Fotóterápia

345 000 Ft

Kategória:

Leírás

Csörgits Fotóterápia©

A fotózás hosszú évek óta az életem része, ahogy az az elképzelés is, hogy ezt a művészetterápiás folyamatot nagyon szeretném egyszer majd a szexuálterápia részévé tenni. Ezen évek alatt magam is végig jártam ezt az utat. Mutattam nektek képeket összeomlásról, tévutakról, különböző arcaimról és végül az átváltozásom állomásairól.

A tapasztalataimat egy szuperintenzív, szuper hatékony folyamattá gyúrtam össze, ez a technika egy igazi Kingaféle komfortzóna katapult.

De mi az a fotóterápia?

A CSÖRGITS FOTÓTERÁPIA EGY JOGVÉDETT MŰVÉSZETTERÁPIÁS ELJÁRÁS, AMELY AZ ÁLTALAM ALKALMAZOTT SZEXUÁLTERÁPIA, SZEXUÁL COACHING ELEMEIT ÉS EGY FOTÓTERÁPIÁS FOLYAMATOT ÖTVÖZ SIKERREL.

A legtöbb ember számára komoly belső munkát igényel, hogy képes legyen szembenézni a saját történetével. Képes legyen elfogadni a saját testét kiemelten annak azon területeit, amelyek az elszenvedett traumák információját hordozzák, tükrözik vissza számára. Képes legyen nyitottá válni a valós intimitásra, szexualitásra és összekapcsolódni egy másik emberrel.

Az elkészült fotósorozaton keresztül szembesülhetsz olyan minőségeiddel, amelyekkel eddig nem tudtál, nem akartál, nem mertél, nem voltál képes szembenézni. De a sok-sok fotó közül egyszer csak felbukkan egy. Ami kristálytisztán megmutatja az új minőséget. A vágyott minőséget. Amiért tudatalatt egyáltalán elindultál az önismeret, a tudatos szexualitás útján. Amiért a fotóterápiát választottad. És amikor ezt a minőséget meglátod magadban, el tudsz kezdeni azonosulni vele.

A fotóterápia egy szakrális és egyben személyiségfejlesztő folyamat. Egy szintlépés. Egyfajta rituális töredezettségmentesítés, rekonstrukciós eljárás. Szeretem ezt a szót (rekonstrukció). Ha rákeresel, a következő definíciót találod:

„Visszaállítás az eredeti állapotba töredékes, megmaradt részekből. Újra egésszé szerkesztés az egyes elemekből.”

Mikor válaszd?

  • Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad?
  • Belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz?
  • Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret és a tudatos szexualitás útján?
  • A hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad?
  • Készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból?

Mit tartalmaz:

– 30 perces konzultáció velem, célkitűzés megfogalmazása

– folyamatos kapcsolattartás a fotózásig, személyre szabott mentoring

– terembérlés

– fodrász, sminkes

– fotós

– terápiás kíséret

– 20 db retusált nagyméretű fotó

– szuper hangulat, egész napos Kinga élmény 

 

Bővebb információ:

https://csorgitskinga.hu/fototerapia

 

Referencia:

https://youtu.be/W4lN3HQtC50

https://youtu.be/fAbS_Ad-4Yg

https://fb.watch/7MKqOy0SZu/

 

Videó: 

https://youtu.be/U3zcpfSmJuk