Írásterápia

A negatív, stresszes életesemények írásba foglalása egyértelműen gyógyító hatással van az egészségre, és az egyén hangulatára, mivel ha akaratlanul is, megfogalmazza negatív érzelmeit, dolgozik velük, ezzel szabályozva és kioldva őket. Az érzések leírása segít az elmének felülemelkedni az érzelmi zaklatottságon.

Érdekel a tudatos szexualitás? Trauma ért? Szexuális zavarral küzdesz? Fejlődni szeretnél?

De bizonytalan vagy. Nem tudod eldönteni, belevágj e egy együttműködésbe. Nehezedre esik beszélni a legféltettebb titkaidról. Mert eddig nem tetted. Vagy tetted, de nem hittek neked, kinevettek, megszégyenítettek.

A legjobb helyen jársz! Az írásterápia a legjobb lehetőség arra, hogy zéró kockázat és minimális energiabefektetés mellett el tudd dönteni, szeretnél-e továbblépni a szexuális önismeretben.

Az írás gyógyít

Gondolom sokan hallottatok a kifejező írás, pl. a napló írás pozitív hatásairól. A negatív, stresszes életesemények írásba foglalása egyértelműen gyógyító hatással van az egészségre, és az egyén hangulatára, mivel ha akaratlanul is, megfogalmazza negatív érzelmeit, dolgozik velük, ezzel szabályozva és kioldva őket. Az érzések leírása segít az elmének felülemelkedni az érzelmi zaklatottságon.

Kiváltképp igaz ez, ha traumaoldás a cél. Vannak olyan emlékek, negatív élmények, főleg ha szexuális természetűek, amelyek annyira fájdalmasan hatnak, hogy könnyebb az első lépéseket személyes kontakt nélkül megtenni.

Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad? Belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz? Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján? Ha meg akarod valósítani az álmaid, azzá az emberré kell válnod, aki képes rá!

Erről szól az együttműködés első része:

Ezt egyedül kell megtenned, leírod nekem a problémád, ezzel kapcsolatos érzéseid, gondolataid, minél részletesebben. (minimum 2 – maximum 4 A4es oldal) Pozitív hatásait máris tapasztalni fogod, egyfajta megkönnyebbülést fogsz érezni ha komolyan vetted, és mindent kiírtál magadból. Ezután elküldöd nekem emailben.

A második részben:

Elolvasom, amit írtál, felállítom a diagnózist és kapsz tőlem egy külön neked szóló 15-20 perces hanganyagot, melyben kielemzem az anamnézised, és javaslatot teszek.

Ezután lehetőséged van folytatni, pontosabban megkezdeni az együttműködést. Az írásterápia egy tökéletes belépőnek bizonyult egyébként, szuper nulladik alkalom, amire fel lehet építeni egy lehetséges együttműködés alapjait.

Kinek javaslom?

Grafománoknak, azoknak, akik nem akarnak kimozdulni otthonról, akik lassabban építenek bizalmi kapcsolatot, akik távol élnek, de legfőképp azoknak, akik szégyenlősek, vagy valamilyen mentális blokk okán nem szeretnének, vagy nem tudnak rögtön elköteleződni.

Azoknak, akik merevedési zavar, korai magömlés, orgazmuszavar, vágyképzési zavarok bármelyikével küzdenek.

Azoknak, akik még nem tudták megdolgozni maguk gyermekkori abúzus, BDSM, fétisek, egyéb szexuális devianciák, homoszexualitás témakörben.

Ne feledd! Ezen témákban, a megélt fájdalmon túl óriási öngyógyító, önfejlesztő potenciál rejlik!

Mire számíts, ha az együttműködés mellett döntesz?

A CSÖRGITSTERÁPIA© EGY INTEGRATÍV SZEMLÉLETŰ ELJÁRÁS, MELY MAGÁBAN FOGLALJA A KLASSZIKUS SZEXUÁL COACHING ELEMEIT ILLETVE AZ ÁLTALAM LEGSIKERESEBBNEK ÍTÉLT ALTERNATÍV TECHNIKÁKAT IS.

Az együttműködés középpontjában a múlt sérelmeinek, traumatikus pontjainak feltárása, oldása áll, míg a coaching a vágyott jövőképre koncentrál, ahonnan a múlt módosításra szoruló paneleinek érintésén keresztül a fókuszt a jelenre és a cselekvésre irányítja.

  • A CsörgitsTerápia© a legjobb döntés, ha:
  • belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz,
  • a hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad,
  • készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból,
  • elfogadod, hogy engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.

Összegezve számomra a közös munka legfontosabb célkitűzése, hogy hozzásegítselek egy önazonosabb, autentikusabb életszemlélet elsajátításához, melyhez bizonyos kompetenciák felismerése és megszerzése kulcsfontosságú, ha megváltozott koncepciók, tervek mentén szeretnéd továbbélni a (szexuális) életed.