ÖNBECSÜLÉS ÉS SZEXUALITÁS

Az önbecsülés dimenziói

Az elmúlt év személyes történései okán meghívott engem mélyebben az önbecsülés témaköre. Úgy tapasztalom, hogy stabil énképet és önbizalmat építeni is nagyon komoly belső munka, de a saját önbecsülésünkkel foglalkozni egy még érzékenyebb, összetettebb és sokszor fájdalmas felismerésekben bővelkedő folyamat.

Számomra itt és most három filteren keresztül tűnt a legizgalmasabbnak, megvilágítani ezt a témát:

  • Business/pénz
  • Szexualitás
  • Kreativitás/önmegvalósítás

Azt szokták mondani, hogy az önbizalom három legerősebb pillére az, hogy:

  • “Kid” van
  • “Mid” van
  • Mit értél el/ mivel foglalkozol?

Ha ezt a három réteget lehántod magadról, az a valódi minőséged. Álarcok, önvédelem, ingatlan, megtakarítások, autó, partner, gyermekek, szerepek, személyes sikerek és egyéb szkillek, kompetenciák nélkül.

A kérdés az, hogy ezzel a minőséggel, hogy vagy? Milyen a valós kapcsolatod önmagaddal?

Ha bármelyik életterületen valódi és tartós sikert szeretnénk elérni, akkor ezt a kapcsolatot kellene első helyen rendbe tennünk és ápolni magunkban, de sajnos legtöbbször ez a lépcső teljesen kimarad.

Önszeretet, önelfogadás, önmagunkba vetett hit, bizalom és tisztelet nélkül pedig egy egészen más világot építünk magunk köré, mint amire valójában vágyunk.

Mindannyian, minden pillanatban teremtünk. Kérdés, hogy mit és mennyire tesz ez bennünket boldoggá?

Fogadjátok tőlem sok szeretettel a belső utazás programsorozat következő epizódját.

Önbecsülés & Szexualitás

Hallottad már másoktól, hogy te ettől sokkal jobbat érdemelsz? És valahol, legbelül tudod, hogy ez így van? Mert tudod, hogy sokkal méltóbban is bánhatnának veled… Hogy sokkal táplálóbbak is lehetnének az intim kapcsolódásaid….

Vajon mi az oka annak, hogy mégis benne maradsz a méltatlanságban?

Előadók

Illek Andi

Illek Andi

Minősített facilitátor

Ő az, aki saját bevallása szerint igazán nagy mestere volt az ön-alulértékelésnek.

20 évig volt katona, majd amikor kezdte felismerni az értékeit, kilépett a rendszerből és saját vállalkozást indított. Most hivatásos boszorkány.

Csörgits Kinga

Csörgits Kinga

Szexuális tanácsadó

Sokrétű tanulmányainak köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik az alternatív gyógyászati technikák, a mentális egészségmegőrzés, és a fizikai gyógyító folyamatok területén.

Tapasztalt jógaoktatóként jártas a keleti filozófiák, a spiritualitás világában is, amellett, hogy a humán fiziológiai jelenségek okozta energiaáramlások szerves részét képezik a segítői profiljának.

Magyarországon egyedülálló módon nyújt speciális segítő foglalkozásokat, amelyek során az egyén igényeinek megfelelően képes összehangolni a szellemi edukációt a gyakorlati érintésekkel, ezáltal szolgálva klienseinek fejlődését, gyógyulását.

Csörgits Kinga

Mit mondanak rólam azok, akik már dolgoztak velem?

Nem ajánlom Kingát annak, aki azt várja, hogy majd kihúzzák a gödörből. De ajánlom mindenkinek, aki ki akar jutni, és ezért meg is tesz mindent!

Ildikó

Nem szerettem volna olyan segítőt, aki a tudását csak könyvekből, konferenciákból gyűjtötte össze. Kinga fantasztikusan kérdez, okos, nyílt, nem ítélkezik, bármit elmondhattam neki. Éreztem, hogy nem csak elméleti tudása van, hanem személyes tapasztalásai is irányítják a kérdéseit, a terápiát.

Tamás

Úgy tudott motiváni a komfortzónám tudatos átlépéseire, hogy kétség nem fért hozzá, hogy meg fogom őket lépni. És az életem megváltozott. Nemcsak a szexualitás terén. Végérvényesen. Örökre. Köszönöm, Kinga!

Gréti

Szexuális problémákkal kerestem meg Kingát kb. egy évvel ezelőtt. Még nem értünk a közös munkánk végére, de már rengeteget fejlődtem a támogatásával. Test, lélek és vágy szakértőjét ismerhettem a meg a személyében. Rendkívűl kedves, megértő és mindig tudja, hogy épp mire van szükségem. Bátran ajánlom!

Balázs

MEGRENDELÉS

Önbecsülés és szexualitás

9 990 Ft

Itt találkozhattál velem:

2023 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató