Ki vagyok és ki nem vagyok?

Egy jó barátommal, egyben kollégámmal beszélgettem és ő mondta nekem, nem is olyan régen, hogy a közösségi médiában a bemutatkozáson és a releváns tartalmakon túl fontosnak tartja a rögzített bejegyzéseket is, (én nem 😃) mert egyfajta útjelzőként támogatják meg azt a keretrendszert, amit az adott oldal/szolgáltató képvisel. Hátokéjó. 😃

Nemrég került le egy régebbi, rögzített írásom, azóta valóban érdekes változásokon mentem én magam is keresztül, ami természetes, hogy hatással van a kommunikációra, a tartalmakra és az egész arculatra.

Ezért elképzelhető, hogy van bennetek, (főleg az újonnan érkezőkben) egy igény arra, hogy tisztába tegyük ki is vagyok és mivel foglalkozom pontosan.

Csörgits Kinga vagyok, alternatív szexuálterapeuta. Nem szexológus, nem szexuálpszichológus, nem szexmasszőr, nem kurva.

Alternatív, mert teljesen más módszerrel és más stílusban dolgozom, mint úgy általában „a szakma” Magyarországon.
Alternatív, mert hosszú évekig a terápia részét képezte az érintés is.
Alternatív, mert minden, na még egyszer MINDEN téma, amit terápiában megdolgozunk személyes élményként is megdolgoztam és meg is oldottam az életemben.

Szexuálterapeuta, mert rendelkezem erre a témára vonatkozóan három szakirányú végzettséggel.

Nem szexológus, mert nem rendelkezem ilyen irányú szakirányú végzettséggel.

Emellett soha nem is voltam és nem is leszek szexuálpszichológus.
(Sem las vegasi bárénekesnő! 😃)

Egyfelől azért, mert bár nagyon sok az átfedés a szexuálpszichológia és a szexuálterápia között, előbbi egyszerűen nem érdekel.

Természetesen hiszek abban, hogy a pályaalkalmasság és a saját élmények megdolgozása mellett fontos a keretrendszer, amit nyilvánvalóan a tanulmányok adnak meg. De az teljesen egyéni, hogy ki milyen keretrendszerben találja meg a számára legmegfelelőbb támogatást.

Nem szexmasszőr, mert soha semmilyen formában nem kevertem a terápiát, akár az érintést és a szexet.

A terápiás érintés diagnosztikát, szomatikus felmérést jelent, amit kizárólag én végeztem ebben az országban. Tavaly nyáron befejeztem az érintést, ahogy a személyes terápiát is.

Nem kurva, mert nem fogadok el pénzt szexért cserébe. Szexuálterapeuta vagyok, aki egyébként magánemberként, nőként szeret szexelni. Ha nem így lenne, nem is foglalkoznék szexuálterápiával.

Megértem, hogy a megosztott tartalmak nagyrészt profi fotókon, fehérneműben, kihívó attitűdben, meztelenül ábrázolnak és tudom, hogy ez félrevezető, ráadásul merőben eltér az eddig megszokott szakmai megjelenéstől.

Azt is tudom, hogy ha ugyanezzel a tudással, nyakig begombolva osztanám az észt, már rég máshol lennék. (szakmailag)

De az is tény, hogy az előítélet, a társadalmi sztereotípiák, az elvárás hegyek lebontása az egyik legfontosabb misszió, amivel egy szexualitásban jártas szakembernek foglalkoznia KELL!

Szakmán belül sok minden van, lehet válogatni. Számomra az a szakember, aki saját maga is orgazmus zavarral küzd, vagy akinek a terápiás eszköztárát felülírják a katolikus tanok, vagy masszázs helyett megdugja a kliensét, vagy párterapeutaként megítél egy „megcsalást” és állást foglal, nem szakember. (Akkor sem, ha papírja van róla.)

Miután mindezt tisztába tettük, újra leírom:

Csörgits Kinga vagyok, alternatív szexuálterapeuta.

Amiben támogatni tudlak primer: szexuális zavarok, gyermekkori abúzus, trauma oldás, szexuális fejlesztés egyéniben és pároknak egyaránt.

Nem direkt szexuális témák, de szintén támogatott: szülői minták, identitás zavar, tudatos élettervezés, szülő-gyerek kapcsolat, szexuális felvilágosítás, szexuális felvilágosítás menedzsment.

Megkérem a hozzám érkezőket, hogy ha a fent leírtakon túl részletes (és hiteles) információkat szeretnének olvasni rólam, látogassanak el a www.csorgitskinga.hu weboldalra.
Ezen felül a youtube csatornám szuper lehetőség arra, hogy megismerjetek, bepillantást nyerjetek a tudatos szexualitás világába és eldöntsétek, szeretnétek e továbbra is követni/együttműködést kezdeményezni stb.

Ha szexológust, szexuálpszichológust, szexmasszőrt, kurvát keresel, sajnos rossz helyen jársz, így valószínűleg nem én leszek a számodra legmegfelelőbb szakember.

(Szivecske)

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: