Őrzöm ezt az idézetet több mint egy éve, a műtétem óta.

Erős szöveg ami több irányba vihet, mert tipikusan az a tartalom, amibe a traumával rendelkező női elme szeret belekapaszkodni és identitást gyártani belőle. 

(Vajon honnan veszem ezt? Ja, hogy ééén? Mármint, hogy éééén? Ugggyan, hova gondolsz! Én SOHA nem csináltam ilyet! B*tch pls 😃😍😃)

Mégis megjelenik bennem egy mély átitatottság, valahányszor elolvasom. Talán azért, mert ha címkék és formai megkötések nélkül szeretném megmutatni, hogyan látom a saját női sorsom, segítői pályám és férfiakkal való kapcsolódásaim, akkor gondolkodás nélkül ezt a szöveget választanám. 

A napokban rengeteg levelet kaptam tőletek és köztük egyet Rékától, aki ugyanezzel az idézettel köszönte meg az elmúlt év közös munkáját. Talán erre a jelre vártam.

(Fontos kiegészítés, amit időről időre le kell írjak. Ez a szöveg nem rólam szól, hanem egy energia, amivel képes vagyok /és ti is képesek vagytok/ azonosulni. És nincs ez másképp a rúdtáncos tartalmakkal és a profi fotókkal sem. Ez az oldal nem az önsztárolásról szól. /bár abban is képes vagyok kiemelkedő teljesítményt nyújtani 😃😃😃/ More or less vágyott minőségeket, energiákat igyekszem megmutatni magamból, mint a lelkesedés, szerelem, izgalom, motiváció, gyönyör. Ez maga az edukáció.)

Jöjjön hivatalosan is az első Kingaféle bejegyzés a Tigris évéből. Egyben Boldog Holdújévet mindenkinek! 

Ja hát igen. Kicsire nem megyünk. Részemről idén harmadjára ünneplem az új időszámítást! 😃❤😃

“Egy felébredt misztikus nő

Egy felébredt misztikus nőt megnyit a szeretet. Meg fogja tapasztalni a legrosszabb dolgok legrosszabbját, mindent, ami nem a szeretet.

Az az abúzus, elhanyagolás, megcsalás és félrevezetés, ami őt érni fogja megnyitja a szemét az igazság vakító fényére.

Próbára fogják őt tenni és vizsgáztatni fogják olyan mértékben, ami túlmutat a hitén és a fájdalom küszöbén. De olyan belső erőre fog szert tenni és olyan szilárd lesz, mint egy tölgyfa. Egy hatalmas erődítménnyé válik, a magasabb rendű tudás és a mélyebb jelentések áramló folyójává.

Az a fájdalma, amely a legsötétebb mélységekbe viszi őt, ez egyben az is, amely eljuttatja őt a legmagasabb hegycsúcsokra.

Ő ezt nem fogja látni akkor, amikor a kétségbeesésének a legsötétebb mélységeiben merül el. Nem fogja látni azt, hogy miért kapott ekkora fájdalmat.

Csak az igazságot fogja látni, az igazi okát annak, hogy miért rendezi magát újra a középpontba és miért szedi össze összetört énjének a töredékeit. Nem fogja látni azt, hogy a küszködése és a fájdalma miért olyan fontos. Csakis akkor fogja felismerni, hogy az érzései miért érik el a legmagasabb csúcsokat és azokat a mélypontokat, amelyek mélyebbek, mint a legmélyebb völgyek, ha magába fordul, ott keresi a választ.

Ismét össze szedi majd magát

Előre fog majd rohanni, mint a megáradt patak, amely megtörik a sziklákon mind addig, amíg nem válik egy gyengéd folyammá. 

Vissza fogja szerezni önmagát

Vissza szerzi a saját világát épp úgy, ahogy az anyatermészet vissza szerzi a földet. Elkezdi megérteni, hogy a viharai csak átmenetiek és a káosz után béke lesz. Elgondolkodik majd és megismeri az igazi önmagát ugyanúgy, ahogyan a Nap is visszatükröződik és végre, meglátja önmagát a csendes vízben. Ez Ő.

Megtalálja a reményt

Nem csak magának találja meg a reményt, hanem azok számára is, akik ártottak a szívének és a lelkének.

És látni fogja, hogy mindezt miért tették. Az volt a céljuk, hogy összetörjék mindazt, ami nem ő.

Az volt a céljuk, hogy elégessék benne mindazt, amit nem szeretett önmagával kapcsolatosan és amit beengedett, miközben nem a legmagasabb javát szolgálta.

Végre megnyílik a szeme és ez elvezeti őt egy olyan élethez, ami túlmutat a fájdalmon és önmaga becsapásán. Végre látni fog.

– Könyörületet talál a szívében és megbocsátást a lelkében, mivel végre érezni tud.

– Mélyen szántó bölcsességre és nagy tudásra tesz szert, egy olyan megértésre, amit csak az tud megtestesíteni, aki megtapasztalta a szívszakadást és a fájdalmat.

– Látni fogja az emberi természet igazságát, az emberek megkínzott lelkeit, az emberiség összetörtségét és a világ legsötétebb oldalait. Azon összetört oldalakat, amelyeknek szeretetnek kellene lenniük.

– Látni fogja mindazt, ami rossz és a legrosszabb dolgokat, ami valakiben létezhet.

Igen, olyan mély és hatalmas fájdalmat fog megtapasztalni, amiért ki fog lépni önmagából, de csak azért, hogy megszabadulhasson tőle. Vissza fogja hámozni az önmagában lévő rejtett rétegeket. Lerombol mindent, ami nem ő és a csak a legigazabb, legtisztább szerető fényt hagyja meg. Az igazság és a bölcsesség fényét.

Utazik a világok között és maga mögött hagyja sok évezred programozását.

Hinni fog

Végre el fogja hinni, hogy ő annyival sokkal több, mint amit gondolt. Olyan sokkal több, mint az az összetört ember, aki egyszer volt. A végső könnyei el fogják mosni mindazt, ami ő valaha volt, mint egy csendes eső, hűvös tavaszi napon. Az eső lemossa azokat a dombokat és mély erdőket, amelyek benne léteznek.

Ő egy alkimista

Olyan lények és világok átalakítója, amelyet a legtöbben nem is látnak. Ő egy új világ teremtője.

A múltat használja fel az új jelen megteremtéséhez. Önmaga feláldozása az emberiség javát szolgálta, mivel ő egy varázslatos lény, egy angyal a Földön, egy Istennő, egy magas szintű papnő, egy sámán. Nagy erő van benne, amit a fájdalmán vagy veszteségén keresztül talál meg. Varázslat van benne és az önfelfedezési rituáléi nem csak az ő világát alakítják át, hanem azokét is, akik elég szerencsések ahhoz, hogy rátaláljanak a fényére. Az igazság kardjára. A fénye megvilágít mindent, amit meg kell gyógyítani mindazokban, akikre a szeretetét fordítja.

Ő az energia közvetítője és átalakítója.

Képessége természetes, a lényének a része. Ez végig halad rajta és úgy árad belőle, mint a szivárvány összes színe és rezgése. A fénye táplálja az őt körbevevő lelkeket, felébreszti bennük a saját igazságukat és lehetőségeiket. A saját fájdalmával alakít át másokat önmaguk legjobb verziójává.

Az igazság belülről fakad

Annak az igazsága, hogy ő valójában ki, szemben azzal, hogy ki lehetne, átjárja majd őt. Ez úgy fog kirobbanni belőle, mint amikor egy hulló csillag megjelenik az éjszakában. Ugyanis teljes mértékben tisztában van azzal, hogy a 

LEGMÉLYEBB BÖLCSESSÉGET CSAKIS A LEGKEMÉNYEBB ESÉSEKKEL LEHET MEGSZEREZNI.

Mindenkit kivetnek a sziklákra, mint az óceán hullámait. Megtörnek majd, megroppannak, mint az öreg fák ágai, amikor jön a hurrikán. Ő tudja, hogy rombolás nélkül nem lehet növekedés. Mindent azáltal kell megvilágítani, hogy feltörjük az én hamisságát. Meg kell mutatni azokat a hazugságokat, amelyeket önmagunknak mesélünk be. Meg kell törni bennünket ahhoz, hogy átalakulhassunk.

Egy felébredt misztikus nő tudja, megtestesíti és elfogadja ezt. Ráébredt az igazságra.

Látja a fájdalom gazdagságát és hatalmasságát. Úgy tekint rá, mint a mély óceán felett felkelő Napra. 

Ő a teremtés és a rombolás, a tökéletes paradoxon, a legmegvilágosodottabb tanár.

Ő a megtestesült kecsesség.

Ő maga a szeretet.”

(Melissa Teague)

 

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: