A prémium kategória

Ahhoz, hogy fel tudd építeni, előszőr le kell rombold önmagad. Persze ez valójában még nem AZ az önmagad, hanem a szüleidtől hozott örökséged.

„A legmélyebb bölcsességet csakis a legkeményebb esésekkel lehet megszerezni!”

A szülői mintáink meghatározzák a döntéseinket, egy kapcsolatban betöltött szerepünket. Előrevetítik a kapcsolati dinamikánkat és kijelölik a visszatérő konfliktusainkat.

Az eddigi tapasztalataim alapján megfigyeltem, hogy az apakép határozza meg alapvetően a döntéseinket, a választásainkat. Ezen felül apától hozzuk a kapcsolati stratégiánkat, fogalmazzunk így, az ismétlődő mintánkat.

Ezt kiegészítve anyától hozzuk azt az érzelmi képletet, amellyel jelen vagyunk egy kapcsolatban.

Az ismétlődő minta és az érzelmi képlet fenntartása biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy egy kapcsolatban továbbéljük a gyermekkorunkat.

Ez a megélés gyakran vezet kontraproduktív élethelyzetekbe, ahol lehetőség nyílik rá, hogy elgondolkozunk rajta, kinek az életét éljük.

A saját identitás felépítése az ismétlődő apai minta és az érzelmi képlet önmagunkról történő leválasztásával kezdődik.

Ez a prémium kategória. Te kinek az életét éled?

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: