The Well Fucked Woman

Csörgits Kinga alternatív szexuálterapeuta és Hummel Zsolt – Intimitás Gourmet írása

A női oldal

Szeretek játszani a baszás szóval, ami a köztudatban még egy negatív, közönséges minőséget képvisel. De, aki foglalkozik tudatos szexualitással, már másképp tekint erre a kifejezésre. Számomra a baszás a lehető legtisztább összekapcsolódási minőség, jelenlét két ember között. Tiszta, mert mentes:

  • megfeleléstől, teljesítménytől
  • elvárástól,
  • félelemtől
  • szexuális elakadásoktól, alul/túlműködésektől
  • rutintól, sémáktól.

Ebben a folyamatban megjelenő női minőséget kutatom évek óta, tisztítom a saját szexualitásomban és oktatom nőknek. A kutatásaim, tapasztalataim, megfigyeléseim summáját szeretném megosztani veletek, avagy milyen a „well fucked woman”, a jól megbaszott nő?

A nőnél egy hosszú, bonyolult tanulási folyamat vezet el ehhez a minőséghez. Szükségszerű, hogy pszichésen és testileg is tapasztaljon, csalódjon, éljen át fájdalmat, és ami még ennél is fontosabb: ezen minőségekből meg tudja gyógyítani, fel tudja oldozni önmagát. Amikor ez megtörténik, tartson bárhol is a saját útján, megnyílik a változásra és megszületik az igény egy mélyebb női minőség megtapasztalására.

Persze ezt így megfogalmazni még nem tudja, inkább csak érzi. És érez még valamit. Hogy amit kap, amit átél, az kevés. Nincs viszonyítási pont, csak valahol mélyen legbelül egy érzés, egy bizonyosság, hogy ez nem lehet „csak” ennyi. Kell lennie egy sokkalta erősebb, ősibb érzésnek, ami összekapcsol saját magammal és a férfivel, a férfi farkával is.

Amikor megtörténik ez a hívás, szükségszerűen hoz magával egy tisztulási folyamatot. Valójában ez egy önismereti út, amit ma már csak egyetlen félmondattal magyarázok: engedj el mindent, ami nem te vagy. Testileg és pszichésen is. Pont. Hozott önszabotázs képletek, stratégiák, tervek, sztereotípiák, amelyek arról szólnak, hogyan kéne viselkednie, működnie, megfelelnie egy nőnek. Kuka. Ezek nem a te gondolataid. Jellemzően transzgenerációs minták, társadalmi elvárás, párkapcsolati nyomás hatására alkalmazod őket, de valójában nem tartoznak hozzád.

Amikor készen állsz, meg fog érkezni az életedbe a baszás. Ami egy újabb út egy újabb kör az önismeretben, így újabb tapasztalásokat hoz majd. Én hosszú évek óta tartottam magamról már, hogy egy well fucked woman vagyok… pedig nem. Aztán mégis, hiszen a baszásnak, a baszásban összekapcsolódásnak is vannak szintjei, különböző rétegei.

Jung írta az Életszakaszok című könyvében: „Az élet délutánján azonban nem élhetünk a reggel programját követve. Ami reggel hatalmas volt, estére már kevésnek bizonyul, ami reggel még igazságnak tűnt, estére hazugsággá válhat.”

Miért?

Azért, mert óriási különbség van aközött, hogy a férfi leigázza, vagy megbassza a nőt. Persze az is jó és kell, amikor a férfi meg tudja mutatni az erejét. Ellentmondást nem tűrve. Amikor csak elvesz. És a nő odaadja magát. A leigázottság megtapasztalása szükségszerűen az út, a fejlődés része, de egy teljesen más női minőséget eredményez, mint az, amiről most beszélünk.

És akkor elérkeztünk a lényeghez. Milyen a „well fucked woman”, a jól megbaszott nő?

A jól megbaszott nő stabil, benne van a saját erejében, de nincs túlvédekezésben. Mert nem fél. Nem fél a férfitől, nem fél megmutatni a sebeit, de ami a legfontosabb: nem fél, nem szégyelli megmutatni magából a szexuális minőséget. A szajhát. Aki folyik, spriccel, üvölt, sikít, hörög, forgatja a szemeit, sír, zokog. Akinek szétfolyik a sminkje, kócos lesz a haja.

A jól megbaszott nő nem fél kimutatni, kimondani az izgalmát, a vágyát a gyönyörét. Oda akar kapcsolódni a férfihez, magába engedni őt. És nem csak a vaginájába. Arra vágyik, hogy a férfi teljesen kitöltse őt. A vagináján, a méhén keresztül az egész testébe hatoljon be. Minden pici sejtjébe. És ott bassza meg. Bassza meg a testét, az agyát a lelkét.

Ebben az állapotban nem elég egy orgazmus. Igazán itt már nem is orgazmusról beszélünk, hanem egy orgazmikus állapotról, amiben a nő minden pici sejtjében, rezdülésében folyamatosan élvez. És ebben az élvezetben a férfi képes megtartani őt. Ehhez tiszta tér, tiszta energia kell. És az a megdolgozottság, amelyről az előbb beszéltem a nők kapcsán, szükségszerűen meg kell, hogy legyen a férfi részéről is.

A jól megbaszott nő párja talán a jól baszó férfi. A férfi, aki érti, érzi, látja a nőt. Tudatosan használja a farkát. Erővel, energiával hatol a nőbe, de nem győzni, leigázni érkezik. Kapcsolódik. Ezen minőségek azonban sem a nőben, sem a férfiben nem születnek meg csak úgy. Ott van bennünk eredendően, de fel kell ébreszteni.

És hát… amikor a nő jól meg van baszva, elcsendesedik. Kikerekednek a mozdulatai. Egy finom, ellágyult minőségbe lép. Másképp vállalja, mutatja önmagát. És ehhez a minőséghez jó kapcsolódni. Férfiként, nőként, gyermekként, mindenhogy. Mert a jól megbaszott nő, jól van.
Ahogy Kim Anami mondja: „the world needs more well-fucked women.”

A férfi oldal

Sokszor beszélek baszásról, és ilyenkor sokan azonnal egy ellenkezésbe váltanak át, hogy ők szeretkezni szoktak, meg ez állati. Valóban azon nézőpontok is elfogadhatóak, de ahogy mentem mélyebbre rétegekbe a szexualitásomban és szex megéléseimben, egyre jobban nyílt meg egy olyan tér, ahol az önazonos létemhez hozzákapcsolódott az állati, ösztöni részem is.
„ego eimi ho on” – vagyok, aki vagyok

Nem az lenne a jó, ha önmagam lehetnék, önmagamat élhetném meg, önmagamat adhatnám át?

A baszás, amiről én írok nem egy vad, durva pár perces reszelés egyfajta gerjedelmi állapotban. Ez nem egy igény, egy szükséglet gyors kielégítése.

Ebben már úgyis benne vagyok, amit máskülönben nem mutatnék meg.

A férfi legnagyobb terhe az életben a szégyen. Megszégyenülve lenni maga a csapás egy férfi számára. Büszkeség pontokat gyűjtünk, az élet több területén szeretnénk büszkék lenni, kimagaslóak. A szex pedig necces dolog. Az erekció és korai magömlés problematikája ott dübörög a legtöbb férfi vállán, hát akkor még ott van a nő kielégítésének hatalmas toposza is.

Megélni az álló farkam erejét. Hogy úgy álljon, hogy felnyársaljon bármit, úgy duzzadjon, hogy bármit kitöltsön, és addig bírja, amig a lélek is meg nem szakad. A baszás nem egy gerjedelemről szól, hanem arról, amikor a vágyam és ösztönöm minden energiáját uralva lépek be a hálószoba ajtón, és minden verbális megnyilatkozás nélkül a nő tudja, ez most nem az a szex lesz. Úgy érintem meg, hogy abban a férfiasságom is élni kezdjen. A behatolásban pedig már nincs birtoklás.

Önmagam férfiasságát ünneplem, mutatom meg, de már a Nő által. Egy kettős játék lesz ez. Ez a baszás nem egy aktus szinonimája, hanem maga egy mély kölcsönhatási állapot.

2017-ben írtam egy bejegyzést, az volt a címe: Vágyvégállomás. Abban már azt fejtegettem, hogy van valami olyan közös megélés, amiben mindenünk benne van, és valahol ez egy baszás is.

A nőknek szoktam mondani azt, hogy mikor lehet megbaszni valóban egy nőt? Amikor már szeretkeztünk vele.

Van a testeknek egy dinamikája, ami aztán a férfi és nő útján teljesen ketté válik, mondhatni polarizálódik. A férfi a behatoló lesz, a vad és kemény. A nő befogadó lesz, lágy és szenvedélyes. A férfi farka, önnön férfiasságát megélve, saját erejében lubickolva egyre keményebb lesz, egyre jobban és stabilabban áll. Bármit képes lenne megdugni.

Mivel stabilizálódik az erekció, magas az energia, képes szabadon, behatolva lenni. Már nem a fizikai inger izgatja, nem az tartja meg az erekciót, hanem maga a tudat, az érzés, hogy miben van. Szexben, izgalomban, vágyban, nőben, pinában. Élvezi, és valahol boldog ebben a büszke örömteli érzésben. Ő most a Férfi.

A nő teste egyre jobban ellazul. A kismedencei izmok lazábbak lesznek, a hüvely lágyulni kezd. Itt jön az a pillanat, amit én sárgabarack lekvár laza hüvelynek hívok. Ebben a hüvely fal teljesen elernyed, nem feszül, nem pulzál. Készen áll a teljes behatolásra. Nem a fizikai inger adja már az izgalmat, hanem a tudat, az érzet, hogy férfi farka beléhatol, de már mindent érez a férfiből.

A totálisan kemény farok és a teljesen ellágyult hüvely. Ha fizikai szinten is nézzük, ez az az állapot amikor valóban készen állunk a baszásra. Itt nem fog a farok az erős fizikai inger miatt percek alatt kapitulálni, a hüvely nem fárad el, nem fog fájni, hisz most már nem feszes. Nem az orgazmus már a lényeg.

Hanem a közösen megélt gyönyör. Az az együtt levés, amit már tényleg nem mutatnának meg másnak. Sebezhetőségük, nyitottságuk legmagasabb fokán vannak. A nőkben van egy sejtés, hogy a szexen és orgazmuson túl van még valami. Sokszor foglalkoztat az kérdés, mi végre is van bennünk ez a gyönyör érzet?

Hisz orgazmust és szexet tudunk csinálni egyszerűben, gyorsabban, rövidebben, kevésbe kitéve magunkat bárminek. Mert itt nem orgazmus lesz, hanem végtelen orgazmikus állapot. Maga a megélés okoz olyan eufórikus örömet, hogy felülírja az orgazmus érzeteket. Ami mind a nőben, de talán sokkal erősebben a férfiben is ad egy új nézőpontot. Nem kell ejakulálni, sőt sokkal mélyebb lesz, mint amit eddig átéltem.

Mivel a szex már nem az izgalmi felépítésről szól, melynek vége egy orgazmus, hanem magáról az aktusról, jelen esetben a baszás lesz maga az öröm, az élmény, ami teljesen összekapcsolja a két felet. Hisz most ugyanabban az érzésben osztoznak meg.

Azaz összegezve ez a megbaszás mind a négy szinten mást ad, máshova visz. A tudatunk jelen lesz, de felfogja a férfierő jelentőségét, a szív nyitott, befogadó, de ennek ereje is ott lesz a farokban, az energia kiteljesedik, megérzi a férfi a szuper erejét. És hát a test. A férfi szembesül farka erejével, már nem szégyelli az ösztönét. Meri végre megélni ezt is.

Az ösztönös, vad én megélése félelmekkel teli dolog. Sok férfi ma nem meri megélni ezen szenvedélyes és vad intenzitását, mert azt gondolja, hogy ezt már agresszió. Így lefojtja magát. De ott van az az oldal is, hogy a nő gondolja azt, hogyha azt kéri ordítva, hogy basszál szét, az már nem nőies.

A férfi farka egyszerre lesz gyönyör adó, és megtartó. Olyan bizonyosságot szerez a képességéről, ami felülírja a férfiasságának eddig képét. Már nem egy férfi csupán, nem egy jól szexelő férfi, nem egy jól nyaló férfi. De nem is egy baszó férfi. Hanem egy férfi, aki képes teljesen szétbaszni egy nőt, aki csak manga szemekkel tud nézni rá, annyit üzenve: köszönöm, Te Férfi!

„Kimentem a vadonba, mert tudatosan akartam élni.

Maradéktalanul ki akartam szívni az élet velejét.

Elpusztítani mindazt, ami nem volt Élet,
Hogy ne a halálom óráján döbbenjek rá, hogy nem éltem.”

– Henry David Thoreau

Hol tudja egy férfi megélni integráltan férfi erejét az életben? Hát amikor valóban megbasz egy nőt és ebben közösen szétesnek.
Forrás: Kim Anami

Fotó: határtalanKÉPzelet – Veres Anita Photography
Modell: Csörgits Kinga
Smink: @Maros Bernadett Eszter

Hasonló bejegyzések

A félrelépés pszichológiája

A félrelépés pszichológiája

A szeretői kapcsolatok egy szexcoach szemével Azt gondolod, egy kis titok nem árthat? Vagy, ha a partnered mindent tudna rólad, akkor nem is maradna melletted? Sok írás születik a szerelemről, a spirituális vonatkozásokról, a szexről. Hogyan csábítsd el a pasit? Mi...

bővebben
Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Nyitott Házasság – Féltékenység – Félelem

Néhány héttel ezelőtt készítettem nektek egy videót olvasói levél alapján, „Nyitott házasság” címmel. Nagyon sok megkeresést, dicséretet, köszönőlevelet és majdnem ugyanannyi támadást, kritikát és zaklatólevelet kaptam azóta. Ebből arra a következtetésre jutottam,...

bővebben
Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Amikor a pin@ jól van, avagy boldog NŐnapot!

Mennyit írtam már nektek arról, hogy mi a vágy. Honnan jön, hova tart és mit szimbolizál az életünkben. Arról, hogy mi kell a férfinek. És legtöbbet persze arról, hogy mi kell a nőnek. A férfiak is egyre motiváltabbak, lelkesebbek abban, hogy megismerjék a NŐ...

bővebben

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevelemre, megkapod a társkereső a legjobb önismereti út című videómat ajándékba.

Itt találkozhattál velem: