Csörgits Kinga Vélemények

Arról, hogy milyen velem dolgozni a leghitelesebben az ügyfeleim tudnak beszélni. Mindig örömmel fogadom a visszajelzéseiteket!

Nézd meg, mit mondanak azok, akik egyéni konzultációkon vettek részt.

Kedves Kinga,

Még csak pár alkalmon vagyunk túl, de már most annyit kaptam általad, úgy megváltozott az életem hogy csak na. …és mi jön még? 😉 Megváltozott a szexuális életem, kultúrám, és ami most még fontosabb, neked köszönhetően mentem el hormon vizsgálatra.

Magamtól eszembe sem jutott volna, csak vergődtem hogy valami nem kifejezetten jó. Az eredmény sok mindent megmagyaráz végre, és kaptam hormont is, mert a tesztóm a béka feneke alatt kettővel van. Köszönöm, köszönöm!!!!!!!

Zsolt

Férfi Mentoring

Minden ember életében eljön a pillanat, amikor elakad, szenved, toporog, majd új irányt és megoldásokat keres.

A szexualitás területét masszív prüdéria övezi.

Érdekes számomra az összefüggés, hogy a szexualitás szemüvegén át nézve is kirajzolódnak személyiségünk diszfunkció.

Nagy szeretettel ajánlom Kinga tevékenységét figyelmetekbe bármely terápia kiegészítésére is.

A test nem hazudik, az ego felül ír, a valós érzelmekhez alig férünk hozzá. Itt jön a képbe Kinga munkája ami eredményes és támogató úgy csoportban mint egyéniben.

Olyan stabil teret biztosít, ahol megnyílhatsz szabad akaratod szerint.

Tiszta kommunikáció, együttérzés, elfogadás jellemzi stílusát.

Munkássága olyan tükör, amibe érdemes belenézni, ha éppen aktuális önmagaddal szeretnél szembesülni.

Ön és vágyazonosság témakörben a legjobb helyen jársz Kedves Olvasó.

Részemről folytatás következik.

A.

Szexuális Tanácsadás

Kinga munkásságával körülbelül 1,5 évvel ezelőtt találkoztam, mikor is történt pár esemény az életemben ami meghívott ebbe a világba. Most már biztosan állíthatom, hogy a célom, miszerint nagybetűs „FÉRFI”-vé szeretnék válni minden téren a legjobb úton halad a legjobb támogatással.

Kinga! Nem emlékszem hogy találtam Rád, de arra igen, hogy már az elején magával ragadott a munkásságod és elhivatottságod, az adni, segíteni akarásod.

Nem telt bele sok idő és már az első konzultáción ültem. Így több mint egy év után úgy látom sok munka van még előttem, de rengeteg mindent sikerült meglátnom-tudatosítanom, letisztáznom vagy lebontanom magamról és jó irányba meg is változtatni amit meg kellett.

Egy olyan támogatást adtál és adsz, amiben bizalommal lehet elmerülni, ami nem feltétlenül csak a szexualitásom érinti. Egy olyan támogatást ami teljes egész emberi lényemet figyeli és húzza fel amit fel kell, hogy rendben és egyensúlyban legyek.

Jó szívvel ajánlom Kingát mindenkinek aki szeretne fejlődni, nincs másik ilyen hiteles szakember Magyarországon ezekben a témákban!!!

Kinga! Köszönöm a támogatásod, biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember életére nagyon nagy hatással vagy. Hálásak vagyunk Érted!

Csaba

Szexuális Tanácsadás

Kedves Kinga!

Rajongásom egyidős a videóival. Iszom és osztom a bölcsességeit, szexről és legfőképp az életről. Nagyon meghatott az anyasággal foglalkozó filmes bejegyzés. Mint önző és irigy férfi, csak csodálni tudom őszinteségét és rögtön megfogott az egész. Hatalmas élményt adott néhány dolog társadalom pszichológiai megértéséhez.

Azért becsülöm a munkásságát, mert olyan űrt tölt be ezen filozófiák nyilvános publikálásával, melyek ma megoldhatatlanok más média térben. Becsületesek, egyenesek, és látszik, hogy végtelenül őszinték, minden tudomány és hozzáadott műveltség dacára. Ezekkel a társadalmi tabukkal és látenciákkal már régen le kellett volna számolni. Ennek a forradalmi megújulása abszolút az ön kezében van.

Ezúton kívánok sok sikert és nagyon szurkolok, hogy egy cseppnyit ezzel a végtelen őszinteségével sikerüljön jó irányba megváltoztatni a világot. Hálás köszönettel!

Zoltán

Szexuális Tanácsadás

Az életemben történt egy törés és elakadás szexuális téren, amiből nem tudtam kilábalni. Úgy éreztem, szükségem van valakire, akivel tudok erről beszélni, akinek van annyi tapasztalata, hogy megért és rendelkezik olyan szintű intelligenciával, hogy ítélkezés nélkül el is tudja fogadni gondolataimat hitelesen. Fontos volt nekem, hogy ez a valaki nő legyen és nőként is viselkedjen, éljen. Kingában éreztem azt a képességet és azt a fokú intelligenciát, amivel az esetemet kezelni tudja valamint valahogy „átjött” a weblapján, hogy rendelkezik azzal a tapasztalattal, mellyel érteni fogja a problémámat és segíteni is tud benne. Nem szerettem volna olyan segítőt, aki a tudását csak könyvekből, konferenciákból gyűjtötte össze. Úgy gondolom, jól döntöttem. Fantasztikusan kérdez, okos, nyílt, nem ítélkezik, bármit elmondhattam neki, meghallgatott és megbeszéltük. Éreztem, hogy nem csak elméleti tudása („valahol már olvastam róla”) tapasztalata van, hanem személyes tapasztalásai is irányítják a kérdéseit, a terápiát. Miben más ez a terápia? Elhittem, hogy valóban csak én létezem a terápia idején, Kinga fel tudta építeni azt a környezetet, hogy az elfojtott vágyaimról is tudjak neki beszélni, együtt tudtunk gondolkodni. És persze a „gyakorlati rész”, az érintések, masszázsok. Illetve a házi feladatok (ezeket imádtam). Eleinte nem hittem benne, aztán ezek a kezelések olyan érzéseket, fájdalmakat generáltak bennem és egyben szüntettek is meg, amik által rákényszerültem, hogy foglalkozzam magammal, ezáltal erősebb lettem és egyre jobban láttam a célt, el tudtam fogadni magam, a helyzetemet. Összességében a terápia által képes lettem olyan döntések meghozatalára, amik az életemet abba az irányba terelték ismét, amit szerettem volna. Köszönöm.

Tamás

Szexuális Tanácsadás

Szexuális problémákkal kerestem meg Kingát kb. egy évvel ezelőtt. Még nem értünk a közös munkánk végére, de már rengeteget fejlődtem a támogatásával. Test, lélek és vágy szakértőjét ismerhettem a meg a személyében. Rendkívűl kedves, megértő és mindig tudja, hogy épp mire van szükségem. Bátran ajánlom!

Balázs

Szexuális Tanácsadás

Kingát az általam választott alternatív szexuálterapeutámként ismertem meg…de sokkal több lett annál. Ő az első perctől teljesen átadta magát Nekem, a folyamataimnak, mintha ezer éve ismertem volna már….Mindvégig intuitívan rámhangolódott, a saját párhuzamaival együtt tekintett a problémámra, majd a megoldásokra. A találkozásaink alkalmával biztos kézzel vezetett , és sosem engedte, hogy fölöslegesen ventilláljak, vagy átverjem és áltassam magam. Kristálytisztán rá tudott érezni, hogy a sok önmunka ellenére mely megoldatlan/ kioldatlan témáim hatnak még negatívan a szexualitásomra……….és egyáltalán nem csak a szexualitásomra.
Tudott úgy motiváni engem a komfortzónám tudatos átlépéseire, hogy kétség nem fért hozzá, hogy meg fogom őket lépni. És az életem megváltozott. Nemcsak a szexualitás terén. Végérvényesen. Örökre. Köszönöm, Kinga!

Gréti

Szexuális Tanácsadás

Óriási hatással volt rám, és meghozta azt az áttörést mindenképpen, amit szerettem volna. Napokig igen erőteljesen kísértek az érzések, emlékképek és néhány mondatod. Összességében sokkal jobban érzem magam a bőrömben azóta, úgy érzem újra egész lettem, egységben önmagammal, és az a részem ami „kitörni” akart, most már nem feszeng és kiabál bennem, hogy hahó engedj már ki végre, hanem harmóniában van velem és elérhető számomra bármikor. Óriási békét és nyugalmat hozott ez nekem. Sokkal jobban kezelem az élet adta helyzeteket, türelmesebb vagyok a lányommal, és végre olyat szexeltünk a párommal, mint nagyon rég, a várandósság előtt. Most úgy érzem újra élek, szabadabb vagyok, mint bármikor, és nem vagyok a saját láncaim rabja. Persze van még min dolgozni, de nagyot léptem előre. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, és a segítségeteket ebben.
Nóri

Fotóterápia

Kingáról Hummel Zsolt egyik anyagában hallottam először és ennek hatására határoztam el, hogy megnézem pár videóját, hogy benyomásokat szerezzek. Ekkor már tudtam, hogy szeretnék szembenézni magammal és a traumáimmal, de még nem tudtam kinek a segítségét fogom kérni. Miután megnéztem Kinga pár videóját, belül éreztem, hogy Ő lesz az. Elsősorban gyermekkori abúzussal kapcsolatos önmunkával kerestem Őt meg és úgy érzem nagyon sokat segít a folyamatomon, hogy nemcsak tudja, hogy miről beszélek, hanem hasonló dolgokon estünk át, így félszavakból, gesztusokból is tökéletesen érti és érzi mi az amit egy adott szituáció kapcsán érzek, és ami még fontosabb, hogy mi mozdíthat ki onnan. Kinga kicsit olyan mint egy jó barátnő, akinek rengeteg tapasztalata van és előrébb jár az úton. Úgy érzem bármit megoszthatok Vele, főként mert a legnagyobb természetességgel és bizalommal kezel mindent amit mondok és mert felnézek rá, amiért ennyire hiteles. Nagyon szeretek Vele együtt dolgozni, mert érzem, hogy minden megnyilvánulásában tartalom és mélység van egy csipet humorral fűszerezve. Kicsit több mint fél éve dolgozunk együtt és ezalatt a fél év alatt is rengeteg új minőséget és tartalmat segített bennem felszabadítani, amiért nagyon hálás vagyok Neki.

Kinga

Szexuális Tanácsadás

Mindig a nőiséggemmel (…) voltak kétségeim, és ezt mindenféle más problémába csomagoltam életem során. Rápakoltam más hiányokat, azokat foltozgattam évről-évre. Hosszú önfelfedező út után viszont eljutottam oda, hogy talán mégis az egésznek egy a györeke, és ennek „meggyógyítására” nem elég 1000 könyv vagy előadás sem, mert innentől más kapuk nyílnak befelé.
Évek óta fontolgattam és kerestem az embert, aki Érteni fog. Zsigerből akartalak Téged, hogy Te kísérj, még most is könnybe lábad a szemem, hogy mennyire szükségem volt Rád, erre a nagyon személyes segítségre. Sok van mögöttünk, és mennyi jön még.
Számomra kevés nő van olyan hiteles, mint Te, s mind közül örülök, hogy a leghitelesebbel tudok menni tovább. Mindig meglepsz, ahogyan vezetsz; és bízhatok Benned — ez a bizalom óriási kárpótlás.
Köszönöm, hogy fogod a kezem.

Zsófi

Szexuális Tanácsadás

Félelemmel vegyes izgalommal indultam Kingához az első konzultációra. A videóit nézve tudtam, hogy egy jó nőhöz megyek, aki nálam 20 évvel fiatalabb. Hogyan tudok majd vele a problémáimról beszélni? Milyen mélységeket tudok neki feltárni? A félelmeim percek alatt elmúltak. Egy olyan intim teret hozott létre és tartott folyamatosan, amiben feloldódtam, megnyíltam. Őszinte, ítélkezés mentes konzultációink során számos új felismerésem született. Soha, senkivel nem beszéltem a szexualitásomról ilyen nyíltan és őszintén. Egy olyan úton indított el, amelyre régóta vágytam. Köszönöm Kinga!

Pali

Szexuális Tanácsadás

Egy párkapcsolati krízis kapcsán a netet böngészve találkoztam Kingával. A videóit nézve az első pillanattól kezdve megragadott az intellektusa, nyitott attitűdje, alternatív szemlélete. Mindamellett, hogy szakmailag nagyon felkészült, a képernyőn keresztül is árad belőle az önazonos kisugárzás, ami számomra nagyon hitelessé tette.

Úgy éreztem, ha nem csak megnyugtató önigazolást keresek, hanem valódi megoldást a problémáimra akkor a komfortzónámon túl kell lépnem a fejlődésem érdekében és Kingát kell felkérnem segítőmnek.

Kingával a korlátozások idején online terápiába kezdtem. Az első üléstől tartottam az online tér miatt, de annyira baráságos és megnyugtató volt a légkör, hogy pillanatok alatt sikerült egymásra hangolódnunk. Bár a terápiás folyamat nem zárult le, eddig is kifejezetten eredményesnek mondható.

Köszönöm, Kinga az eddigieket és bízom a további sikeres együttműködésünkben!

E.

Szexuális Tanácsadás, Páros Szexuál Coaching, Life Coaching

Amikor eldöntöttem, hogy belevágok a terápiába, elég sok minden kavargott bennem mielőtt a megbeszélt időben felkerestem. Ami az első pillanattól érzékelhető volt, az a mérhetetlen elfogadás, a biztonságos tér, a tisztelet amit éreztem. A tisztelet amit Kinga irányomban is de a saját személye, munkája iránt is tanusított. És azt hiszem, nyilván a személyes terápiás folyamaton túl, ez a tisztelet és elfogadás amit nagyon megtanultam önmagam felé is, mások felé is. Erre lehet épiteni bármit, ezért ezt emelem ki.
Szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne fejlődni, tanulni, elsősorban önmagáról.

Tamás

Szexuális Tanácsadás

Én úgy értékelem az elmúlt hónapokat, amiben itt voltál mellettem/mellettünk, hogy nagy lépéseket tudtam megtenni és ezeket végig tudtam vinni. Nyilván van ami nem néhány hetes projekt, de abból a kiégett, rossz állapotból amiben már 2021 február óta voltam, október elején elkezdtem kimászni és abszolút a pozitívba fordultam át. Felfedeztem valami olyat magamban, amiről nem is tudtam, hogy bennem van és élvezem ezt a felfedezést. Nekem ez egy nagy lépcsőfok volt, és itt ahol most állok még minden új és felfedeznivaló magamban és egymásban.

Nagyon köszönöm a segítséged ebben, mert a kérdések és helyzetek amire rávilágítottunk, azok a mindennapjaim minőségén javítottak. Amiben még bőven van fejlődési potenciál, az a jelenlét, és hogy megérdemlem azokat a jó dolgokat amik velem történnek, nem kell lesni a következő sarkon leselkedő veszélyt. De dolgozom ezen is.
2022-től az életünk is fordulópontokhoz érkezett, szóval jöhet megint jó pár év flow 😊

Erika

Páros Szexuál Coaching

Kinga két turnus online terápiában és egy fotóterápiás workshop alkalmával fogta a kezem. Klienseként az ars poeticáját abban látom hogy „az igazság felszabadít” illetve „szex a lelke mindennek”. Azaz a szexualitásod meghatározza az egész létezésedet.
Olyan ember vagyok, akinek már akkor elvették a szüzességét,amikor még azt sem tudtam mi az. Felnőttkorban tudatosult bennem ennek az abnormalitása és elviselhetetlensége, segítséget kértem több helyen is. Hiányérzetem volt, a csírájában megnyomorított nőiességem meggyógyítása sosem állt a gyógyulás fókuszában. Olyan embert kerestem aki a téma tapasztalati szakértője és kézzelfogható módszerekkel dolgozik. Ezt Csörgits Kingában megtaláltam, egy hiteles szakemberben aki nem elefántcsonttoronyból leereszkedve kommunikál a hozzáfordulókkal, hanem személyre szóló figyelemmel, maximális energiabefektetéssel támogat. A gyakorlatias szemléletnek és a rendszeres házi feladatoknak köszönhetően bevonódtam a saját gyógyulási folyamatomba, ami növelte az önkontrollomat és éberségemet. Megtapasztalva ezáltal a öngyógyító erőmet, illetve a saját javulásom a véremmé vált. Az eredményei pedig egészséges női önbizalommá.
Ági

Fotóterápia és Life Coaching

Szinte első perctől kezdve amióta látóterembe kerültél hiteles embernek éreztelek és ez csak egyre erősödött bennem ahogy tovább haladtam a munkásságodban.
(Videóid, írásaid, önvallomásaid.)

Valami elképesztő az a tiszta gyógyító energia ami áramlik belőled a világ felé.

Azt tudom, hogy a megélt és a nyíltan és őszintén felvállalt traumáid által nyered a hitelességed, valahogy mégsem értettem az egész lényedet.

Azonban a könyved olvasása közben egy új fejezet nyílt bennem irányodban…

Úgy kezdtem el olvasni a könyvedet hogy valahol felcsaptam „véletlenszerűen.”🙂
Három négy oldal elolvasása után már potyogtak a könnyeim majd zokogó sírásba kezdtem.

Nem olyan szentimentális, faszom nyafogós, önsajnálós buziság sírásba hanem olyanba amikor hálát adunk.

Amikor hálát adunk nem is tudjuk miért.☺️
Istenem ki ez az ember gondoltam magamban?

Ki ez az ember akinek a történetében a saját történetem ilyen tisztán tükröződik vissza?
Persze nyilván más tónusokkal, más hangsúlyokkal, és más konkrét sztorikkal.

Ki vagy Te aki pont most lépett be az életembe?

Mélyen meghatott az a rengeteg őszinte fájdalom, gyötrődés, szenvedés, kínlódás, öröm, boldogság és amilyen mélységgel és intellektussal ezeket sorokban szedted.

Nem emlékszem, hogy életemben lettek volna ennyire erőteljes mély érzéseim bármilyen könyv olvasása közben.
Most is ráz a hideg ahogy ezeket a sorokat írom.

Nyilván terapeutaként sok hasonló visszajelzést kapsz emberektől, de én valahogy mégis úgy éreztem ezt most el kellett mondanom Neked.

Nagy tanítóm vagy ezt tudnod kell! 🥰

Attila

Nézd meg, mit mondanak azok, akik csoportos programjaimon vettek részt.

Szandi és Kinga

Anikó és Kinga

Brigi és Kinga

Szandra és Kinga

Rengeteget tanultam magamról. Elkezdtem kicsit más hozzáállást tanúsítani saját testemhez, nőiségemhez, lesz ami lesz alapon. Hüvelyem felébresztése volt a cél, hogy a csiklóorgazmusról át tudjak térni másfajta megélésekre is. Mély munka, dolgozni kell vele, de egyre jobban megy, azt kell hogy mondjam. Én hálás vagyok ezért a 30 napért nektek!

Nagy Orgazmus Kihívás

Egy 30 napos kaland, bár úgy tűnt, kihívásnak indul. Igen, pont azokat a részeimet hívta ki, csalogatta elő, amiket vagy elrejtettem, vagy meg sem mertem keresni magamban. Most találkoztunk, kapcsolódtunk – nemcsak én magammal, hanem több tucat útkereső nagybetűs Nővel, akikkel sokkal könnyebb a barangolás, a változás, a szabadabba válás – minden szempontból. És még csak most kezdtek bugyogni a Teremtő Energiák… Nekem már forr a dalom! Csináljunk tovább forradalmat!

Nagy Orgazmus Kihívás

A célom az volt, hogy a bezárult állapotom kinyissam, és jól legyek a saját testemben, képes legyek kapcsolódni. Jelentem megtörtént. Az utolsó még nem fizikailag, de nem miattam, hanem mert nem érkezett még olyan Férfi minőség akivel lehetne, de nyitottá váltam.
A négy hét alatt több határátlépésem is volt, például megengedtem magamnak egy tantrikus jóni masszázst, rendeltem üveg gyönyörrudat, amit mutatott Kinga. Jelentem húúúúúmeg haaaaaaa, combig tocsogós! Nekem a legnagyobb ajándék, hogy megismertem támogató partneremet, mert annyira szabadon tudunk nőként együtt megnyilvánulni, beszélni, hogy ez a kapcsolat remélem hosszan kísér majd. Szóval köszönöm a kihívást Kinga, rengeteget kaptam!

Nagy Orgazmus Kihívás

Mióta részese vagyok a szexedukációs programodnak, tisztábban látom magam, a vágyaim és a saját szexualitásomat is! Jó érzés nyitottan felvállalni magam ebben a kis csoportban, és annak ellenére, hogy különbözőek a problémáink valahogy mindegyikünk sztorija rávilágít valamire, amivel azonosulni tudok így többet tanulok magamról mint ahogy gondoltam a program elején! Sokszor nehéz témákat feszegetünk lelkileg, testileg egyaránt és így csoportban kimondani dolgokat olyan mint pucérra vetkőzni mások előtt, de talán pont itt kezdődik minden!
Nikoletta

Szexedukációs Program

Megpróbálom röviden összefoglalni miért Téged választottalak segítségül. Megnéztem néhány videódat és annyira bizarrnak, komfortzónámon kívülinek gondoltalak, hogy az már tetszett. Ami még fontos volt, hogy nem a szokásos hozzáállás sugárzott belőled,” a hol volt eddig, mit csinált eddig ….. vegye be ezt a kapszulát attól jó lesz”, mindezt 0 érzelemmel, hanem nekem elsőre lejött az hogy neked ez fontos és talán hivatás is. Összeszedtem az összes nem létező bátorságomat, egyeztettem időpontot és elmentem az első találkozónkra. Mindezt úgy tettem, hogy megfogadtam nem fogok gondolkodni csak cselekedni. És ezt nagyon jól tettem. Ezt a mai napig be is tartom mert megbízom benned és az eredmények is ezt igazolják. Én a korai magosok családját erősítettem. A Te segítségeddel és módszereddel eljutottam oda, hogy ezért nem bántom, nem szégyenlem magam! És az eredmények is nagyon biztatóak. Még nem értem el a célomat a magmegtartásos orgazmust, de tisztán látom, hogy közel van és ezt Neked köszönhetem. Ha valaki ezt kételkedve olvassa azt sajnálom, ha valakiben felgyúl a fény annak azt üzenem: megtaláltad ne keresgélj tovább cselekedj! Ja, és a mai „gyakorlatozás” 90 percig tartott teljes harci díszben és én döntöttem úgy hogy itt megállok abbahagyom. Korábban 9 percért is a fél karomat adtam volna! Az elején azt írtam Kingának ez „talán hivatás”, úgy zárnám a történetemet, hogy ÁLLÍTOM KINGÁNAK EZ HIVATÁS.
László

Szexedukáció

Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a kihíváshoz, sok új ismerettel gazdagodtam, úgy érzem, kicsit jobban tudok fogást találni a nőiségemen. Idáig nem igazán tudtam mit kezdeni vele, most már kezdem érteni, mit jelent ez és mekkora hatalommal, erővel és bölcsességgel jár, hogy nő vagyok. Kamaszkoromban többször kívántam, bárcsak férfinak születtem volna, úgy éreztem, úgy jobban tudnék érvényesülni az életben. A kihívás óta viszont áldom az eget, hogy puncim van!!!! Még ismerkedünk, de annyi csodát rejt! Olyan felemelő és izgalmas játék ez. És a legjobb… A második hónap végére SPRICCELŐS ORGAZMUSt szereztem magamnak egyedül!!! Sose hittem, hogy erre én is képes leszek. Egyelőre még tanulom, hogyan kell punciból élni, de azt már most tudom, hogy soha többé nem akarok máshogy élni!

Nagy Orgazmus Kihívás

Majd másfél éve ismertem meg Kingát. Ekkor történt az, hogy érzelmileg életem egyik legmélyebb pontján, lelkileg összetörve, energetikailag lenullázódva, céltalanul böngészve az internetet egyszer csak véletlenül (amennyiben hiszünk abban, hogy léteznek véletlenek) találkoztam Kinga munkásságágával. Ez mindenképpen érdekes volt, az én érdeklődésemet azonban annak az ígérete fogta meg, hogy egészen más módon, mint jelenleg bárki más csinálja, megoldást tud nyújtani egy olyan szexuális problémára, amely végigkísérte és befolyásolta teljes felnőtt életemet. Tőlem szokatlanul hamar, néhány estés ráhangolódás után írtam neki FB-on, amire – legnagyobb meglepetésemre – még aznap este, kb. 20 percen belül válaszolt, és miután gyorsan tisztáztuk, hogy terápiának nem része a BDSM (ez akkor a honlap alapján nem volt számomra egyértelmű 🙂 ), az alap probléma felvázolását, és – másnap – egy hosszabb telefonos interjút követően nagyon rövid időn belül Kinga rendelőjében találtam magam, ahol segítségével kezdetét vette az a munka, és az a változási folyamat, amely azóta is tart. Mondják: az okos ember terveket készít, az ostoba pedig ragaszkodik hozzájuk; ezt az elvet maximálisan megvalósulni látom a terápiában. Az elmúlt, bő egy év alatt többször is váltottunk fókuszt, célokat, akkor is, ha az az eredeti terv szempontjából esetleg visszalépésnek tűnhet, azonban a végső célomat jobban szolgálja. Így váltottunk az eredetileg megcélzott, érintésen alapuló szexuálterápiából minden gond nélkül energetikai kezelésre, vagy lelki-tudati blokkok oldására, alkalmanként párterápiára – mikor mire volt szükség, és eközben Kinga egyszer sem esett ki a szerepéből, nem ragaszkodott hiúságból valamihez, aminek adott pillanatban nem volt helye, és a terápia minden aspektusát ugyanolyan profizmussal, maximális figyelemmel és szakmai alázattal kezelte-kezeli. Szuperlatívuszokkal ecsetelhetném Kinga erényeit, de úgy gondolom, ezt megtették-megteszik helyettem mások. Amit azonban ezen a helyen – ügyesen titkolt rajongásomat háttérbe szorítva 😉 – igazán fontosnak tartok kiemelni, az a tehetsége amellyel ezen a nehezített pályán is könnyedén alakítja ki és tartja fönn végig azt a bizalmi teret, amely számomra a legfontosabb tényező, minden eredménynek ez az alapja. Ennek köszönhető, hogy – bár alaptermészetem része a bizalmatlanság, mégis – már az első személyes találkozásunk előtt, a telefonos interjú során, szinte észrevétlenül nyíltam meg neki olyan módon, és mértékben, ahogy azt korábban talán sosem történt meg velem, olyanok jelenlétében sem, akikkel egyébként az életemet osztottam meg, akár sok-sok éven keresztül. Együttműködésünk során megéltem hullámhegyeket, de ugyanúgy hullámvölgyeket is – sajnos a fejlődésnek ára van -, azonban minden alkalomról úgy jöttem el, hogy valamennyivel több lettem, és ezek az időnként kisebb, néha egészen jelentős sikerek segítenek azon az úton tartani, amelynek a vége ugyan még messze van (ha van egyáltalán vége), viszont már mostanra sokkal messzebb jutottam rajta, mint eddig bármikor. Meggyőződésem, hogy ha két évtizeddel ezelőtt „lett volna egy Kingám”, akkor az életem most sokkal egyszerűbb lenne. Végezetül álljon itt egy egészen személyes vallomás (ez már csak egy ilyen műfaj): Ha fel kellene sorolnom az összes dolgot amiért szerencsésnek érzem magam az életben, a jelentős többségük egy-egy emberhez kötődne, akikkel valaha találkoztam és valamilyen, általam pozitívnak ítélt módon hatással voltak rám: bár nincsenek sokan, Kinga kiérdemelte a helyét közöttük.

Zoli

Szexedukáció

Drága Kinga! Igazán még most sem tudom a megfelelő szavakba önteni a kíséretedben átélt élményeimet. Korábban is jártam önfejlesztő csoportokba, néhány olyanba is, ami az intimitás, szexualitás fejlesztésére irányult. Mindegyik remek volt akkor. Voltak gyakorlatok, és a saját beszámolóink alapján a terapeuta általi követés, de Nálad találkoztam először szomatikus kíséréssel, követéssel. A test nem hazudik, az elme csapdába ejthet, nagy masnival díszítheti a közlendőjét, de a test nem „mond” mást, mint ami van. A gyakorlatok összetettsége – egyszerre haladtunk kívűlről befelé, és belülről kifelé – valami egészen új útját adta az önfelfedezésnek. Szándékkal írtam többes számban, hiszen végig jöttél velem. A nyitottságod, elfogadásod, a belőled áradó tudás és hitelesség még akkor is önmunkára késztetett, amikor nagyon féltem, nagyon rossz passzban voltam. Gyakorlatias látásmódod is merőben eltért az általam ismertektől. Hogy csak egy példát mondjak, az egyik konzultáció alkalmával szinte az elején, minden sallang nélkül jutottunk a valósághoz, hogy félek. Semmi maszlag, semmi közhely, emlékszem „Te félsz”. És a megoldás is ilyen „földi” volt. Hogy kerülhetsz ki ebből? Mik a lehetőségeid? Nem keltettél bűntudatot, nem keltettél hamis reményeket. Azt vettük elő, ami éppen, ott akkor a tarsolyomban volt, hogy jobban legyek. És csak egy dolgot kértél mindezek mellé cserébe, a teljes elköteleződést. Nem ajánlom Kingát annak, aki azt várja, hogy majd kihúzzák a gödörből. De ajánlom mindenkinek, aki ki akar jutni, és ezért meg is tesz mindent!

Ildikó

Női csoport

Fejlesztő, önbizalmam növeli, imádtam a gyakorlati dolgok, eszközök bemutatását, a feedback videókat. Bár elég sok önfejlesztő, önismereti dolgon vagyok túl ez más, tabu mentes, nevén nevezi a dolgokat. A 2. házas skorpióm lubickolt a témában, imádás!

Nagy Orgazmus Kihívás

Felszabadító, hogy bátran kommunikálunk. Nagyon sokat adtak az előadások.

Nagy Orgazmus Kihívás

#feedback #give

Én tavaly találtam rá Kingára, amikor márciusban az Elle előfizetésem döcögött és Marie Claire-t küldtek, benne Oláh Barbi interjújával. Aztán ismerkedve a kristályokkal, találtam rá Barbi Kingával készített videójára. S így Kingára is. Köszi Elle 😁 Nnnna.

A lényeg. Mielőtt a NOK tripbe beleugrottam volna, azt gondoltam hogy oké, én oké vagyok, 11 évea koromtól masztizok, a szexben kimondom, mit akarok, érdekelnek dolgok, tudom hogy mit nem tudok, igazából csak kíváncsi voltam, mi van itt még…

Először is foglalkoztatott, hogy miért nincs és hogyan lehetne hüvelyi orgazmusom. És irtóra bíztató volt megtudni itt, hogy valószínűleg van. Csak nem vagyok rá elég érzékeny. Erre Barbi csodaásványaival tréningezek, bizakodó vagyok 😄

Kinga napi-heti videóit nézve pedig egyre mélyebbre és mélyebbre jutok magamban, és egyre inkább érzem, hogy a világ kitágul és egyre színesebb lesz. És semmiképp nem mennék oda vissza, ahol voltam egy éve. Mintha levették volna a fejhallgatóm és hallanám a világ minden zaját.

És egyre több érdekel. Néha fárasztó ez a folyamat, nincs energiám minden feladatot megoldani, de engem régóta foglalkoztató dolgokat is sikerül más szögből megvilágítani és így még inkább megismerni magam.

Az pedig hab a tortán hogy ehhez egy annyira nyitott, elfogadó és mindenekelőtt hiteles kísérőm van, mint Kinga Csörgits 💜

Eszter

Nagy Orgazmus Kihívás

Sokat jelentenek számomra a csoportban vagy videókban leírt/elmondott megélések/válaszok. Megadja azt az érzést, hogy nem vagyok ezzel-azzal egyedül, rendben vagyok. Támogatást és iránymutatást ad, ha elakadnék az orgazmus fajták közti “kutatómunkában”. Utat mutat, hogy igen is van lehetőség arra hogy olyan, s annyi orgazmusom legyen amennyit szeretnék. S ez így van rendben. Köszönöm!

Nagy Orgazmus Kihívás

Kedves Kinga!

Néhány napja találtam rád. És teljesen rád kattantam…. Én nem is tudom eddig melyik bolygón éltem, de mostantól a sex nevű bolygón fogok. Miért nem mondta el ezt nekem valaki hamarabb. 3 napja téged hallgatlak egész nap. Minden tudni akarok, mindent át akarok élni. Most világosodtam meg.

A sex a kulcs a kiteljesedéshez. Miért nem láttam ezt eddig, hiszen ott van az orrunk előtt. A legintenzívebb megélés. Húúú mennyi erő, mennyi fejlődés, mennyi helyére tett elcseszettség. Basszus miért nem tettem én ezt meg eddig. Hiszen majd belehaltam a vágyba a sokszor, vágytam másra, többre. Ostoroztam magam, szégyeltem magam. Bekapcsoltak a mintáim, felhúztam a falaim mindig.

25 éve mentem férjhez. Úgy veszítettem el a szüzességem, hogy megerőszakoltak. Fiatal és szerelmes voltam, de az első együttlét örökre megpecsételte a sorsom. Próbálkoztam még pár kapcsolattal de mind kudarcba fulladt.

Ekkor jött a férjem aki rajongásig szeretett. Kipiszkált a csigaházamból. Kinyitott, gyógyított. Nem volt könnyű menet. Együtt éltünk meg mindent, együtt nőttünk fel, sexuális értelemben is. Bennem lobbantak fel vágyak, amit együtt igyekeztem vele megélni. De neki csak én kellettem, elég voltam. Én pedig vágytam sokkal többre is. De úgy éreztem nem tehetem meg vele, hogy megcsalom. Volt titokban azért pár kóbor próbálkozásom. De inkább hagyjuk…

A történetünk véget ért. A férjem váratlanul meghalt, az egész életünk összeomlott. Viszont amiért neked írom ezt a levelet annak mélyebb az oka. Elkezdtek ostromolni a férfiak. Én pedig a nagy vívódásomban nagyon hamar átadtam magam az életnek.

Azt gondoltam hozzám soha nem fog más férfi érni. Gyászolok, szinte egész nap sírok… aztán mégis jött egy férfi, és olyan dolgot éltem át mint még soha. Belesodróttam a folyamatba…. minden mindegy alapon. Nem akartam megfelelni, nem volt elvásárom, nem ítélkeztem, nem ítélkezett. És csoda történt. Azóta is AZTAKURVA ÉRZÉSEM VAN folyamatosan…. kinyílt egy más dimenzó aminek a létezéséről sem tudtam. Ez a férfi olyan ősállat típus.

Kapkodtam a fejem…. úgy ért hozzám, olyan helyek, olyan vehemenciával, hogy nem győztem egyik ámulatból a másikba esni. Persze, hogy feljött minden szar is amivel dolgom van. Kurva sok dolgom… amit sokkal hamarabb gyógyítanom kellett volna. 2 hónapja bennem vagyok egy aktív gyász folyamatban, a sex alatt is sokszor sírok.

De úgy érzem most szadabulok fel. Ez a férfi gyógyítani jött engem. Bekapcsol folyton az agyam úristen most halt meg a férjed. Milyen ember vagy??? Most általad Kinga megvilágosodtam… a sex a kulcs… kukába az összes gátlással, megfelelési kényszerrel, görccsel. Megcsalom, megcsal, meggyalázom az emlékét, rossz vagyok, szégyenteljes. A fenébe az összes ítélkezéssel. Ez mind baromság….

Csak így lehetünk teljesebbek, csak így dolgozhatók meg traumáink…. Voltak kérdéseim, de kaptam válaszokat. Sok-sok választ… tőled. Alig győzöm feldolgozni. Kemény 2 hónapon vagyok túl. Az elengedést most jól megkaptam. Rám szakadt.

Nem véletlen, hogy most találtam rád. Az élet hozza az angyalainkat.

Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok neked!!!! Köszönöm, hogy vagy!!!! Nem is tudod mennyi nő és férfi felemelkedését segíted. Talán tudod, érzed.

De igazi nagysága ennek elmondhatatlan, felbecsülhetetlen! Ahogy leírtam ezeket a gondolatokat már gyógyultam… Köszönöm az értékes idődet, az értő, érző figyelmed. Ritka kincs vagy ezen a világon.

Nagy tisztelettel ölellek 🙏❤️

A támogató közösség, a különböző sorsok és tapasztalatok megosztása segít szembenézni az elakadásokkal. A szakmai előadások egymásra épülve és más-más szemszögből világítottak rá problémáimra és azok megoldási technikáira. Összességében életem egyik legmeghatározóbb és leghatékonyabb “terápiás” kapcsolódása volt. Jó volt, hogy saját tempóban haladhattam.

Nagy Orgazmus Kihívás

….A kurzus lehetőséget és segítséget adott, hogy felvállaljam azt aki lehetnék. Aki majdnem feledésbe került és mélyre volt temetve. Elindultam egy mélyebb gyógyulás útján gyermekkori zaklatásból. A támogató közeg megadta az erőt hogy elkezdjek átmenni a nehézségeken legyen az testi, lelki vagy bármilyen. Nem voltam egyedül problémákkal és habár mindenki más céllal jött úgyis tudtunk kapcsolódni egymáshoz. Az ő kérdéseik számomra is választ hoztak. Kulcsokat kaptam az élet több területére amire azelőtt nem gondoltam és amik a jövőben is nagy segítségemre lesznek.

Köszönöm

Sophie

Szexedukációs program

Kinga nyitottsága megmutatja azt a hatalmas szeretetet, ami a szívében van és nem “fél” szétosztani a csoportban. Az én megélésem az, hogy nem a porban keresgélünk, hanem a gyémántok között mosolygunk. Felemeltem a fejem és persze nem tudok 0-24 óráig Istennő lenni, de észreveszem, azaz tudok róla, ha más minőségben vagyok. A nagy változás nem könnyű – pedig az! A beragadt kliséimet megmozdítani a megszokott dolgokhoz való ragaszkodás miatt volt nehéz, mert nem ismertem ebben a végtelent. Eddig. Most padavan vagyok és nagyon boldog, hogy van tér. Jó szeretni. Köszönöm!

Nagy Orgazmus Kihívás

Csodálatos és nehéz kihívás. Minden nőnek kötelezővé tenném!

Nagy Orgazmus Kihívás

Hihetetlenül hálás vagyok magamnak, hogy képes voltam fellebbenteni a fátylat mind a nagyon takargatott részeimről, mind arról a lényről, akinek valójában érzem magam. A kedvenc részem az volt, mikor vagy milliószor elmondtad, hogy ne záródjak vissza. Mikor folyamatosan bátorítottál. Örülök, hogy ezt a témát fogtuk meg, mert ez ‘ősseb’ bennem. Az emberlét. És mindaz, hogyan is kell embernek lenni, azután a halom lehúzó minta után, amit gyerekkoromban magam körül láttam. Amit nagyon nehezemre esik látni, de láthatóan ott van több képen: a férfias erő (a női helyett), a még mindig gyerekszerepben ragadt énem, a terhek alatt megszakadó csontsovány testem, valamint a jó öreg agresszió. Viszont a fotózás és az azóta eltelt idő alatt őszintébbé váltam a megnyilvánulásaimban, nyitottabbá váltam az emberek felé, bátrabban kommunikálok, tisztábban tudok a keresett minőséghez kapcsolódni, a testem felnyílt más típusú érintésekre, mint amit eddig ismert, finomabb, lágyabb lett az önmagammal való kommunikációm, nőtt a magabiztosságom, az önbizalmam és az önérvényesítési képességem. Megnéztem, hogy ‘mi ez’ és most ehhez gyűjtöm az erőt, hogy meg is tudjam lépni. De egyelőre még képtelen vagyok azt is felfogni, hogy látni képes voltam pár pillanatra. Köszönöm
Dóri

Fotóterápia

Rövid visszajelzéssel szeretnék elismerést küldeni láttatott tevékenységeidre online módon. Pár évvel ezelőtt Polili két videójából láttalak meg és azokból felfigyeltem eredeti stílusban mutatott gondolat kapcsolódásaidra. Azóta egyre sűrűbben talállak meg youtube-on, mivel vázolt gondolataidból lehet töltődni. Gondolataid előre mutatók, érdekesek, inspirálók és emiatt értékesek. Régebb ótaterveztem e küldést, de halogatásom végére a 4.20-i önvallomásod tette a pontot. Önvallomás tételhez erő kell. Mekkorát a 20-i videóban elmondtál a nyílt térbe kiöntve pedig hatalmas erő kell… Szerényen, szerintem… Mivel megmutattad, hogy Nálad ekkora erő már meg van -hisz vágatlanul átadtad- meg van jogsid szememben a fáklya vivéshez. 🙂 Tudsz „intim teret kiépíteni és abban embereket mozgatni”. Köszönöm eddigi működésed és kérlek feltétlen folytasd e vonalad. Jól csinálod! Publikálj. Jöjjenek videóid! Örülök Neked! Köszönöm működésed! 
Zoltán

Szexedukáció

Csoda a csoport! Olyan dolgokat mernek kérdezni, megélni és megosztani, ami bennem még fel sem merült. Sokat tanultam az előadásokból, közelebb vittek úgy önmagamhoz, hogy elfogadóbb vagyok a vágyaimmal, megéléseimmel és megértettem, hogy szexben-punci-testtudatban fejlődni meló! Viszont élvezetes, megtanulni és egyre elmélyedni a saját gyönyörödben, iszonyat büszke lenni a testedre, hogy erre képes. Talán Barbi mondta ki, hogy mennyire csoda kis testrészünk van nekünk Nőknek, életet ad és rengeteg megélést. Azért, mert heti szinten foglalkoztunk a szexszel, így sok dolog kioldódott, sokkal több kedvem van a partneremmel lenni vagy önmagamat kényeztetni. Így tovább!

Nagy Orgazmus Kihívás

Nagyon élvezem ezt a kihívást! Sokat tanulok magamról. Minden héten jegyzeteket készítettem az előadások és beszélgetések alapján. amit biztos később is újra fogok olvasni. Azt érzem, mi nők el vagyunk veszve, elszakadva a régi ősi tudástól, ez a közösség pedig mintha vissza repített volna minket a vörös sátorba ahol nők segítették egymást. Megosztva tudásukat, fájdalmakat egymással. Nagy szükség van ezekre a női körökre, tudásmegosztásra. Tetszett, hogy jól felépített volt a kihívás, jó szakemberek segítettek. Mégis rugalmas volt az egész mert a mi kérdéseink, igényeinek szerint mentünk tovább. Megismerhettem ősi szexualitáshoz kapcsolódó dolgokat, jóni-tojás használatot és hogy hogyan kapcsolódjak elvárások nélkül magamhoz. Alig várom a következő részt. Hálás vagyok mindenért!

Nagy Orgazmus Kihívás

Nagyon jó volt a program, nagyon jó kis löket az önismeretben, a nőiségemmel való kapcsolatom elmélyítésében való úton. Nagyon köszönöm, hogy minden videó visszanézhető, mert sokszor nem tudtam real-time kapcsolódni, és ez így szuper volt, hogy be tudtam pótolni. Nagyon tápláló maga a forma is, nagyon kellene ez a virtuális vörös sátor, a támogató női közeg mindenkinek.

Nagy Orgazmus Kihívás

Szia Kinga!

Nehéz még szavakba önteni a bennem zajló folyamatokat, de megpróbálkozom vele. 🙂

Nagy utat tettem meg az indulás óta, és most azt érzem, hogy abban a jóleső sóhajban vagyok, ami egy hosszabb túra után úgy kibuggyan az emberből.

Elképesztő tér alakult ki a csoportban, elfogadással és megértő szeretettel teli. Többek között ez is hozzájárult, hogy most könnyebbséget érzek magamban. A legsebezhetőbb oldalamat, szégyeneimet és gátlásaimat mutattam meg előttetek, ami közben megtartott ez a csoda női kör.

Emellett a kérdéseimre, hozzászólásaimra érkezett visszajelzéseid emeltek, töltöttek, elgondolkodtattak, irányba raktak.

Érzem, hogy van még mit kibontani, várnak még rám felfedezésre váró rétegek, ezt azonban már úgy teszem, hogy megéreztem az erőmet. A folyamatnak hála egy önazonosabb minőséghez kerültem közelebb, a feladatok pedig ráébresztettek, hogy az áldozati működés helyett, aktív cselekvőként, a kezembe vehetem az életem. 🙂

Köszönöm ❤

Edit

Nagy Orgazmus Kihívás

Írok neked egy kis visszajelzést az én NOK-omról.

Minden nap követem a videókat, kb ez a napom fénypontja. 🙂

Alapvetően vágytalansággal kezdtem a NOK II-vel, de elég hamar ( már az első videónál) kiderült számomra, hogy komoly tabusítással állok szemben. Konkrétan összerezzentem arra a szóra, hogy orgazmus. Ekkor éreztem, hogy nincs mese, kell vennem egy nagy levegőt és szembenézni a saját elakadásaimmal. Elkezdtem naplózni mindent, amit észrevettem magamon, és elkezdtem „kikaparni”, hogy miért érzem azt, amit/viselkedek úgy, ahogy.

Az már látszott az elején is, hogy ez a „felszín kapargatása”, ez egy nagy ugródeszka lesz. Gyakorlatilag estig tudnám mesélni, hogy milyen pozitív hatásai voltak a NOK-nak, de a legfontosabbak számomra a következők:

Beszédtémává vált a szex itthon a pasimmal, elkezdtük felfedni magunkat a másik előtt.

Elkezdtünk mélyülni az intimitásunkban, ő is meg tudott nyílni, és életében először felfedni titkos vágyait. Most kb madarat lehet fogatni vele.

otthonosabban mozgok a férfi-női kapcsolódásomban, már nem érzem magam lefojtottnak. Ez is kiderült, hogy ez csak belőlem jön.

elkezdtem az öngyönyört, mint terápiát magamra nézve. Sokat jelentenek nekem ezek a kapcsolódások kb folyton csak a szexről beszélek mindenkivel sok tévhitem a helyére került a fejemben, ez nagyobb önbizalmat ad a mindennapokban.

Most egyébként úgy érzem magam, mint aki csak habzsolt, habzsolt sokáig, ugyan már elkezdett emészteni, de most kell egy kis szünet, amíg újra kiürül a gyomra. Nagyon jó ötletnek tartom a kis szünetet, így újra be lehet boot-olni majd a következő etapra.

A feladatokat zseniálisnak tartom, mindegyiket csinálom, bár most van egy kis elmaradásom. Tetszik, hogy mindegyik egy újabb területet világít be, ahol még nem jártam, amit még nem fedeztem fel, de leginkább magamtól soha nem is jutna eszembe erre menni.

Kicsit olyan ez, mint a számítógépes játék, hogy a térképen újabb területeket tudsz bejárni, és ha a feladatot ott megugrottad, akkor ismét újabb területek felé mehetsz. Így látom ezt, és nagyon szükségem volt már erre a gyorstalpalóra.

Ezzel párhuzamosan kicsit azt is érzem, hogy addig húzogattuk az oroszlán bajszát, amíg eszkalálódott a helyzet.

Nevezetesen, hogy a párkapcsolatomban is lett egy nagy vihar, mert nyilvánvalóvá vált, hogy az a szex, ami eddig úgy-ahogy működött, az már innentől kezdve nem fog. Erre is kérdeztem tőled, hogy hogyan lehet a pasit magunk után rángatni.

Amúgy a videó is nagyon érdekes volt, köszönöm a válaszodat, de teljesen meglepő, hogy a pasim is hirtelen megugrotta a lécet, és most újabb szintekről kezdjük a kört előről.

Mindemellett a saját személyiségemben is akadtam hiányra, és kicsit úgy érzem, hogy azért az elképesztő, hogy 7 év tudatos önismeret után még mindig ott tartok, hogy újabb rétegeket tárok fel a mélyben.

Jó lenne már végre megtalálni a padlót, hogy el lehessen kezdeni közben építkezni végre, de persze ez lehet, hogy utópia, és egyszerre kell két ellentétes irányba fejlődni.

Amit mondani akarok, az az, hogy újabb ordító hiányosságomat fedeztem fel, ami most egy következő megugranivaló nekem.

Szerencsére én jól kezelem ezeket, és hajt a kíváncsiság, de azt érzem, hogy a Lilith-i minőség köszöntésére szükségem van ahhoz, hogy ezt megugorjam.

Itt most arról van szó, hogy azt vettem észre a vágytérkép kapcsán, ahova csupa ilyen finom rezgésű dolgot írtam, hogy nekem nincs is kapcsolatom a negatív érzéseimmel, és ezzel együtt a szexdémonommal sem.

Amint egy másabb (intenzívebb, durvább) minőségű szex kerül elő, valahogy kilökődöm a szituációból, és mintha nem tudnék ahhoz érzelmileg kapcsolódni, ami a testemmel történik.

Úgy érzem, ez talán a negatív felem (a fele királyságom Burger Anikó szavaival élve) elfojtásából fakadhat, amit most elő kell hoznom a sötétből, hogy tovább tudjak fejlődni.

Éppen ezért, nagyon köszönöm ezt a programot, és a teret, amit ez biztosít, mert sok olyan dologra világított rá, ahova nem tudom, hogy valaha benéztem volna-e, ha ez nincs. Nyitott egy új világot, és mindezt egy elfogadó, befogadó, nyitott közegben. A megtartó női közeg is egy új élmény nekem, és hihetetlen, hogy eddig képes voltam enélkül létezni… Nem is értem…

Amíg van a program, én csinálom, és haladok a feladatokkal, maxra járatom, hogy fejlődni tudjak, de mint írtam, jól fog jönni egy kis pihi is. Ha ősszel újra indul, akkor jövök ismét. Az is lehet, hogy egy teljesen új énemmel. Ki nem hagynám!

Puszillak!

Dóri

Nagy Orgazmus Kihívás

Kedves Kinga!

Pár napja került elém egy videód…hát azóta jó párat meghallgattam. Spirituális gondolkodású vagyok..elég régóta foglalkozom is vele komolyabban. Igazán nagy élmény hallgatni a gondolataidat, megéléseidet, másokét a Te tolmácsolásoddal, tanácsaiddal. Főleg, hogy egy igazán egyedi nézőpontot képviselsz … nagyszerű a fúzió és az egyensúly.

Örülök, hogy vagy és rád találtam, igazán inspirálónak érzem, amiket közvetítesz..csak muszáj volt leírnom :
)
További szép napot kívánok 🙂

Itt találkozhattál velem: