Születésnapodra

Születésnapodra

Drága Kinga,

Szeretnék elsőként gratulálni Neked születésnapod alkalmából. 36 éves lettél. Igazi, ízig-vérig nő lett belőled, aki képes rá, hogy egyre mélyebben kapcsolódjon össze a vágyaival és kövesse azokat. Mindent tudsz, ami egy teljesértékű élethez kell. Tisztában vagy a céljaiddal és ha valamit a fejedbe veszel, addig mész minden akadályon keresztül, amíg el nem éred azokat. Mostanra letetted súlyos világi és lelki terheid nagyját, elérted az önazonosság küszöbét. Kitisztítottad az emberi kapcsolataid, köztük számos halmozottan terhelt minőséget, ezért már csak olyan emberek vesznek körül, akik látnak, értékelnek, szeretnek, elfogadnak téged.

Csodállak, mert amellett, hogy tökéletesen tisztában vagy a vágyaiddal, képes vagy alázatosan, kitartóan, fáradságot és fájdalmat nem ismerve beleállni számodra fontos szerepekbe, helyzetekbe. Olyanokba is, ahol lemondást, elfogadást kell gyakorolnod. Olyanokba is, ahol háttérbe kell szorítanod magad.

Büszke vagyok rád, mert fel mered vállalni az utad, a képességed. Nem harsányan, nem tolakodóan, mégis kérlelhetetlenül, ellentmondást nem tűrve mutatsz utat, azoknak, akik elfogadnak, azokkal szemben, akik elutasítanak. Tiszta lelkű segítő vagy, a legjobb fajtából.

Köszönöm, hogy minden áldott nap törekszel egyensúlyt teremteni az Isteni és a világi, a szent és a profán között.

Büszke vagyok rád, mert olyan nő vált belőled, aki tűélesen ismeri a határait. Aki nehézségek nélkül mond azonnal nemet a hozzá méltatlan helyzetekre.

Szeretlek, mert te énekled a legszebb altatót a gyermekeidnek kerek e világon. Szeretlek, mert igazán látod az apró lelkük minden pici rezdülését. Nem rettentél meg tőle, hogy lemerülj a saját poklod legmélyebb bugyraiba, hogy megfürödj a félelmeidben. Mert tudtad, amíg ezt nem teszed meg, nem lehetsz igazán anya.

Újraszülted önmagad, szeretettel elfogadással közelítesz a belső világodhoz. Számos világi és nem evilági sikered közül ez a legnagyobb.

Szeretem, ahogy a gyermekeid a szemedbe néznek és azt mondják: „rajzoljunk úgy, hogy nem gondolunk semmire”, hisz te tanítottad nekik. Ahogy lehajolsz a rászorulókhoz, az öregekhez, a zenészekhez az utcán.

Szeretem, ahogy dolgozol. Átszellemülve, megszállottan, csodálattal, kíváncsisággal, elfogadással. Ahogy táncolsz. Elengedted a sürgetést, a türelmetlen vibráló kielégülést. Csak az örömért táncolsz.

Kívánom, hogy mindig légy ilyen közel önmagadhoz, a gyermekeidhez, a szeretett férfiakhoz, a családodhoz. Kívánom, hogy képességed, erőd egyre nagyobb fénnyel ragyogjon föl és mutasson utat a megfáradt, emelkedni vágyó tömegeknek.

Köszönöm, hogy elhordozol. Tisztelettel, szerelemmel, elfogadással, csodálattal, alázattal.

Drága Kinga! Hozd ki a fényt a sötétből!

Szeretettel,
A lelked

Fotó: VL

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: