Rég írtam nektek “nem szakmait”.

Jöjjön. 😏

Anita a napokban találta meg és küldte el nekem ezt a véletlenül elkapott fotót, ami még hónapokkal ezelőtt készült rólam. 

Érdekes volt viszontlátni magam és azt a (számomra) egészen különleges hangulatot, ami akkor körülvett engem. 

A hangulatból érzés, az érzésből bizonyosság, abból egy döntés, a döntésből pedig egy újabb új élet(szakasz) született. 

Most pedig azon gondolkodom, mi valójában a vágy és vajon mi a valós motivációnk arra, hogy összekapcsolódjunk egy másik emberrel?

A vágyainkat meg szeretnénk élni. Ahhoz pedig kapcsolódni kell. Ennyire egyszerű.

Ennyire egyszerű…?

Én úgy látom, bármilyen igényt is fogalmazunk meg, a szex soha nem csak a szexről szól. 

Az a sok minden egyéb, (vagy a sok minden egyéb hiánya) ami megjelenik ilyenkor két ember között, mutatja a valós igényeinket, hol tartunk itt és most saját magunkkal és milyen mélységben vagyunk képesek odakapcsolódni egy másik emberhez. 

És a végeredmény mindig ugyanaz. A gyors fájdalomcsillapításban (rapid szex) és a legperverzebb vágyaink megélésében is valahol mélyen legbelül egyfajta hazaérkezés élményre, elfogadásra vágyunk. Otthonunknak pedig akkor tekintünk egy kapcsolódást, egy másik embert, ha az képes megadni nekünk azt az élményt, hogy tökéletesen elfogadhatóak és szerethetőek vagyunk. Ennyi. 

Azt hiszem ez mindennek a veleje. És annyi mindenen túl most is úgy gondolom, ez a mély, “szőröstül-bőröstül” élmény vagy jelen van két ember között már a legelső pillanatban, a legelső érintésben, vagy is nem lesz soha. 

Az igazság pedig az, hogy az elfogadás egy radikális állítással kezdődik: nem akarlak rá megtanítani. 

Mert a számunkra legfontosabb dolgokban nem akarjuk tanítgatni a másikat… és úgy nem is az igazi.

 

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: