Vélemények

Arról, hogy milyen velem dolgozni a leghitelesebben az ügyfeleim tudnak beszélni. Mindig örömmel fogadom a visszajelzéseiteket!

Csörgits Kinga Vélemények

Drága Kinga! Igazán még most sem tudom a megfelelő szavakba önteni a kíséretedben átélt élményeimet. Korábban is jártam önfejlesztő csoportokba, néhány olyanba is, ami az intimitás, szexualitás fejlesztésére irányult. Mindegyik remek volt akkor. Voltak gyakorlatok, és a saját beszámolóink alapján a terapeuta általi követés, de Nálad találkoztam először szomatikus kíséréssel, követéssel. A test nem hazudik, az elme csapdába ejthet, nagy masnival díszítheti a közlendőjét, de a test nem “mond” mást, mint ami van. A gyakorlatok összetettsége – egyszerre haladtunk kívűlről befelé, és belülről kifelé – valami egészen új útját adta az önfelfedezésnek. Szándékkal írtam többes számban, hiszen végig jöttél velem. A nyitottságod, elfogadásod, a belőled áradó tudás és hitelesség még akkor is önmunkára késztetett, amikor nagyon féltem, nagyon rossz passzban voltam. Gyakorlatias látásmódod is merőben eltért az általam ismertektől. Hogy csak egy példát mondjak, az egyik konzultáció alkalmával szinte az elején, minden sallang nélkül jutottunk a valósághoz, hogy félek. Semmi maszlag, semmi közhely, emlékszem “Te félsz”. És a megoldás is ilyen “földi” volt. Hogy kerülhetsz ki ebből? Mik a lehetőségeid? Nem keltettél bűntudatot, nem keltettél hamis reményeket. Azt vettük elő, ami éppen, ott akkor a tarsolyomban volt, hogy jobban legyek. És csak egy dolgot kértél mindezek mellé cserébe, a teljes elköteleződést. Nem ajánlom Kingát annak, aki azt várja, hogy majd kihúzzák a gödörből. De ajánlom mindenkinek, aki ki akar jutni, és ezért meg is tesz mindent!

Ildikó

Női csoport

Kedves Kinga!

Rajongásom egyidős a videóival. Iszom és osztom a bölcsességeit, szexről és legfőképp az életről. Nagyon meghatott az anyasággal foglalkozó filmes bejegyzés. Mint önző és irigy férfi, csak csodálni tudom őszinteségét és rögtön megfogott az egész. Hatalmas élményt adott néhány dolog társadalom pszichológiai megértéséhez.

Azért becsülöm a munkásságát, mert olyan űrt tölt be ezen filozófiák nyilvános publikálásával, melyek ma megoldhatatlanok más média térben. Becsületesek, egyenesek, és látszik, hogy végtelenül őszinték, minden tudomány és hozzáadott műveltség dacára. Ezekkel a társadalmi tabukkal és látenciákkal már régen le kellett volna számolni. Ennek a forradalmi megújulása abszolút az ön kezében van.

Ezúton kívánok sok sikert és nagyon szurkolok, hogy egy cseppnyit ezzel a végtelen őszinteségével sikerüljön jó irányba megváltoztatni a világot. Hálás köszönettel!

Zoltán

Szexuálterápia

Az életemben történt egy törés és elakadás szexuális téren, amiből nem tudtam kilábalni. Úgy éreztem, szükségem van valakire, akivel tudok erről beszélni, akinek van annyi tapasztalata, hogy megért és rendelkezik olyan szintű intelligenciával, hogy ítélkezés nélkül el is tudja fogadni gondolataimat hitelesen. Fontos volt nekem, hogy ez a valaki nő legyen és nőként is viselkedjen, éljen. Kingában éreztem azt a képességet és azt a fokú intelligenciát, amivel az esetemet kezelni tudja valamint valahogy “átjött” a weblapján, hogy rendelkezik azzal a tapasztalattal, mellyel érteni fogja a problémámat és segíteni is tud benne. Nem szerettem volna olyan segítőt, aki a tudását csak könyvekből, konferenciákból gyűjtötte össze. Úgy gondolom, jól döntöttem. Fantasztikusan kérdez, okos, nyílt, nem ítélkezik, bármit elmondhattam neki, meghallgatott és megbeszéltük. Éreztem, hogy nem csak elméleti tudása (“valahol már olvastam róla”) tapasztalata van, hanem személyes tapasztalásai is irányítják a kérdéseit, a terápiát. Miben más ez a terápia? Elhittem, hogy valóban csak én létezem a terápia idején, Kinga fel tudta építeni azt a környezetet, hogy az elfojtott vágyaimról is tudjak neki beszélni, együtt tudtunk gondolkodni. És persze a “gyakorlati rész”, az érintések, masszázsok. Illetve a házi feladatok (ezeket imádtam). Eleinte nem hittem benne, aztán ezek a kezelések olyan érzéseket, fájdalmakat generáltak bennem és egyben szüntettek is meg, amik által rákényszerültem, hogy foglalkozzam magammal, ezáltal erősebb lettem és egyre jobban láttam a célt, el tudtam fogadni magam, a helyzetemet. Összességében a terápia által képes lettem olyan döntések meghozatalára, amik az életemet abba az irányba terelték ismét, amit szerettem volna. Köszönöm.
Tamás

Szexuálterápia

Szexuális problémákkal kerestem meg Kingát kb. egy évvel ezelőtt. Még nem értünk a közös munkánk végére, de már rengeteget fejlődtem a támogatásával. Test, lélek és vágy szakértőjét ismerhettem a meg a személyében. Rendkívűl kedves, megértő és mindig tudja, hogy épp mire van szükségem. Bátran ajánlom!
Balázs

Szexuálterápia

Kingát az általam választott alternatív szexuálterapeutámként ismertem meg…de sokkal több lett annál. Ő az első perctől teljesen átadta magát Nekem, a folyamataimnak, mintha ezer éve ismertem volna már….Mindvégig intuitívan rámhangolódott, a saját párhuzamaival együtt tekintett a problémámra, majd a megoldásokra. A találkozásaink alkalmával biztos kézzel vezetett , és sosem engedte, hogy fölöslegesen ventilláljak, vagy átverjem és áltassam magam. Kristálytisztán rá tudott érezni, hogy a sok önmunka ellenére mely megoldatlan/ kioldatlan témáim hatnak még negatívan a szexualitásomra……….és egyáltalán nem csak a szexualitásomra.
Tudott úgy motiváni engem a komfortzónám tudatos átlépéseire, hogy kétség nem fért hozzá, hogy meg fogom őket lépni. És az életem megváltozott. Nemcsak a szexualitás terén. Végérvényesen. Örökre. Köszönöm, Kinga!
Gréti

Szexuálterápia

Hihetetlenül hálás vagyok magamnak, hogy képes voltam fellebbenteni a fátylat mind a nagyon takargatott részeimről, mind arról a lényről, akinek valójában érzem magam. A kedvenc részem az volt, mikor vagy milliószor elmondtad, hogy ne záródjak vissza. Mikor folyamatosan bátorítottál. Örülök, hogy ezt a témát fogtuk meg, mert ez ‘ősseb’ bennem. Az emberlét. És mindaz, hogyan is kell embernek lenni, azután a halom lehúzó minta után, amit gyerekkoromban magam körül láttam. Amit nagyon nehezemre esik látni, de láthatóan ott van több képen: a férfias erő (a női helyett), a még mindig gyerekszerepben ragadt énem, a terhek alatt megszakadó csontsovány testem, valamint a jó öreg agresszió. Viszont a fotózás és az azóta eltelt idő alatt őszintébbé váltam a megnyilvánulásaimban, nyitottabbá váltam az emberek felé, bátrabban kommunikálok, tisztábban tudok a keresett minőséghez kapcsolódni, a testem felnyílt más típusú érintésekre, mint amit eddig ismert, finomabb, lágyabb lett az önmagammal való kommunikációm, nőtt a magabiztosságom, az önbizalmam és az önérvényesítési képességem. Megnéztem, hogy ‘mi ez’ és most ehhez gyűjtöm az erőt, hogy meg is tudjam lépni. De egyelőre még képtelen vagyok azt is felfogni, hogy látni képes voltam pár pillanatra. Köszönöm
Dóri

Fotóterápia

Óriási hatással volt rám, és meghozta azt az áttörést mindenképpen, amit szerettem volna. Napokig igen erőteljesen kísértek az érzések, emlékképek és néhány mondatod. Összességében sokkal jobban érzem magam a bőrömben azóta, úgy érzem újra egész lettem, egységben önmagammal, és az a részem ami “kitörni” akart, most már nem feszeng és kiabál bennem, hogy hahó engedj már ki végre, hanem harmóniában van velem és elérhető számomra bármikor. Óriási békét és nyugalmat hozott ez nekem. Sokkal jobban kezelem az élet adta helyzeteket, türelmesebb vagyok a lányommal, és végre olyat szexeltünk a párommal, mint nagyon rég, a várandósság előtt. Most úgy érzem újra élek, szabadabb vagyok, mint bármikor, és nem vagyok a saját láncaim rabja. Persze van még min dolgozni, de nagyot léptem előre. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, és a segítségeteket ebben.
Nóri

Fotóterápia

Kingáról Hummel Zsolt egyik anyagában hallottam először és ennek hatására határoztam el, hogy megnézem pár videóját, hogy benyomásokat szerezzek. Ekkor már tudtam, hogy szeretnék szembenézni magammal és a traumáimmal, de még nem tudtam kinek a segítségét fogom kérni. Miután megnéztem Kinga pár videóját, belül éreztem, hogy Ő lesz az. Elsősorban gyermekkori abúzussal kapcsolatos önmunkával kerestem Őt meg és úgy érzem nagyon sokat segít a folyamatomon, hogy nemcsak tudja, hogy miről beszélek, hanem hasonló dolgokon estünk át, így félszavakból, gesztusokból is tökéletesen érti és érzi mi az amit egy adott szituáció kapcsán érzek, és ami még fontosabb, hogy mi mozdíthat ki onnan. Kinga kicsit olyan mint egy jó barátnő, akinek rengeteg tapasztalata van és előrébb jár az úton. Úgy érzem bármit megoszthatok Vele, főként mert a legnagyobb természetességgel és bizalommal kezel mindent amit mondok és mert felnézek rá, amiért ennyire hiteles. Nagyon szeretek Vele együtt dolgozni, mert érzem, hogy minden megnyilvánulásában tartalom és mélység van egy csipet humorral fűszerezve. Kicsit több mint fél éve dolgozunk együtt és ezalatt a fél év alatt is rengeteg új minőséget és tartalmat segített bennem felszabadítani, amiért nagyon hálás vagyok Neki.
Kinga

Szexuálterápia

Kinga két turnus online terápiában és egy fotóterápiás workshop alkalmával fogta a kezem. Klienseként az ars poeticáját abban látom hogy “az igazság felszabadít” illetve “szex a lelke mindennek”. Azaz a szexualitásod meghatározza az egész létezésedet.
Olyan ember vagyok, akinek már akkor elvették a szüzességét,amikor még azt sem tudtam mi az. Felnőttkorban tudatosult bennem ennek az abnormalitása és elviselhetetlensége, segítséget kértem több helyen is. Hiányérzetem volt, a csírájában megnyomorított nőiességem meggyógyítása sosem állt a gyógyulás fókuszában. Olyan embert kerestem aki a téma tapasztalati szakértője és kézzelfogható módszerekkel dolgozik. Ezt Csörgits Kingában megtaláltam, egy hiteles szakemberben aki nem elefántcsonttoronyból leereszkedve kommunikál a hozzáfordulókkal, hanem személyre szóló figyelemmel, maximális energiabefektetéssel támogat. A gyakorlatias szemléletnek és a rendszeres házi feladatoknak köszönhetően bevonódtam a saját gyógyulási folyamatomba, ami növelte az önkontrollomat és éberségemet. Megtapasztalva ezáltal a öngyógyító erőmet, illetve a saját javulásom a véremmé vált. Az eredményei pedig egészséges női önbizalommá.
Ági

Fotóterápia és Life Coaching

Mindig a nőiséggemmel (…) voltak kétségeim, és ezt mindenféle más problémába csomagoltam életem során. Rápakoltam más hiányokat, azokat foltozgattam évről-évre. Hosszú önfelfedező út után viszont eljutottam oda, hogy talán mégis az egésznek egy a györeke, és ennek “meggyógyítására” nem elég 1000 könyv vagy előadás sem, mert innentől más kapuk nyílnak befelé.
Évek óta fontolgattam és kerestem az embert, aki Érteni fog. Zsigerből akartalak Téged, hogy Te kísérj, még most is könnybe lábad a szemem, hogy mennyire szükségem volt Rád, erre a nagyon személyes segítségre. Sok van mögöttünk, és mennyi jön még.
Számomra kevés nő van olyan hiteles, mint Te, s mind közül örülök, hogy a leghitelesebbel tudok menni tovább. Mindig meglepsz, ahogyan vezetsz; és bízhatok Benned — ez a bizalom óriási kárpótlás.
Köszönöm, hogy fogod a kezem.

Zsófi

Online terápia

Félelemmel vegyes izgalommal indultam Kingához az első konzultációra. A videóit nézve tudtam, hogy egy jó nőhöz megyek, aki nálam 20 évvel fiatalabb. Hogyan tudok majd vele a problémáimról beszélni? Milyen mélységeket tudok neki feltárni? A félelmeim percek alatt elmúltak. Egy olyan intim teret hozott létre és tartott folyamatosan, amiben feloldódtam, megnyíltam. Őszinte, ítélkezés mentes konzultációink során számos új felismerésem született. Soha, senkivel nem beszéltem a szexualitásomról ilyen nyíltan és őszintén. Egy olyan úton indított el, amelyre régóta vágytam. Köszönöm Kinga!
Pali

Szexuálterápia

Majd másfél éve ismertem meg Kingát. Ekkor történt az, hogy érzelmileg életem egyik legmélyebb pontján, lelkileg összetörve, energetikailag lenullázódva, céltalanul böngészve az internetet egyszer csak véletlenül (amennyiben hiszünk abban, hogy léteznek véletlenek) találkoztam Kinga munkásságágával. Ez mindenképpen érdekes volt, az én érdeklődésemet azonban annak az ígérete fogta meg, hogy egészen más módon, mint jelenleg bárki más csinálja, megoldást tud nyújtani egy olyan szexuális problémára, amely végigkísérte és befolyásolta teljes felnőtt életemet. Tőlem szokatlanul hamar, néhány estés ráhangolódás után írtam neki FB-on, amire – legnagyobb meglepetésemre – még aznap este, kb. 20 percen belül válaszolt, és miután gyorsan tisztáztuk, hogy terápiának nem része a BDSM (ez akkor a honlap alapján nem volt számomra egyértelmű 🙂 ), az alap probléma felvázolását, és – másnap – egy hosszabb telefonos interjút követően nagyon rövid időn belül Kinga rendelőjében találtam magam, ahol segítségével kezdetét vette az a munka, és az a változási folyamat, amely azóta is tart. Mondják: az okos ember terveket készít, az ostoba pedig ragaszkodik hozzájuk; ezt az elvet maximálisan megvalósulni látom a terápiában. Az elmúlt, bő egy év alatt többször is váltottunk fókuszt, célokat, akkor is, ha az az eredeti terv szempontjából esetleg visszalépésnek tűnhet, azonban a végső célomat jobban szolgálja. Így váltottunk az eredetileg megcélzott, érintésen alapuló szexuálterápiából minden gond nélkül energetikai kezelésre, vagy lelki-tudati blokkok oldására, alkalmanként párterápiára – mikor mire volt szükség, és eközben Kinga egyszer sem esett ki a szerepéből, nem ragaszkodott hiúságból valamihez, aminek adott pillanatban nem volt helye, és a terápia minden aspektusát ugyanolyan profizmussal, maximális figyelemmel és szakmai alázattal kezelte-kezeli. Szuperlatívuszokkal ecsetelhetném Kinga erényeit, de úgy gondolom, ezt megtették-megteszik helyettem mások. Amit azonban ezen a helyen – ügyesen titkolt rajongásomat háttérbe szorítva 😉 – igazán fontosnak tartok kiemelni, az a tehetsége amellyel ezen a nehezített pályán is könnyedén alakítja ki és tartja fönn végig azt a bizalmi teret, amely számomra a legfontosabb tényező, minden eredménynek ez az alapja. Ennek köszönhető, hogy – bár alaptermészetem része a bizalmatlanság, mégis – már az első személyes találkozásunk előtt, a telefonos interjú során, szinte észrevétlenül nyíltam meg neki olyan módon, és mértékben, ahogy azt korábban talán sosem történt meg velem, olyanok jelenlétében sem, akikkel egyébként az életemet osztottam meg, akár sok-sok éven keresztül. Együttműködésünk során megéltem hullámhegyeket, de ugyanúgy hullámvölgyeket is – sajnos a fejlődésnek ára van -, azonban minden alkalomról úgy jöttem el, hogy valamennyivel több lettem, és ezek az időnként kisebb, néha egészen jelentős sikerek segítenek azon az úton tartani, amelynek a vége ugyan még messze van (ha van egyáltalán vége), viszont már mostanra sokkal messzebb jutottam rajta, mint eddig bármikor. Meggyőződésem, hogy ha két évtizeddel ezelőtt “lett volna egy Kingám”, akkor az életem most sokkal egyszerűbb lenne. Végezetül álljon itt egy egészen személyes vallomás (ez már csak egy ilyen műfaj): Ha fel kellene sorolnom az összes dolgot amiért szerencsésnek érzem magam az életben, a jelentős többségük egy-egy emberhez kötődne, akikkel valaha találkoztam és valamilyen, általam pozitívnak ítélt módon hatással voltak rám: bár nincsenek sokan, Kinga kiérdemelte a helyét közöttük.
Zoli

Szexedukáció

Megpróbálom röviden összefoglalni miért Téged választottalak segítségül. Megnéztem néhány videódat és annyira bizarrnak, komfortzónámon kívülinek gondoltalak, hogy az már tetszett. Ami még fontos volt, hogy nem a szokásos hozzáállás sugárzott belőled,” a hol volt eddig, mit csinált eddig ….. vegye be ezt a kapszulát attól jó lesz”, mindezt 0 érzelemmel, hanem nekem elsőre lejött az hogy neked ez fontos és talán hivatás is. Összeszedtem az összes nem létező bátorságomat, egyeztettem időpontot és elmentem az első találkozónkra. Mindezt úgy tettem, hogy megfogadtam nem fogok gondolkodni csak cselekedni. És ezt nagyon jól tettem. Ezt a mai napig be is tartom mert megbízom benned és az eredmények is ezt igazolják. Én a korai magosok családját erősítettem. A Te segítségeddel és módszereddel eljutottam oda, hogy ezért nem bántom, nem szégyenlem magam! És az eredmények is nagyon biztatóak. Még nem értem el a célomat a magmegtartásos orgazmust, de tisztán látom, hogy közel van és ezt Neked köszönhetem. Ha valaki ezt kételkedve olvassa azt sajnálom, ha valakiben felgyúl a fény annak azt üzenem: megtaláltad ne keresgélj tovább cselekedj! Ja, és a mai “gyakorlatozás” 90 percig tartott teljes harci díszben és én döntöttem úgy hogy itt megállok abbahagyom. Korábban 9 percért is a fél karomat adtam volna! Az elején azt írtam Kingának ez “talán hivatás”, úgy zárnám a történetemet, hogy ÁLLÍTOM KINGÁNAK EZ HIVATÁS.
László

Szexedukáció

Rövid visszajelzéssel szeretnék elismerést küldeni láttatott tevékenységeidre online módon. Pár évvel ezelőtt Polili két videójából láttalak meg és azokból felfigyeltem eredeti stílusban mutatott gondolat kapcsolódásaidra. Azóta egyre sűrűbben talállak meg youtube-on, mivel vázolt gondolataidból lehet töltődni. Gondolataid előre mutatók, érdekesek, inspirálók és emiatt értékesek. Régebb ótaterveztem e küldést, de halogatásom végére a 4.20-i önvallomásod tette a pontot. Önvallomás tételhez erő kell. Mekkorát a 20-i videóban elmondtál a nyílt térbe kiöntve pedig hatalmas erő kell… Szerényen, szerintem… Mivel megmutattad, hogy Nálad ekkora erő már meg van -hisz vágatlanul átadtad- meg van jogsid szememben a fáklya vivéshez. 🙂 Tudsz “intim teret kiépíteni és abban embereket mozgatni”. Köszönöm eddigi működésed és kérlek feltétlen folytasd e vonalad. Jól csinálod! Publikálj. Jöjjenek videóid! Örülök Neked! Köszönöm működésed! 
Zoltán

Szexedukáció

Egy párkapcsolati krízis kapcsán a netet böngészve találkoztam Kingával. A videóit nézve az első pillanattól kezdve megragadott az intellektusa, nyitott attitűdje, alternatív szemlélete. Mindamellett, hogy szakmailag nagyon felkészült, a képernyőn keresztül is árad belőle az önazonos kisugárzás, ami számomra nagyon hitelessé tette.

Úgy éreztem, ha nem csak megnyugtató önigazolást keresek, hanem valódi megoldást a problémáimra akkor a komfortzónámon túl kell lépnem a fejlődésem érdekében és Kingát kell felkérnem segítőmnek.

Kingával a korlátozások idején online terápiába kezdtem. Az első üléstől tartottam az online tér miatt, de annyira baráságos és megnyugtató volt a légkör, hogy pillanatok alatt sikerült egymásra hangolódnunk. Bár a terápiás folyamat nem zárult le, eddig is kifejezetten eredményesnek mondható.

Köszönöm, Kinga az eddigieket és bízom a további sikeres együttműködésünkben!

E.

Szexuálterápia, Párterápia, Life Coaching

Amikor eldöntöttem, hogy belevágok a terápiába, elég sok minden kavargott bennem mielőtt a megbeszélt időben felkerestem. Ami az első pillanattól érzékelhető volt, az a mérhetetlen elfogadás, a biztonságos tér, a tisztelet amit éreztem. A tisztelet amit Kinga irányomban is de a saját személye, munkája iránt is tanusított. És azt hiszem, nyilván a személyes terápiás folyamaton túl, ez a tisztelet és elfogadás amit nagyon megtanultam önmagam felé is, mások felé is. Erre lehet épiteni bármit, ezért ezt emelem ki.
Szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne fejlődni, tanulni, elsősorban önmagáról.
Tamás

Szexuálterápia