A mozdulatlan férfi erő

Eredeti elképzelésem szerint „az érzelmekkel nem lehet vitázni” címmel vettem volna fel nektek egy videót ma reggel. De valahogy nem sikerült összehangolódnom a témával, cserébe meghívott egy másik téma, amit szerintem nagyon fogtok szeretni.

Igazából nem is téma, hanem egy visszatérő kérdés, egyben egy újabb lebontásra váró sztereotípia. Amikor b@szásról, jól megb@szott női minőségről beszélek, írok nektek, utána mindig jönnek privátban a kérdések, észrevételek, saját gondolatok.

Végül minden üzenetváltás ugyanoda vezet: létezik e olyan, hogy objektív jó szex, objektív jó orgazmuselérési útvonal? Szerintem nem. Egyéni utak vannak, amelyek talán úgy feleltethetőek meg egy optimális működéshez, hogy mennyire önazonosak.

Persze ez is egy érdekes téma, hiszen amikor még benne élünk egy méltatlan kapcsolatban, élethelyzetben, korlátozó hiedelemrendszerben, akkor és ott még az az önazonos. Az elérhető legjobb.

Amikor elindul a vágy, az igény egy olyan önazonos életvezetés, szexuális minőség stb. felé, amiben már jól is vagyunk, akkor lépjük át az addig ismert világunk határait és tudjuk magasabb szinten értelmezni pl. a saját szexualitásunkat, vagy általánosságban szexualitással, szexszel, orgazmussal, vággyal, gyönyörrel kapcsolatos ismereteinket.

Ezek közül egy nagyon tipikus sztereotípia az, hogy a b@szásnak milyennek is kell lennie. Mit jelent az, hogy a nő most nagyon ki lett elégítve? Minden esetben falhoz kell vágni? Tépni a haját? Megmutatni a férfierőt? És ez az erő ebben a kontextusban kizárólag, mint egy intenzív, vad, gyors, heves minőség tud jól megmutatkozni? És az a férfi, aki ezt nem tudja, nem akarja így adni, nem is igazi férfi?

Ebben a témában én is hosszú utat tettem meg és tapasztaltam mindenféle minőséget.

És úgy gondolom, hogy szexuális nőként egy újabb hatalmas változást hozott az életembe az első olyan élmény, amikor egy nagyon lágy, már-már mozdulatlan együttlétben, szeretkezésben tudtam megélni azt a jól megb@szott női minőséget, amit addig kizárólag intenzív együttlétekben. (természetesen ugyanilyen transzformatív élmény a lágy szeretkezések után egy intenzív együttlétben kiteljesedni)

A nő életében ez egy paradigmaváltás, egy egészen más minőség megtapasztalása, egyben a válasz az oly sokszor feltett kérdésre.

A megtartó férfierő ezerféle lehet. A b@szó férfi minőség ezer féle lehet. Nincsenek sem kész receptek, sem mindenki által sikerrel követhető, alkalmazható útvonalak.

Talán a megszerzett tapasztalat és a belső bizonyosság az, amit nem lehet lespórolni. De az erő, az erő. Intenzív erőkifejtésben és mozdulatlanságban egyaránt.

Két nagyon fontos paraméter viszont mindig adott és állandó. Mennyire önazonos és mennyire vágyazonos a kapcsolódás és a szex. Minden más jön ebből a két minőségből. Mert persze a nőnek nagyon kell, hogy az a férfi őrá vágyjon, hogy érzelmileg is össze legyenek kapcsolódva.

A férfinek meg persze nagyon kell, hogy a nő menjen bele az agyába tövig és ott izgassa szét. De egy önazonos, vágyazonos kapcsolódásban a mélyülés, az érzelmek, a szeretet, a szerelem, a lelkesedés, a motiváció is alapvető adalék.

Fontos, sokszor kiemelt különbség azonban, hogy nem a mélyülés, az érzelmek, a szeretet, a szerelem, a lelkesedés, a motiváció megléte okán várunk egy vágyazonos állapotra, hanem a vágyazonos állapot húzza magával a fent említett adalékokat.

És igen. Ebben a minőségben a férfi az erejére ébred. Mert a vágy meghozza a lelkesedését, a motivációját arra, hogy szeresse, kielégítse, gyönyörben tartsa, megb@ssza a nőjét, úgy mint még senki. A forma, a minőség, a csomagolás pedig valóban ezerféle lehet.

Fotó: határtalanKÉPzelet – Veres Anita Photography
Smink: Maros Bernadett Eszter MUA

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: