Restart vol.2

Restart Vol. 2.

Abúzus a fétisem, partner mindent lehet jeligére és ami még eszembe jut

A szexualitás, pláne a tudatos szexualitás a legmélyebb önismereti munka. Természetéből adódik, hogy magába ránt, belehúz addig nem ismert érzésekbe, megélésekbe. És szépen lassan, sok-sok munka eredményeként az ember elkezd nyílni a saját vágyai felé. Megváltoznak preferált fantáziák, rögzült vágyak, szexuális szokások, igények, sőt az orgazmusnak nemcsak az elérési útvonala, de a minősége, intenzitása, az egész tere „rezgése” is. Ennyi. Ennyi amit egyéni szinten bele lehet tenni. A tudatos szexualitás ugyanis magányos út.

Ezzel nem lehet senkihez közelebb kerülni, leszámítva egyetlen embert. Saját magunkat. Hálás vagyok ennek az utazásnak minden percéért. Restart 2. címszó alatt szeretnék megosztani veletek néhány olyan felismerést, amelyek megváltoztatták az egész életem. Saját magamról, a világról, kapcsolataimról, férfiakról, szexualitásról kialakított (sajnos sok esetben hibás) véleményem. Lehetne ez az írás válasz a GYIKK (gyakori kérdések Kingához) témakörhöz is. 🙂

1. Nagyon sok nő keres meg abúzus témakörben.

Ez egy megfoghatatlan és komplex téma. És tipikusan olyan, amihez tapasztalataim alapján standard terápia igazán hatékonyan nem fér. Az abúzus, akár a fétisek, elképesztően erős impulzus. Ezért természeténél fogva húzza magára a fókuszt.

Az a nő, akit megerőszakoltak újra akarja majd az élményt. Ez egy kemény felismerés és sok-sok belső munka eredménye, mire elfogadáshoz vezet. Az oldás abban áll, hogy egy olyan szituáció, ami a múltban megalázta, kiszolgáltatottá tette, a jelenben feloldozhatja.

A múltban kényszerítették valamire, amire a jelenben ő mond igent. És ha ehhez megadatik egy olyan partner, aki ebben társ, kellően odaadó és érzékeny, akkor családon belüli erőszak okozta komplexebb blokk csomagok is ki tudnak szépen simulni. Ugye a családon belüli abúzus mindig egy külön téma lesz, hiszen az elkövetőhöz vegyes érzelmek kötik az áldozatot. Sokszor ez a legblokkolóbb tényező felnőttkorban kötődő kapcsolatok kialakításában.

 

2. A nőnek minden esetben kell a férfi energia

Belénk van kódolva, égetve, betonozva. Kell a vad, szenvedélyes szexélmény, amiben a nő nőnek érzi magát. Így vagy úgy ezt bármelyik férfi képes megadni a nőjének. És valahol kötelessége is. Pont.

 

3. A nő fent említett szexélményhez erős férfi energiát akar

Olyat, ami birtokba veszi, leigázza és kidug belőle minden érzést, gondolatot. Ebbe a helyzetbe a nő bele akar zuhanni, odaadni magát. Viszont a kényeztetés már teljesen más minőség, amire a nő sokkal mélyebben mondd igent. Sokkal mélyebbről nyitja meg magát. És én mindig mondom, az orális vagy manuális kényeztetés színtiszta BDSM.

Soksoksoksok beszélgetésen és saját tapasztalaton is túl, a nő akkor élvezi a legjobban ezt a helyzetet, ha érzi az odaadást. Azt, hogy a férfi alázattal, vággyal teli. Ez teljesen más élmény, mint egy mechanikus nyelv vagy ujjpörgetés. Egy totál brutál Úrnő minőség. Igen, hátradőlők, gyönyörű vagyok, imádj!

És itt van még egy érdekes megfigyelés. Vajon ugyanez történik fordítva a férfi esetében is? Nemneeeeeemneeeeeeeeeeeem. Mert, hogy a férfi kényeztetése szintén Úrnő minőség, másképp. A férfi ugyanazzal az energiával adja oda és meg magát, a nő, a jó nő pedig leuralja.

Persze ez női szemszög és női tapasztalás. Van egy másik oldal, ami nyilván tökéletesen kiegészíti ezt. Ezért mondom a tudatos szexualitás, önismereti munka, ami csak rólad szól. Mert ugyanabban a szituációban két ember érezheti ugyanazt, vagy akár elmehet totál ellentétes irányba is. Ha ott a rezgés, ott az összhang, akkor deal.

 

4. Legfontosabb felismeréseim az úton:

– testolvasás: megtanulni, érzékelni, látni a másikat a folyamatában. Drága Kapolyi barátom mondta mindig (fantasztikus író, olvassátok :-)) „úgy nyúlj a testhez, mint egy hegedű tokhoz. De ha valójában egy hegedűtokot érintenél, sem azon akarnál játszani, igaz?

Kinyitnád a tokot, kivennéd a hegedűt, és azt érintenéd….”. Ennél fantasztikusabb nincs is, amikor valakiben úgy tudsz benne lenni, annyira mélyen nyitja meg magát neked, hogy látod őt tisztán a valós vágyában és úgy tudod érinteni, mintha a lélek húrjait pengetnéd. Lefordítva emberi nyelvre testolvasás az, amikor képes vagyok meglátni a másikban, mire vágyik igazán. Akkor is, ha még ő maga sem tud róla. Ha még neki sincs hozzáférése. És nem csak meglátom, meg is adom neki.

– mindent lehet, mindent megélek jelige: miiiiiiiiiindent. Minden vágy, fantázia, vágy, ötlet, azért érkezik meg hozzám, mert meg tud érkezni, rezonancia van. Ezek a minőségek a testbe, elmébe vagy még mélyebbre zárva elfojtásokhoz, tünetekhez, betegséghez vezetnek.

Az ember nem tároló rendszer, raktár vagy szemetes, hanem szuperintelligens, szuperszexuális lény.

Lebutítva elhal. Szexuális energia, kreativitás, vágyak, fétisek, fantáziák. Minden menjen kifelé. Akkor leszek nyugodt. Akkor leszek a helyemen.

 

Fotó: VL

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: