Online Szexuális Tanácsadás

65 000 Ft

Leírás

Mi is az az online szexuális tanácsadás?

Egy professzionális szolgáltatás, ami bárki számára elérhető. Tulajdonképpen házhoz hozza a szexuális tanácsadást, bárhol is legyél a világon. Akkor válaszd ezt a szolgáltatást, ha már korábban voltál nálam online diagnosztikán. Itt már célirányosan tudunk haladni a 60 perces konzultációnk során.

Miért éppen online?

Tapasztalataim alapján online tanácsadás egy gyorsabb, végeredmény orientáltabb struktúra, melynek hatékonyságát előre rögzített együttműködési modell alkalmazásával növelni lehet.

Kinek ajánlom a CsörgitsTerápiát©?

  • Belső- vagy külső konfliktusaid terén már kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz.
  • Úgy érzed a hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad.
  • Készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból.
  • Elfogadod, hogy engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.

Miért a legjobb döntés számodra?

A munka legfontosabb célkitűzése, hogy hozzásegítselek egy önazonosabb, autentikusabb életszemlélet elsajátításához, melyhez bizonyos kompetenciák felismerése és megszerzése kulcsfontosságú, ha megváltozott koncepciók, tervek mentén szeretnéd továbbélni a (szexuális) életed.

Mi történik az első alkalom után?

A személyes együttműködésekben már jól bevált stratégiákkal, technikákkal fogunk dolgozni. Az együttműködés ritmusát, struktúráját az ülések gyakoriságát pedig minden esetben Veled együtt állapítjuk meg. 

Dönthetsz szabad megállapodás mellett, ami azt jelenti, hogy az igényeidnek megfelelően, rugalmasan egyeztetünk időpontot. Mert a folyamat adott szakaszában két konzultáció között lehet, hogy egy hétre, lehet hogy egy hónapra van szükséged, hogy feldolgozd és integráld a kapott információkat.

És dönthetsz előre rögzített megállapodás mellett is, ami azt jelenti, hogy három hónapon keresztül minden héten (előre egyeztetett időpontban) találkozunk. Az elköteleződés mindig nagyobb felelősség és egyfajta kötöttség, de pont ebből a vállalásból adódóan a fókuszt nagyon erősen a megdolgozni kívánt életterületre irányítja, jelen esetben a szexualitásra. Így a közösen kitűzött célok elérése gyakorlatilag garantált.

A CSÖRGITSTERÁPIA© EGY INTEGRATÍV SZEMLÉLETŰ ELJÁRÁS, MELY MAGÁBAN FOGLALJA A KLASSZIKUS SZEXUÁLIS TANÁCSADÁS ÉS SZEXUÁL COACHING ELEMEIT ILLETVE AZ ÁLTALAM LEGSIKERESEBBNEK ÍTÉLT ALTERNATÍV TECHNIKÁKAT IS.

 

A Szexuális Tanácsadásról bővebben:

Szexuális Tanácsadás