férfi minőség akivel lehetne, de nyitottá váltam.
A négy hét alatt több határátlépésem is volt, például megengedtem magamnak egy tantrikus jóni masszázst, rendeltem üveg gyönyörrudat, amit mutatott Kinga. Jelentem húúúúúmeg haaaaaaa, combig tocsogós! Nekem a legnagyobb ajándék, hogy megismertem támogató partneremet, mert annyira szabadon tudunk nőként együtt megnyilvánulni, beszélni, hogy ez a kapcsolat remélem hosszan kísér majd. Szóval köszönöm a kihívást Kinga, rengeteget kaptam!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a kihíváshoz, sok új ismerettel gazdagodtam, úgy érzem, kicsit jobban tudok fogást találni a nőiségemen. Idáig nem igazán tudtam mit kezdeni vele, most már kezdem érteni, mit jelent ez és mekkora hatalommal, erővel és bölcsességgel jár, hogy nő vagyok. Kamaszkoromban többször kívántam, bárcsak férfinak születtem volna, úgy éreztem, úgy jobban tudnék érvényesülni az életben. A kihívás óta viszont áldom az eget, hogy puncim van!!!! Még ismerkedünk, de annyi csodát rejt! Olyan felemelő és izgalmas játék ez. És a legjobb… A második hónap végére SPRICCELŐS ORGAZMUSt szereztem magamnak egyedül!!! Sose hittem, hogy erre én is képes leszek. Egyelőre még tanulom, hogyan kell punciból élni, de azt már most tudom, hogy soha többé nem akarok máshogy élni!

Fejlesztő, önbizalmam növeli, imádtam a gyakorlati dolgok, eszközök bemutatását, a feedback videókat. Bár elég sok önfejlesztő, önismereti dolgon vagyok túl ez más, tabu mentes, nevén nevezi a dolgokat. A 2. házas skorpióm lubickolt a témában, imádás!

Felszabadító, hogy bátran kommunikálunk. Nagyon sokat adtak az előadások.

JELENTKEZÉS

Indulás: 2024. január 8.

Itt találkozhattál velem:

2023 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató