Az orgazmus

Orgazmus

Sziasztok,

Nemrég csináltam nektek egy videót orgazmus címmel, amit nagyon szerettetek, rengeteg levelet kaptam és kapok azóta is. A nagy sikerre való tekintettel leiratoztam a videót és készítettem belőle egy posztot, hogy aki szeretné, olvasni is tudja ezt a remekművet. 😊

Egy nagyon-nagyon izgalmas témával jövök nektek, néhány évvel ezelőtt írtam a Boldogság és én, az Orgazmus és én című posztom. Ez egy egészen rövidke írás volt, ami kifejezetten a férfi-női orgazmusról és az ezekben az élményekben történő fejlesztési lehetőségekről szólt.

„A boldogság és én az orgazmus és én.

Többet kéne írni és olvasni gyakorlatias orgazmussal kapcsolatos írásokat. Számos nagyon érdekes kutatási terület és felfedezésre váró témakör adja itt magát.

Női orgazmus kapcsán számomra a legérdekesebb terület a különböző orgazmus minőségek megismerése, elsajátítása, tudatos alkalmazása. Olyan izgalmas kérdéseket válaszolunk itt meg, mint egy nő hány különböző orgazmust képes átélni. Hogyan fejleszthetőek, keverhetőek ezek a különböző orgazmus minőségek, a csiklói és a gépponti orgazmussal való játék, ami orgazmus, mint lelki kielégülés és az azt követő megváltozott tudatállapot megtapasztalása.

A férfi orgazmus kapcsán számomra a legérdekesebb terület a magmegtartáshoz vezető út bármilyen formája. Olyan izgalmas kérdéseket válaszolunk itt meg, mint hogyan hozható le a farok a rögzült mozdulatsorokról, szokásokról és nevelhető át egy szélesebb spektrumú vágy és orgazmus készséggel. Miként választható szét az orgazmus és az ejakuláció és ennek milyen hatása van a férfi pszichéjére, énképére, szexuális szokásaira. A fölösleges szexuális energiák emelése, nem szexuális kreatív tevékenységeken keresztül a sikertelenség és a farokverés kapcsolata.

Végül nemtől függetlenül az orgazmus kapcsán számomra messze a legérdekesebb terület, az az orgazmus utáni nyugalmi fázisban rejlő lehetőségek. Olyan izgalmas kérdéseket válaszolunk itt meg, mint az orgazmus utáni nyugalmi fázis, mint gyógyítótér megtapasztalása és használata, az orgazmus elnyújtása szétárasztása pszichében, nyugalmi fázisban. A nyugalmi fázisgyógyító tér megtapasztalásából eredő, megváltozott tudatállapotok, kevert orgazmus, minőségek és meditatív állapot hatása az emberi testre és pszichére.”

 

Szóval ez volt a poszt, láthatjátok, hogy semmi nem lett kifejtve, csak kérdéseket tettem föl anno. A női szekciót meg a férfi szekciót ugyanígy különválasztanám és a nőkkel kezdem.

Egy nő hány különböző orgazmust képes megélni?

Alapvetően három orgazmus minőséget különböztetnek meg, ez a csiklói, a g-ponti vagy hüvelyi és a méhűri orgazmus. (valójában a megélhető női orgazmus minőségek, útvonalak száma korlátlan) A nők, amikor megérkeznek terápiába, akkor nyilván a csiklói orgazmussal vannak a legjobb barátságban. Az is elég gyakran előfordul, hogy egyik sincs, akkor a csikló orgazmussal indítunk. Legegyszerűbb és leghatékonyabb módon a külső szeméremtest területeit és azon belül is a csiklót lehet ingerelni, innen lehet a leggyorsabban orgazmust kiváltani akkor is, hogyha bármilyen zavar áll fönt. Ezután lehet a következő lépés, hogy elkezdjük fölfedezni a hüvely és azon belül is a g pont területeit. De akár a hüvely hátsó fala, ugyanúgy egy orgazmikus területté válhat, nem beszélve a méhűri területekről, ami már egy egészen más szint.

Hogyan fejleszthetőek, keverhetőek ezek a különböző orgazmus minőségek?

Nyilván egyéniben és párban is rengeteg gyakorlással és kommunikációval. Tehát az, hogy a vágyaimról, az elakadásaimról, a blokkjaimról, a határaimról, mindenről, mindenről tudjak tisztán, érthetően, szégyen nélkül, bűntudat nélkül, undor nélkül, tabuk nélkül beszélni. Ez kulcsfontosságú egy kapcsolódásban ahhoz, hogy utána én hátra tudjak ebben az együttlétben, ebben a partnerségben dőlni és valóban élvezni tudjam a szexet. A kommunikációt követi a gyakorlat, tehát akkor tudunk egymáson elkezdeni relevánsan gyakorolni és megtanulni, hogy mi a jó, igazán mi a jó, hogyha ezt megelőzi egy kommunikáció. Ugyanennek a gyakorlásnak egyéniben is hatalmas perspektívái vannak. A hüvelyi orgazmus elsajátítása, a női ejakuláció, a méhűri területek ébresztgetése, traumák, blokkok kioldása egy speciális belső masszázsfolyamaton keresztül mind-mind elsajátíthatóak.

A csiklói és a g-ponti orgazmussal való játék.

Amikor elkezded felébreszteni a g-pontot akkor fogod igazán megtapasztalni azt, hogy ez az orgazmus egy és ugyanazon területből váltódik ki. Tehát addig a külső területét ingerelted ugyanannak a mondjuk így mini szervnek, mint amit utána belülről fogsz izgatni. Amikor már be tudod kapcsolni ide a g pontodat, akkor észre fogod venni, hogy a sima csiklói orgazmusnál is már az egész terület másképpen mozog. Ha egy felszíni izgatásod lesz, akkor is az egész be fog rá mozdulni. Ez picit olyan, mint a biciklizés, akkor már többet nem felejted el. A csiklói és g-ponti orgazmussal való játék is nagyon-nagyon izgalmas lehet és nagyon fejlesztő egyéniben, párban egyaránt.

A méhi orgazmus mint lelki kielégülés és az azt követő megváltozott tudatállapot megtapasztalása.

A méhi orgazmusról és a méhi orgazmusokból következő megváltozott tudatállapotból egy külön disszertációt lehetne írni. Nem biztos, hogy itt lezajlik egy funkcionális orgazmus is inkább egy tudatállapot váltásról van szó, egy nagyon mély kielégülés élményről. Ez azért van, mert ez egy olyan mély élmény és olyan szinten mélyen, lélekrétegekben elégíti ki a nőt hogy oda nem kell más. Körülbelül egyébként ez az a mélység, ez az az élmény, amit a nő a szexben és az orgazmusában keres.

Mit keres a nő az orgazmusban?

A nő alapvetően én azt gondolom, hogy a létezése legmélyebb pontját keresi. Valahányszor fejlesztésbe, korrekcióba megyünk a nő minden esetben mélyülni szeretne, valami sokkal intenzívebb, az egész lényét megmozgató élményre vágyik a férfitól, úgyhogy ez szerintem egy tök jó megfogalmazás.

 

Jöjjenek a férfi orgazmus kapcsán feltett kérdések.

Hogyan hozható le a farok rögzült mozdulatsorokról, szokásokról nevelhető át egy szélesebb spektrumú vágy és orgazmuskészségre?

 

A férfiaknál ez egy izgalmas téma, ugye a faroknak ahhoz, hogy a férfi számára kielégítően tudjon működni, ahhoz egy széles spektrummal kell rendelkeznie. Kell, hogy nagyon kiszuperált, kifinomult, kiérzékenyített minősége is legyen, és kell, hogy meglegyen a másik véglet, ez a baszó skill. Tehát kell, hogy ennek a férfinek legyen egy ereje, egy kraftja, egy olyan energiája, amitől ő, ő. A pornó például ennek a folyamatnak nem tesz jót, ha rögzülünk bizonyos technikákra, bizonyos mozdulatsorokra, képi világra, fantáziákra, vágyakra. Tehát minél több mindenben fejlesztem magam, minél több útvonalat engedek meg magamnak, annál nagyobb az esélye, hogy ki tud alakulni férfiként nekem is egy két-három-négy útvonalam, amelyeken keresztül stabilan és nagyot tudok élvezni.

Miként választható szét az orgazmus és az ejakuláció milyen hatása van ennek a férfi pszichéjére?

Eleinte rengeteg sok érintéssel. Az érintés a legalapvetőbb, egyben a legkontrollálhatóbb, legelőrejelezhetőbb, legirányíthatóbb szexuális kontaktus két ember között, ezért tökéletes terápiás folyamat. A legnagyobb ugrási lehetőség a férfinek és a nőnek egyaránt, főleg az első időszakban, úgyhogy ez az útja, hogy az orgazmust férfinél az ejakulációról leválasszuk. Itt még érdekes megemlíteni, hogy ez a bizonyos tudatállapot váltás, amiről az előbb a nőknél beszéltem nektek, a méhűri orgazmus kapcsán, ugyanúgy be tud következni a férfi esetében is aktuson belül. Például, amikor egy teljes testorgazmust él át ejakuláció nélkül.

A fölösleges szexuális energiák emelése, elvezetése nem szexuális kreatív tevékenységeken keresztül.

Azoknál a férfiaknál, akik valamilyen formában megcsinálták magukat, tehát megtartóak, irányítják a saját életüket, az életükkel kapcsolatos fontos döntéseket ők hozzák, van egyfajta függetlenségük, önállóságuk, önreflexiójuk, kiteljesedettek, náluk ritkább a szexualitásukban a függőség, a túlkapás a diszfunkció. Általánosságban jól vannak, és ez nem egy kirakat jóllét, hanem valóban jól vannak. Ezek a férfiak nagyobb eséllyel tök jól működnek szexuálisan is, terápiába pedig nem korrekcióra, inkább fejlesztésre érkeznek.

 

A sikertelenség és a farokverés kapcsolata.

Azt látni kell, hogy emögött mindig egy pótcselekvés van, tehát a szeretetet, az elfogadást, az önszeretetet, az önelfogadást próbálom valahogy bevinni magamnak. Mindig meg kell nézni, hogy ez a férfi milyen kapcsolatban van a közvetlen környezetével, a szüleivel, a feleségével, akikkel együtt él, mennyire elfogadott az életében, hogy van a munkájával Mert tuti, hogy ezt a férfit valamilyen formában egy áldozati szerepben, egy elnyomott szerepben fogjuk látni és ő ebben nem érzi jól magát és így próbálja meg ezeket az energiákat kirobbantani magából.

Ugye a szexuális energia, az nem feltétlenül és nem kizárólag egy szexszel kapcsolatos energia. Ez egy kraft, egy életerő energia. Ugyanabból az energiából csinálsz, majd tartasz fent, nevelsz gyereket, ugyanabból az energiából alkotsz, leszel magas szintű művész, ugyanabból az energiából meditálsz. Tehát hogy ezek mind-mind ugyanonnan jönnek és hogyha neked vannak egyéb életterületek, ahol tudsz lefedésben és kapcsolódásban lenni ezzel az energiával, akkor nyilvánvalóan ezek a szexuális túlkapások, diszfunkciók és függőségek is kevésbé jelennek meg.

Mit keres a férfi az orgazmusban?

Én azt tapasztalom, hogy azt az élményt keresi, hogy a nő igazán nő tudjon lenni mellette és menjen bele az agyába, de tövig. A férfi ezt várja, ezt vágyja, ezt szeretné. Hogy a nő dugja meg az agyát és az agyán keresztül robbanjon szét a farok, amikor együttlétekre kerül sor.

Végül nemtől függetlenül az orgazmus utáni nyugalmi fázis, elnyújtás, szétárasztás, gyógyító tér megtapasztalásáról beszéltem nektek. Sokszor tapasztaltam azt, hogy benne vagyok egy hosszabb együttlétben, amelyből jön több orgazmus, amiben én sokszor nagyon mélyen, nagyon jól kielégültem és ebben én hátra tudok dőlni, az utolsó ilyen orgazmusba pedig bele tudok aludni. De végül ott én nem elalszom, ez egy olyan állapot, amit valahol félúton tudnék elhelyezni a meditatív állapot és az alvás között. És amikor fel-felfelébredek ebből az ellazult állapotból még mindig orgazmus élményben vagyok.

Én még egy óra után is ugyanúgy éreztem az összehúzódásokat, tehát olyan szinten felejtődik benne a test ebben az állapotban, hogy ugyanúgy az összehúzódások, ez az orgazmus élmény funkcionálisan ott van és agyban meg teljesen ott maradok. Ami nagyon érdekes, hogy egy-egy ilyen állapot hetekre egy egészen más tudatállapotba tol bele, egészen más szintre tevődik át a teljesítőképesség, a figyelem, a fókusz, úgy egyáltalán fizikailag és mentálisan is az állóképessége egy embernek, döbbenet. (ha erről a témáról van tapasztalatod, kérdésed, gondolatod, mindenképpen írd meg nekem az info.csorgits@gmail.com-ra 😊)

 

Fotó: VL

 

 

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: