A boldogság és én – Az orgazmus és én

Az orgazmus és én

Többet kéne írni és olvasni is gyakorlatias, orgazmussal kapcsolatos írásokat. Számos, nagyon érdekes kutatási terület és felfedezésre váró témakör adja itt magát.

Női orgazmus kapcsán számomra a legérdekesebb terület a különböző orgazmus minőségek megismerése, elsajátítása, tudatos alkalmazása. Olyan izgalmas kérdéseket válaszolunk itt meg, mint:
 • Egy nő hány különböző orgazmust képes átélni?
 • Hogyan fejleszthetőek, keverhetőek ezek a különböző orgazmus minőségek?
 • A csiklói és g-ponti orgazmussal való játék.
 • A méhi orgazmus, mint lelki kielégülés és az azt követő megváltozott tudatállapot megtapasztalása.
Férfi orgazmus kapcsán számomra a legérdekesebb terület a magmegtartáshoz vezető út bármilyen formája. Olyan izgalmas kérdéseket válaszolunk itt meg, mint:
 • Hogyan hozható le a farok rögzült mozdulatsorokról, szokásokról és nevelhető át egy szélesebb spektrumú vágy és orgazmus készségre?
 • Miként választható szét az orgazmus és az ejakuláció és ennek milyen hatása van a férfi pszichéjére, énképére, szexuális szokásaira?
 • A fölösleges szexuális energiák emelése és elvezetése, nem szexuális, kreatív tevékenységeken keresztül.
 • A sikertelenség és a farokverés kapcsolata
 • Végül nemtől függetlenül az orgazmus kapcsán számomra messze a legérdekesebb terület az orgazmus utáni nyugalmi fázisban rejlő lehetőségek. Olyan izgalmas kérdéseket válaszolunk itt meg, mint:
 • Az orgazmus utáni nyugalmi fázis, mint gyógyító tér megtapasztalása és használata.
 • Az orgazmus elnyújtása és szétárasztása a testben, pszichében a nyugalmi fázisban.
 • A nyugalmi fázis/gyógyító tér megtapasztalásából eredő megváltozott tudatállapotok, kevert orgazmus minőségek és meditatív állapot hatása az emberi testre és pszichére.

 

És innen egyetlen ugrás olyan egyéni orgazmus minőségek felkutatása, kitapasztalása, melyek nem szokásos útvonalon érkeznek meg hozzánk. A tudatos szexualitás ezen eldugott szegmensét, feldíszített, gyönyörűen berendezett vörös bársony játszóterén való játékot hívom én BDSM-nek.

 

Fotó: VL

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: