Akció!

Csomagajánlat (18 alkalom)

420 000 Ft

Kategória:

Leírás

Mi is az az online szexuálterápia?

Egy professzionális szolgáltatás, ami bárki számára elérhető. Tulajdonképpen házhoz hozza a szexuálterápiát bárhol is legyél a világon. Akkor válaszd ezt a szolgáltatást, ha már korábban voltál nálam online diagnosztikán. Itt már célirányosan tudunk haladni a 60 perces konzultációnk során. 

Miért éppen online?

Tapasztalataim alapján az online terápia egy gyorsabb, végeredmény orientáltabb struktúra a szexuálterápiában, melynek hatékonyságát előre rögzített együttműködési modell alkalmazásával növelni lehet.

Miért válaszd a csomagajánlatot?

Most 18 x 60 perc online szexuálterápia együttes megvásárlásával, az utolsó négy alkalom tulajdonképpen ajándék! Az elköteleződés pedig mindig nagyobb felelősség és egyfajta kötöttség, de pont ebből a vállalásból adódóan a fókuszt nagyon erősen a megdolgozni kívánt életterületre irányítja, jelen esetben a szexualitásra. Így a közösen kitűzött célok elérése gyakorlatilag garantált.

Kinek ajánlom a CsörgitsTerápiát©?

  • Belső- vagy külső konfliktusaid terén már kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz.
  • Úgy érzed a hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad.
  • Készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból.
  • Elfogadod, hogy engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.

Miért a legjobb döntés számodra?

A terápiás munka legfontosabb célkitűzése, hogy hozzásegítselek egy önazonosabb, autentikusabb életszemlélet elsajátításához, melyhez bizonyos kompetenciák felismerése és megszerzése kulcsfontosságú, ha megváltozott koncepciók, tervek mentén szeretnéd továbbélni a (szexuális) életed.

Mi történik az első alkalom után?

A személyes együttműködésekben már jól bevált stratégiákkal, technikákkal, fogunk dolgozni. Az együttműködés ritmusát, struktúráját az ülések gyakoriságát pedig minden esetben Veled együtt állapítjuk meg. 

Dönthetsz szabad megállapodás mellett, ami azt jelenti, hogy az igényeidnek megfelelően, rugalmasan egyeztetünk időpontot. Mert a folyamat adott szakaszában két konzultáció között lehet, hogy egy hétre, lehet hogy egy hónapra van szükséged, hogy feldolgozd és integráld a kapott információkat.

És dönthetsz előre rögzített megállapodás mellett is, ami azt jelenti, hogy három hónapon keresztül minden héten (előre egyeztetett időpontban) találkozunk.

Fontos: az ár egy összegben előre fizetendő és kizárólag 3 hónapon belül felhasznált időpontokra érvényes!

Időpontok: 1. három hónapban hetente, 2. három hónapban két hetente

A CSÖRGITSTERÁPIA© EGY INTEGRATÍV SZEMLÉLETŰ SZEXUÁLTERÁPIÁS ELJÁRÁS, MELY MAGÁBAN FOGLALJA A KLASSZIKUS SZEXUÁLTERÁPIA ÉS SZEXUÁL COACHING ELEMEIT ILLETVE AZ ÁLTALAM LEGSIKERESEBBNEK ÍTÉLT ALTERNATÍV TECHNIKÁKAT IS.

 

A szexuálterápiáról bővebben: 

https://csorgitskinga.hu/szexualterapia 

Ha úgy érzed, hogy még többre vágysz: 

https://csorgitskinga.hu/termek/csomagajanlat-18-alkalom