Szexuálmágia

Ami a szexuálmágiát megelőzi

Jogosan adódik a kérdés: milyen értelemben?
És egyáltalán: miért kellene bárminek is megelőznie?
Miért nem lehet egyből belecsapni a lecsóba és varázsolni?

Nos.

A rendszer, amelyben élünk, többszörösen összetett és rendkívül gyönyörű. Ebben a rendszerben jelenlegi tudásunk szerint nem ismerünk a szexuális energiánál (más néven: életerőnél) nagyobb hatalmú energiát. Ennek egyfelől örülünk, mert elvileg ez az energia mindenki számára könnyen hozzáférhető, profán módon úgy is mondhatnánk: kéznél van.

Másfelől felelősséggel átlátjuk, hogy aki ezzel az erővel bánni vágyik, először ki kell munkálja önnön eszközeit, palléroznia kell szellemét és lelkét (fizikai testét nem különben).

Könnyen belátható, hogy ha egy feldolgozatlan családi mintával/destruktív félreműködéssel állnánk neki az erők mozgatásának, abban az esetben nagyon könnyen váltana a folyamat az ámokfutás-vágányra. Amit pedig nyilvánvalóan mindannyian el akarunk kerülni.

Úgy gondoltuk, hogy készítünk egy előadást a szexuálmágiával kapcsolatban, mert ez a birodalom hihetetlen kihasználatlan potenciálokat rejt, és mindenkinek hasznára válna, ha felszínre hozná saját rejtett kincseit önnön tárnáiból.

Mielőtt azonban bármi módon elkezdenénk piszkálni a szexualitást mágikus aspektusból, előtte szükséges elvégeznünk a nagytakarítást, rendrakást.

A mesélők:

Csörgits Kinga

Szexcoach, meztelenül a hóban modellt álló egészen nem normális és perverz szexdémon, pont megfelelően beteg humorú kolléga, lelki társ, előadó, háziasszony, édesanya, mesterszajha és tanár.

Burger Anikó

Asztrozófus, motivációs előadó, az Isten Szajhája és az Örödögszentelő című könyvek szerzője. Önismereti tanácsadó/mentor. Fő területei a női szerepek újraírása, párkapcsolati működéseink és a saját életünkre vonatkozó erő, hatalom és kompetencia.

SZEXUÁLMÁGIA I. témái:

  • Fizikai síkhoz (testhez/gyönyörhöz való kapcsolat)
  • Öröklött és szerzett tabuk
  • Szégyen, bűntudat feloldása
  • Szexualitás mint önismeret

Az első részben alapozunk. Vagyis inkább kihegyezzük a csákányokat az alapok kiásásához.

A második részben folytatjuk a megkezdett munkát. Átvilágítást végzünk, virtuális check-listát állítunk fel a szexuálmágia gyakorlásához szükséges készségekből, jellemvonásokból. Aztán konkrét gyakorlatokat nézünk, amikkel a lista tételeit optimalizálni tudjátok.
Önállóan, saját tempóban.

Hogy megérkezvén az alapozás végéhez, biztonságos, magas, stabil építményét emelhessétek az Életerő Művészetének.

SZEXUÁLMÁGIA II. témái:

Ha úgy érzed valami blokkolja a benned megszülető vágyat, és azt a potenciált, amivel rendelkezel, ideje megvizsgálni az alábbi területeket:

  • Szégyen
  • Bűntudat
  • Áldozati szerepkör
  • Áldozati mintázat
  • Erőkiszervezés illúzió
  • Családi mintázatok

Emellett sarkalatos pontja az előadásnak, a védelmünk kialakítása, és megerősítése.

Mivel ez egy folyamat, így azt ajánljuk, hogy a II. részt csak akkor vásárold meg, ha már láttad az I. részt is. Mert az első alkalommal kiadott gyakorlatokkal megyünk tovább, azokat visszük magasabb szintre!

Ha hívást érzel bármelyik iránt, ha megérintett ezek közül bármelyik, akkor itt tudod megvásárolni:

Mit mondtak, akik részt vettek már a programokon?

Ez az előadás annyira csodálatos volt!
Visszatértem az önterápiás masszázshoz, amit tanítottál és ez az előadás kurva sokat adott, hogy visszatérjek magamhoz. Hihetetlenül hálás vagyok a munkádért, meg Anikónak is, mert ebben a szakmában-témában igazából hozzátok szeretek kapcsolódni csak.
Köszönöm, hogy vagy, és ezt csinálod!

Ez az előadás, meg a dildó, meg az önismeret most annyit segített, hogy végre vissza tudok nyúlni életem szerelmetes témájához és mozgatórugójához. Mintha visszakapnám egy testrészem. És most egy mélyebb szinten tudok ezzel menni. Szóval áldást rád és a munkádra!
Kösz az új érzést a lábam között.

MEGRENDELÉS

SZEXUÁLMÁGIA I

9 990 Ft

SZEXUÁLMÁGIA II

13 990 Ft

SZEXUÁLMÁGIA I + II

19 990 Ft

Itt találkozhattál velem:

2023 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató