Az írás gyógyít

Gondolom sokan hallottatok a kifejező írás, pl. a napló írás pozitív hatásairól. A negatív, stresszes életesemények írásba foglalása egyértelműen gyógyító hatással van az egészségre, és az egyén hangulatára, mivel ha akaratlanul is, megfogalmazza negatív érzelmeit, dolgozik velük, ezzel szabályozva és kioldva őket. Az érzések leírása segít az elmének felülemelkedni az érzelmi zaklatottságon.

Erről szól a terápia első része:

Ezt egyedül kell megtenned, leírod nekem a problémád, ezzel kapcsolatos érzéseid, gondolataid, minél részletesebben. (minimum 2 – maximum 4 A4es oldal) Pozitív hatásait máris tapasztalni fogod, egyfajta megkönnyebbülést fogsz érezni ha komolyan vetted, és mindent kiírtál magadból. Ezután elküldöd nekem emailben.

A terápia második részében:

Elolvasom, amit írtál, felállítom a diagnózist és kapsz tőlem egy külön Neked szóló 15-20 perces hanganyagot, melyben kielemzem az anamnézised, és terápiás javaslatot teszek.

A terápia harmadik részében:

Ezután lehetőséged van folytatni a konzultációkat ezzel a módszerrel, skypon keresztül, de akár dönthetsz a személyes találkozás mellett is.

Kinek javaslom?

Grafománoknak, azoknak akik nem akarnak kimozdulni otthonról, akik távol élnek, de legfőképp azoknak akik szégyellősek, vagy valamilyen mentális blokk okán nem szeretnének, vagy nem tudnak eljönni még személyesen. Teljesen anonim terápiás forma, mégis vetekszik egy személyes terápia hatásfokával.

 

Szeretettel,

Kinga