Egy kis szakmázás A KORAI MAGÖMLÉSRŐL

Ha téged is érint ez a probléma, kérlek gondold át a következő sorokat, melyek az elmúlt 10 évem terápiás tapasztalataiból táplálkoznak, tehát biztos, megalapozott tények:

A korai magömlés (mint minden szexuális zavar) fejben dől el. Ez kicsit kitekerten azt jelenti, hogy a diszfunkcióra te magad adsz parancsot valahol tudatalatt, míg tudatos szinten épp az ellenkezőjére vágysz. Ezáltal létrejön egy kettős kötés, amelyben a mostanában sokat emlegetett paradoxon található: „benne vagyok valamiben ami számomra nem jó és vágyom valamire ami nekem nem jár, nem elérhető.”

Mint minden szexuális zavar, a korai magömlés is egy összetett képlet, ami azt jelenti, hogy több adalék együttállása szükséges hozzá, hogy ez a probléma konzerválódon a férfi életében. De alapvetően mégis elmondható, hogy a probléma gyökere egy autoimmun, tehát egy túlműködő önvédelmi folyamat, melyet a fent leírt kettős kötés hoz létre.

A korai magömléssel küszködő férfi környezetében minden esetben találunk egy domináns női partnert, aki nem szereti/nem élvezi/elutasítja a szexualitását. Vagy egy édesanyát, édesapát aki dominanciát gyakorol a férfi (fiúgyermek) fölött.

A végeredmény ugyanaz. Egy olyan férfi, aki más (érzelmi bevonódást nem igénylő) életterületeken ugyan jól prosperál, de a szexualitásában, kiváltképp érzelmi kapcsolatban megélt szexualitásában bizonytalan. Bizonytalansága abból ered, hogy ezen a területen nem képes önmagát a más életterületeken jól működő férfi minőségbe emelni.

Terápiás értelemben minden ejakuláció korai magömlésnek minősül, ami nem a férfi tudatos döntésének következménye, de a gyakorlatban a szexuális rutin valóban pár percre csökken az esetek legnagyobb részében.

Mit szólsz hozzá, ha azt mondom:

  • Azért küzdesz korai magömléssel, mert nem mered megélni a benned lévő férfierőt.
  • A tüneted valójában azt a „tudatalattiból” érkező igényed szolgálja ki, hogy megszégyenülve, kudarcban, kiszolgáltatva, bizonytalannak érezd magad.
  • Az igazi férfi erőd a jelenlegi kapcsolatodban (partnereddel/szüleiddel) valójában nem támogatott, így a fent leírt éretlen mintázat egy belső és egy külső igényt is kiszolgál egyszerre.
  • Mindez a te kérésedre, teremtésed eredményeképp valósul meg mert egy igazi, vágyott női minőséghez nem érzed elég jónak/elég szerethetőnek önmagad.
  • Addig, amíg hiányalapú, problémafókuszú gondolkodásmódban vagy, addig a félelmeid, a megfelelési kényszer irányítanak.
  • Addig amíg nem vállalsz felelősséget a saját életedért, döntéseidért és nem húzod meg tűélesen az énhatáraid, a korai magömlés marad ott, ahol van.

 

És amíg így van, végül téged szolgál ki, hiszen azt üzened a saját testednek:

„hahó, én félek A NŐTŐL, és habár mindennél jobban vágyom rá, félek igazán lélekerőből magamévá tenni és megdugni őt, szóval kössz, hogy jössz kedves korai magömlés és felmentesz a feladat alól, aminek úgy érzem NEM VAGYOK KÉPES MEGFELELNI, és azt is hálásan megköszönöm, hogy biztosítod számomra a KUDARC élményét, mert számomra itt és most még ez jelenti a szexualitást.”

 

Fotó: VL

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: