Írásterápia

35 000 Ft

Kategória:

Leírás

Mi is az az írásterápia?

Gondolom sokan hallottál már a kifejező írás, pl. a naplóírás pozitív hatásairól. A negatív, stresszes életesemények írásba foglalása egyértelműen gyógyító hatással van az egészségre, és az egyén hangulatára, mivel ha akaratlanul is, de megfogalmazza negatív érzelmeit, dolgozik velük, ezzel szabályozva és kioldva őket. Az érzések leírása segít az elmének felülemelkedni az érzelmi zaklatottságon.

Kiváltképp igaz ez, ha traumaoldás a cél. Vannak olyan emlékek, negatív élmények, főleg ha szexuális természetűek, amelyek annyira fájdalmasan hatnak, hogy könnyebb az első lépéseket személyes kontakt nélkül megtenni.

Miért a legjobb döntés számodra?

Az írásterápia a legjobb lehetőség arra, hogy zéró kockázat és minimális energiabefektetés mellett el tudd dönteni, szeretnél e továbblépni a szexuálterápiában.

Hogyan épül fel az írásterápia?

Az első felét egyedül kell megtenned. Leírod nekem a problémád, ezzel kapcsolatos érzéseid, gondolataid, minél részletesebben. Pozitív hatásait máris tapasztalni fogod, egyfajta megkönnyebbülést fogsz érezni ha komolyan vetted, és mindent kiírtál magadból. Ezután elküldöd nekem emailben.

A terápia második részében én elolvasom, amit írtál, felállítom a diagnózist és kapsz tőlem egy külön neked szóló 15 perces hanganyagot, melyben kielemzem az anamnézised, és terápiás javaslatot teszek.

Mi történik az első alkalom után?

Lehetőséged van folytatni, pontosabban megkezdeni az együttműködést. Az írásterápia egy tökéletes belépőnek bizonyult egyébként, szuper nulladik alkalom, amire fel lehet építeni egy lehetséges együttműködés alapjait.

Kinek ajánlom?

Grafománoknak, azoknak, akik nem akarnak kimozdulni otthonról, akik lassabban építenek bizalmi kapcsolatot, akik távol élnek, de legfőképp azoknak, akik szégyenlősek, vagy valamilyen mentális blokk okán nem szeretnének, vagy nem tudnak rögtön elköteleződni.

Azoknak, akik merevedési zavar, korai magömlés, orgazmuszavar, vágyképzési zavarok bármelyikével küzdenek.

Azoknak, akik még nem tudták megdolgozni maguk gyermekkori abúzus, BDSM, fétisek, egyéb szexuális devianciák, homoszexualitás témakörben.

Ne feledd! Ezen témákban, a megélt fájdalmon túl óriási öngyógyító, önfejlesztő potenciál rejlik!

 

Az írásterápiáról bővebben:

https://csorgitskinga.hu/irasterapia 

A szexuálterápiáról bővebben: 

https://csorgitskinga.hu/szexualterapia