Szexedukáció Csörgits Kingával

A gyönyörteli szexualitás megélése nem veleszületett képesség, hanem fejleszthető készség, amit nemre és korra való tekintet nélkül bárki el tud sajátítani!

ONLINE SZEXEDUKÁCIÓS PROGRAM INDUL ÚJRA 2023-ban 👉👉👉

A nagy sikerre való tekintettel 2023-ban is indul a kis csoportos szexedukációs programunk!

SZEDUKÁCI/ON

Légy Te is részese egy támogató, inspiráló online közösségnek és fejleszd a szexualitásod!

  • Korai magömléssel, orgazmus problémákkal vagy merevedési zavarral küzdesz?
  • Egyéb szexuális akadályba ütköztél?
  • Fejlesztenéd a szexkultúrád?
  • Egy fel nem dolgozott trauma, abúzus vagy függőség gátol benne, hogy felszabadult szexuális életet élj?
  • Nincs vágyad?
  • Nem találsz partnert?
  • Párkapcsolati problémáid vannak?

Ezen a felületen bátran felteheted a kérdéseidet, és minden héten újabb témákat dolgozunk fel együtt.

⚜️ Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?

✅ Hetente 1×90 perc Q&A zoom-on minden szerdán 11:00-tól
✅ Visszanézhető videótár
✅ Kis csoport
✅ Felteheted a kérdéseidet, személyesen vagy akár névtelenül is a zoom csoportban
✅ Közösség támogató ereje: rájössz, hogy nem vagy egyedül – szexedukációs facebook csoport
✅Közelebb kerülsz önmagadhoz, megérted a vágy működését
✅Hozzásegítelek egy önazonosabb, autentikusabb életszemlélet elsajátításához, melyhez bizonyos kompetenciák felismerése és megszerzése kulcsfontosságú, ha megváltozott koncepciók, tervek mentén szeretnéd továbbélni a (szexuális) életed

⚜️ Kinek ajánlom?

✅ Azoknak, akik szeretnék elkötelezni magukat a következő hónapokban amellett, hogy fejlődjenek a szexualitásukban
✅ Azoknak, akiknek az egyéni konzultáció nem elérhető, de egy hasonló minőségű és hangulatú szolgáltatást keresnek
✅ Azoknak, akik egyszerűen csak inspirálódni szeretnének
✅ Azoknak, akik támogató közösségben hatékonyabban tudnak dolgozni magukon

⚜️ Mikor?

✅ 2023

⚜️ Mennyiért?

✅ 29.990 Forint/30 nap

Fontos! Igény esetén több csoportot is indítunk! ❤️

Döntsd le a tabukat és hozd ki magadból a szexuális maximumot! 👉👉👉

HELLÓ, CSÖRGITS KINGA VAGYOK. TARTS VELEM ÉS MEGMUTATOM HOGYAN SZABADÍTSD FEL MAGAD ÉS VÁLJ AZZÁ AZ EMBERRÉ, AKI IGAZÁN TE VAGY AZ ÁLARCOK ÉS A MEGFELELÉSEK MÖGÖTT ELTEMETVE!

Várlak szeretettel,

Kinga

Mit mondanak rólam azok, akik már dolgoztak velem?

….A kurzus lehetőséget és segítséget adott, hogy felvállaljam azt aki lehetnék. Aki majdnem feledésbe került és mélyre volt temetve. Elindultam egy mélyebb gyógyulás útján gyermekkori zaklatásból. A támogató közeg megadta az erőt hogy elkezdjek átmenni a nehézségeken legyen az testi, lelki vagy bármilyen. Nem voltam egyedül problémákkal és habár mindenki más céllal jött úgyis tudtunk kapcsolódni egymáshoz. Az ő kérdéseik számomra is választ hoztak. Kulcsokat kaptam az élet több területére amire azelőtt nem gondoltam és amik a jövőben is nagy segítségemre lesznek.

Köszönöm

Sophie

Rövid visszajelzéssel szeretnék elismerést küldeni láttatott tevékenységeidre online módon. Pár évvel ezelőtt Polili két videójából láttalak meg és azokból felfigyeltem eredeti stílusban mutatott gondolat kapcsolódásaidra. Azóta egyre sűrűbben talállak meg youtube-on, mivel vázolt gondolataidból lehet töltődni. Gondolataid előre mutatók, érdekesek, inspirálók és emiatt értékesek. Régebb ótaterveztem e küldést, de halogatásom végére a 4.20-i önvallomásod tette a pontot. Önvallomás tételhez erő kell. Mekkorát a 20-i videóban elmondtál a nyílt térbe kiöntve pedig hatalmas erő kell… Szerényen, szerintem… Mivel megmutattad, hogy Nálad ekkora erő már meg van -hisz vágatlanul átadtad- meg van jogsid szememben a fáklya vivéshez. 🙂 Tudsz “intim teret kiépíteni és abban embereket mozgatni”. Köszönöm eddigi működésed és kérlek feltétlen folytasd e vonalad. Jól csinálod! Publikálj. Jöjjenek videóid!

Örülök Neked! Köszönöm működésed!

Zoltán

Megpróbálom röviden összefoglalni miért Téged választottalak segítségül. Megnéztem néhány videódat és annyira bizarrnak, komfortzónámon kívülinek gondoltalak, hogy az már tetszett. Ami még fontos volt, hogy nem a szokásos hozzáállás sugárzott belőled,” a hol volt eddig, mit csinált eddig ….. vegye be ezt a kapszulát attól jó lesz”, mindezt 0 érzelemmel, hanem nekem elsőre lejött az hogy neked ez fontos és talán hivatás is. Összeszedtem az összes nem létező bátorságomat, egyeztettem időpontot és elmentem az első találkozónkra. Mindezt úgy tettem, hogy megfogadtam nem fogok gondolkodni csak cselekedni. És ezt nagyon jól tettem. Ezt a mai napig be is tartom mert megbízom benned és az eredmények is ezt igazolják. Én a korai magosok családját erősítettem. A Te segítségeddel és módszereddel eljutottam oda, hogy ezért nem bántom, nem szégyenlem magam! És az eredmények is nagyon biztatóak. Még nem értem el a célomat a magmegtartásos orgazmust, de tisztán látom, hogy közel van és ezt Neked köszönhetem. Ha valaki ezt kételkedve olvassa azt sajnálom, ha valakiben felgyúl a fény annak azt üzenem: megtaláltad ne keresgélj tovább cselekedj! Ja, és a mai “gyakorlatozás” 90 percig tartott teljes harci díszben és én döntöttem úgy hogy itt megállok abbahagyom. Korábban 9 percért is a fél karomat adtam volna! Az elején azt írtam Kingának ez “talán hivatás”, úgy zárnám a történetemet, hogy ÁLLÍTOM KINGÁNAK EZ HIVATÁS.
László

Mióta részese vagyok a szexedukációs programodnak, tisztábban látom magam, a vágyaim és a saját szexualitásomat is! Jó érzés nyitottan felvállalni magam ebben a kis csoportban, és annak ellenére, hogy különbözőek a problémáink valahogy mindegyikünk sztorija rávilágít valamire, amivel azonosulni tudok így többet tanulok magamról mint ahogy gondoltam a program elején! Sokszor nehéz témákat feszegetünk lelkileg, testileg egyaránt és így csoportban kimondani dolgokat olyan mint pucérra vetkőzni mások előtt, de talán pont itt kezdődik minden!
Nikoletta

Itt találkozhattál velem:

2022 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató