Társkereső Profil Elemzés

Majdnem minden együttműködésben téma az, hogy hogyan képviseljük magunkat egy szexpartner keresőn vagy egy társkeresőn. 

Én magam is többször regisztráltam már különböző oldalakra, és rengeteg tartalmat osztanak meg velem az ügyfeleim. Konkrét profilokat, képeket, szövegezést, amelyeket utána szeretnének nyilvánossá tenni és ezeken keresztül ismerkedni. 

Az a tapasztalatom, hogy legtöbbször ezek a profilok köszönőviszonyban sincsenek azokkal az éppen aktuálisan megélni kívánt vágyakkal, amelyekkel regisztrálnak egy partnerkeresőre. 

Miért nem járnak sikerrel a legtöbben?

Mert van egy ember, egy képlet és van egy profil. Viszont ezek a dolgok nagyon sokszor nincsenek fedésben egymással.

Általában az a probléma, hogy sem a profil, sem a szöveghez rendelt kép nem önazonos. Így nem azt tükrözik, amit valójában abban a pillanatban te szeretnél, hanem valami mást, amiről csak azt gondolod, hogy önazonos.

Így egészen mást kapsz cserébe, más reakciókat, és más célközönséget, mint amiért érkeztél.

Ha a profil nem letisztult, akkor az két dolgot eredményez:

  1. Nincs egységes összkép rólad, ezért a vágyott célközönség előtt láthatatlanná válsz.
  2. Ha még nem tudod kommunikálni mit szeretnél pontosan, akkor egyenlőségjellel mindent lehet. A mindenben pedig minden benne van, többek között egy csomó olyan partnerség lehetősége is, amiből csak szenvedés, sérelmek és fájdalom származik.

Kinek ajánlom?

Nagyon sokan jöttök ebben a témában, nagyon sok a kérdésetek. Ezért ezt a szolgáltatást azoknak hoztam létre, akik tudják, hogy pontosan mit szeretnének, de nincsenek tudatában, hogy miért nem azok az emberek lépnek velük kapcsolatba, reagálnak rájuk, mint akiket ők valójában szeretnének.

Pedig a válasz egyszerű: a profilod nem önazonos!

Úgy gondolom, hogy ilyen oldalakra simán fel lehet menni komoly és hosszú távú célokkal is, és fel lehet menni kizárólag szexpartner keresési szándékkal is.

Hogyan épül fel az együttműködés?

Az első lépést egyedül kell megtenned. Leírod nekem a vágyad, azt hogy milyen céllal szeretnél egy adott platformra regisztrálni. Majd az ezzel kapcsolatos érzéseid, tapasztalataid. Ezután elküldöd nekem emailben, a már általad megírt szövegezéssel, és a hozzá használt fotóiddal.

A második részében én elolvasom, amit írtál, felállítom a diagnózist és kapsz tőlem egy külön neked szóló 15 perces hanganyagot, melyben kielemzem az anamnézised, és javaslatot teszek egy a vágyaid alapján önazonos profil elkészítésére.

Mi történik az első alkalom után?

Lehetőséged van folytatni, pontosabban megkezdeni az együttműködést.

Társkereső profil elemzés

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: