Online Szexuális Tanácsadás

A munka legfontosabb célkitűzése, hogy hozzásegítselek egy önazonosabb, autentikusabb életszemlélet elsajátításához, melyhez bizonyos kompetenciák felismerése és megszerzése kulcsfontosságú, ha megváltozott koncepciók, tervek mentén szeretnéd továbbélni a (szexuális) életed.

Szexuális Tanácsadás – Szexuál coaching

Érdekel a tudatos szexualitás? Trauma ért? Szexuális zavarral küzdesz? Fejlődni szeretnél? A legjobb helyen jársz!

Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad? Belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz? Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján? Ha meg akarod valósítani az álmaid, azzá az emberré kell válnod, aki képes rá!

Elsődleges szakterület:

 • merevedési zavar
 • korai magömlés
 • női orgazmuszavar
 • vágyképzési zavarok
 • gyermekkori abúzus

Másodlagos szakterület

 • BDSM
 • Fétisek
 • egyéb szexuális devianciák
 • homoszexualitás

A CSÖRGITSTERÁPIA© EGY INTEGRATÍV SZEMLÉLETŰ ELJÁRÁS, MELY MAGÁBAN FOGLALJA A KLASSZIKUS SZEXUÁLIS TANÁCSADÁS ÉS SZEXUÁL COACHING ELEMEIT ILLETVE AZ ÁLTALAM LEGSIKERESEBBNEK ÍTÉLT ALTERNATÍV TECHNIKÁKAT IS.

A tanaácsadói együttműködés középpontjában a múlt sérelmeinek, traumatikus pontjainak feltárása, oldása áll, míg a coaching a vágyott jövőképre koncentrál, ahonnan a múlt módosításra szoruló paneleinek érintésén keresztül a fókuszt a jelenre és a cselekvésre irányítja.

Miért éppen online tanácsadás?

Az általam alkalmazott eljárás hosszú éveken keresztül kizárólag személyes konzultáció keretein belül zajlott és valóban így éreztem a leghatékonyabbnak saját magam és az együttműködést is. Fontosnak tartottam a személyes érintkezést, a tudatosan berendezett tér és előállított hangulat pedig a jobb kezemmé vált. Így egy stabil, biztonságos, Kingás intim térben fogadtam a hozzám érkezőket. Ekkor még az együttműködés szerves részét képezte az érintés, tehát a diagnosztikus masszázs folyamat (szomatikus felmérés) is.

2019-től óvatosan, lassú léptekkel engedtem bele magam az online felkérésekbe, először csak azzal a célkitűzéssel, hogy azoknak a klienseknek is hozzáférhetővé tegyem magam, akik nem tudják megoldani, hogy személyesen jöjjenek el hozzám. Végül megérkezett a 2020-as év és vele a sokat emlegetett megváltozott körülmények. A vírushelyzet kapcsán finomodtak a fogyasztói igények, ami összecsengett bennem is régóta érlelődő lelki folyamatokkal és szakmai elképzelésekkel.

Végül a szerencsés együttállas és sok befektetett munka eredménye az online átállás és egy professzionális szolgáltatás, ami bárki számára elérhető, tulajdonképpen házhoz hozza a szexuál coachingot bárhol a világon.

A személyes együttműködésekben már jól bevált stratégiákkal, technikákkal, 30 és 60 perces konzultációs blokkokban dolgozunk. Az együttműködés ritmusát, struktúráját az ülések gyakoriságát pedig minden esetben a klienssel együtt állapítjuk meg egyéni igények és szempontok alapján.

Mi történik az első alkalom után?

Összességében a tapasztalat hozta megfigyelések azt mutatják, hogy az online munka egy gyorsabb, végeredmény orientáltabb struktúra, melynek hatékonyságát előre rögzített együttműködési modell alkalmazásával növelni lehet.

Tehát dönthetsz szabad megállapodás mellett, ami azt jelenti, hogy az igényeidnek megfelelően, rugalmasan egyeztetünk időpontot. Mert a folyamat adott szakaszában két konzultáció között lehet, hogy egy hétre, lehet hogy egy hónapra van szükséged, hogy feldolgozd és integráld a kapott információkat.

És dönthetsz előre rögzített megállapodás mellett is, ami azt jelenti, hogy három hónapon keresztül minden héten (előre egyeztetett időpontban) találkozunk. Az elköteleződés mindig nagyobb felelősség és egyfajta kötöttség, de pont ebből a vállalásból adódóan a fókuszt nagyon erősen a megdolgozni kívánt életterületre irányítja, jelen esetben a szexualitásra. Így a közösen kitűzött célok elérése gyakorlatilag garantált.

A CsörgitsTerápia© a legjobb döntés, ha:

 • belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz,
 • a hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad,
 • készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból,
 • elfogadod, hogy engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.

A szexuális diszfunkciók sokfélék lehetnek, de a mögöttük húzódó konfliktus azonos, egy vágyképzési zavar, amelynek alapképlete egy önkorlátozó hiedelem. Minden szexuális zavar fejben dől el. Ez kicsit kitekerten azt jelenti, hogy a diszfunkcióra te magad adsz engedélyt, sőt parancsot valahol tudatalatt, míg tudatos szinten épp az ellenkezőjére vágysz.  Ezáltal létrejön egy kettős kötés, amelyben a következő paradoxon található: „benne vagyok valamiben ami számomra nem jó és vágyom valamire ami nekem nem jár, nem elérhető.”

Minden szexuális zavar egy összetett képlet, ami azt jelenti, hogy több adalék együtt állása szükséges hozzá, hogy ez a probléma konzerválódon az életedben. De alapvetően mégis elmondható, hogy a probléma gyökere egy autoimmun, tehát egy túlműködő önvédelmi folyamat, melyet a fent leírt kettős kötés hoz létre.

Mit szólsz hozzá, ha azt mondom:

 • azért küzdesz szexuális zavarokkal, mert nem mered megélni a benned lévő vágyat;
 • a tüneted valójában azt a „tudatalattiból” érkező igényed szolgálja ki, hogy megszégyenülve, kudarcban, kiszolgáltatva, bizonytalannak érezd magad;
 • az igazi erőd a jelenlegi kapcsolatodban (partnereddel/szüleiddel) valójában nem támogatott, így az éretlen/gyermeki mintázat egy belső és egy külső igényt is kiszolgál egyszerre;
 • mindez a te kérésedre, teremtésed eredményeképp valósul meg mert egy igazi, vágyott szexuális minőséghez nem érzed elég jónak/elég szerethetőnek önmagad;
 • addig, amíg hiányalapú, problémafókuszú gondolkodásmódban vagy, addig a félelmeid és a megfelelési kényszered irányítanak;
 • addig amíg nem vállalsz felelősséget a saját életedért, döntéseidért és nem húzod meg tűélesen az énhatáraid, a szexuális zavar marad ott, ahol van.

És amíg így van, végül téged szolgál ki, hiszen azt üzened a saját testednek: „hahó, habár mindennél jobban vágyom arra a bizonyos valamire/valakire, félek szembenézni a saját vágyaimmal, szóval kösz, hogy jössz kedves szexuális zavar és felmentesz a feladat alól, aminek úgy érzem NEM VAGYOK KÉPES MEGFELELNI, és azt is hálásan megköszönöm, hogy biztosítod számomra a KUDARC élményét, mert számomra itt és most még ez jelenti a szexualitást.”

A vágyaink valójában katalizátorok?

Minden, ami azért jön az életedbe, hogy a vágyad megélésében segítsen vagy épp gátoljon, okkal van jelen és mindaddig maradni is fog, amíg meg nem érted, ki nem dolgozod azt az információt, amit hordoz számodra.

„LEHETSÉGES DEFINÍCIÓ A VÁGY FOGALMÁRA: A LÉLEK TISZTULÁSÁT KATALIZÁLÓ BELSŐ FOLYAMAT, MELYNEK CÉLJA A FEJLŐDÉS, A SALLANGOK LEVETÉSE ÉS A TISZTA ÖNVALÓHOZ TÖRTÉNŐ PERMANENS KÖZELEDÉS (MEGÉRKEZÉS).”

Úgy gondolok a vágyra, mint a legősibb, a génjeinkben elhordozott alapinformációra. Ennek az információnak hiszem, hogy önálló tudata és teremtő képessége van. Ennek a törvényszerűségnek rendelődnek alá a gyermekkorban megélt tapasztalatok, amelyek akármilyen fájdalmas élmények legyenek is, arra hivatottak, hogy ezt a hozott képletet aktív állapotba helyezzék.

És amint ez megtörténik, elrendelt, hogy milyen helyzetekhez, személyiségtípusokhoz, kapcsolati mintákhoz, fétisekhez fogsz vonzódni, melyeknek egytől-egyig egyetlen céljuk, hogy a vonzáson, a húzáson keresztül vágymegélésbe tegyenek, eleinte tudattalanul később egyre letisztultabban, tudatosabban keresve, megélve azt.

Úgy gondolom, hogy a TUDATOS VÁGYMEGÉLÉS az a folyamat, amely képes visszavinni egy regresszív mintába, abba az alapinformációba, amely a hozott képlet és a gyermekkori tapasztalatok kombinációja. Ezt hívjuk VÁGYIDENTITÁSnak. Itt otthon vagy, persze még közel sem, de mégis ebben az érzésvilágban vagy a legközelebb ahhoz, amit úgy hívsz: otthon.

AMIKOR TALÁLKOZOL EGY SZEMÉLLYEL, HELYZETTEL, HIVATÁSSAL, BÁRMIVEL, AMI RÁKAPCSOLÓDIK A TE KÉPLETEDRE ÉS TE AZ ÖVÉRE, AKKOR LÉTREJÖN EGY BEVÉSŐDÉS, AMIT MA ÚGY HÍVOK, HOGY VÁGYAZONOSSÁG. ENNEK AZ ÉLMÉNYNEK A KÖZVETETT VAGY DIREKT ELUTASÍTÁSA, ELNYOMÁSA ÁLL A LEGTÖBB SZEXUÁLIS ZAVAR HÁTTERÉBEN ÉS EZT A BELSŐ KONFLIKTUST HÍVJUK VÁGYKÉPZÉSI ZAVARNAK.

Minden esetben fontos tisztázni néhány alapigazságot, amely a közös munka vázát képezi:

 • A VÁGY VELED SZÜLETIK, a gyermekkori élmények csupán bekapcsolják azt, rálöknek az útra. NEM TEHETSZ RÓLA, SEM ELLENE. Nem tudod megváltoztatni, sem elnyomni. A beszennyeződés az utunk része, ezért CSAK DOLGOZNI TUDSZ RAJTA ÉS KITISZTÍTANI AZT.
 • A SZÉGYEN A VÁGY ELLENTÉTE. A szégyen, a megszégyenítés a legjobb barátod az úton. Minden akadály, blokk és nehézség, amit a szégyenen át élsz meg szükségszerűen erősíti a tested, de főleg a lelked, mert a vágymegélés, a vágyott élet élése az erős ember kiváltsága. Azt nem adják ingyen, ára van. És minél bonyolultabb, nehezebb út van beléd kódolva, annál több szégyenre számíts, és annál nagyobb lesz az ár is, amit ki kell fizetned a vágymegélésért cserébe.

Összegezve számomra a közös munka legfontosabb célkitűzése, hogy hozzásegítselek egy önazonosabb, autentikusabb életszemlélet elsajátításához, melyhez bizonyos kompetenciák felismerése és megszerzése kulcsfontosságú, ha megváltozott koncepciók, tervek mentén szeretnéd továbbélni a (szexuális) életed.

Nézd meg, mit mondanak azok, akik egyéni konzultációkon vettek részt.

Mindig a nőiséggemmel (…) voltak kétségeim, és ezt mindenféle más problémába csomagoltam életem során. Rápakoltam más hiányokat, azokat foltozgattam évről-évre. Hosszú önfelfedező út után viszont eljutottam oda, hogy talán mégis az egésznek egy a györeke, és ennek “meggyógyítására” nem elég 1000 könyv vagy előadás sem, mert innentől más kapuk nyílnak befelé.
Évek óta fontolgattam és kerestem az embert, aki Érteni fog. Zsigerből akartalak Téged, hogy Te kísérj, még most is könnybe lábad a szemem, hogy mennyire szükségem volt Rád, erre a nagyon személyes segítségre. Sok van mögöttünk, és mennyi jön még.
Számomra kevés nő van olyan hiteles, mint Te, s mind közül örülök, hogy a leghitelesebbel tudok menni tovább. Mindig meglepsz, ahogyan vezetsz; és bízhatok Benned — ez a bizalom óriási kárpótlás.
Köszönöm, hogy fogod a kezem.
Zsófi

Félelemmel vegyes izgalommal indultam Kingához az első konzultációra. A videóit nézve tudtam, hogy egy jó nőhöz megyek, aki nálam 20 évvel fiatalabb. Hogyan tudok majd vele a problémáimról beszélni? Milyen mélységeket tudok neki feltárni? A félelmeim percek alatt elmúltak. Egy olyan intim teret hozott létre és tartott folyamatosan, amiben feloldódtam, megnyíltam. Őszinte, ítélkezés mentes konzultációink során számos új felismerésem született. Soha, senkivel nem beszéltem a szexualitásomról ilyen nyíltan és őszintén. Egy olyan úton indított el, amelyre régóta vágytam. Köszönöm Kinga!
Pali

Kingát az általam választott alternatív szexuálterapeutámként ismertem meg…de sokkal több lett annál. Ő az első perctől teljesen átadta magát Nekem, a folyamataimnak, mintha ezer éve ismertem volna már….Mindvégig intuitívan rámhangolódott, a saját párhuzamaival együtt tekintett a problémámra, majd a megoldásokra. A találkozásaink alkalmával biztos kézzel vezetett , és sosem engedte, hogy fölöslegesen ventilláljak, vagy átverjem és áltassam magam. Kristálytisztán rá tudott érezni, hogy a sok önmunka ellenére mely megoldatlan/ kioldatlan témáim hatnak még negatívan a szexualitásomra……….és egyáltalán nem csak a szexualitásomra.

Tudott úgy motiváni engem a komfortzónám tudatos átlépéseire, hogy kétség nem fért hozzá, hogy meg fogom őket lépni. És az életem megváltozott. Nemcsak a szexualitás terén. Végérvényesen. Örökre. Köszönöm, Kinga!

Gréti

Amikor eldöntöttem, hogy belevágok a terápiába, elég sok minden kavargott bennem mielőtt a megbeszélt időben felkerestem. Ami az első pillanattól érzékelhető volt, az a mérhetetlen elfogadás, a biztonságos tér, a tisztelet amit éreztem. A tisztelet amit Kinga irányomban is de a saját személye, munkája iránt is tanusított. És azt hiszem, nyilván a személyes terápiás folyamaton túl, ez a tisztelet és elfogadás amit nagyon megtanultam önmagam felé is, mások felé is. Erre lehet épiteni bármit, ezért ezt emelem ki.
Szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne fejlődni, tanulni, elsősorban önmagáról.
Tamás

Gyakori kérdések

Mi történik a megrendelés után?
Sikeres fizetést követően fogsz kapni egy emailt, amely tartalmazza a számlát és az instrukciókat a kapcsolatfelvételt illetőleg. A megrendelés és a fizetés folyamata automatizált, az időpont egyeztetés pedig a kapcsolatfelvételt követően velem emailen keresztül történik.
Milyen hosszú egy konzultáció?
60 perc.
Hogyan tudok fizetni?
Bankkártyával, vagy átutalással.

Bankkártyás fizetés esetén, automatikusan megkapod a számlát és az instrukciókat emailben.

Átutalás esetén egy díjbekérőt kapsz, amin megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat.

Van lehetőség személyes konzultációra is?
Jelenleg nincs.
Hogyan zajlik egy konzultáció?
Minden esetben online, zajlik a konzultáció. Az adott időpontban, telefonról, vagy számítógépről kell bekapcsolodnod.